728
-
#167 jaja közben megtaláltam, ma nincs jövőhéten leadnak 8-at (újra), és jan 4-én a köv részt. -
#166 Szerintem az eddig leadottakat ismétlik meg tömbösítve... -
#165 ma nem lesz a tv-ben? -
_Vegeta_ #164 Jah, azt vartam mikor tudja meg Bree h mien kotcsog a George. :> -
Loco #163 hehe, én is most néztem meg, most jött kia fordítás :) elég jólsikerült epizód :) -
_Vegeta_ #162 2x09nagyon utos. :) -
_Vegeta_ #161 Le is allnek a nezesevel ha igaz lenne. :) -
#160 Az más tészta... Azt nem szoktam nézni. Gondolom, telenyomatják ezer reklámmal.
-
#159 én a magyar adásra gondoltam :) -
#158 Na szép. Az betenné a kiskaput.
-
#157 A két ünnep között nem lesz dupla rész - legalábbis az USA-ban - az epizód lista szerint.
-
#156 mi lesz ez a dupla részes valami a 2 ünnep között? -
Aspyrin #155 Állítólag a vörös csaj helyett lesz egy új feleség, méghozzá Sarah Jessica Parker személyében.
-
winnie #154 milyen konkrét oldal? elő egy torrentkeresőt és download. -
#153 Most mi van az új résszel?!
Nekem a 2x10-ig van meg, ám itt azt látom, hogy van egy 2x11-es is (listában 33. rész), még az ünnepi leállás előtt.
Azt honnan, hogyan lehet beszerezni?
-
Pemack #152 van valami konkrét oldal ahonnan le lehet tölteni a sorozatot? -
#151 Még nem írtam ide, de én is szoktam nézni a sorozatot :) Látom páran már elöl vagytok és a neten is nézitek, én egyelőre a tv2-n követem a dolgokat :) -
#150 ez marha jó rész volt ez a mostani :)
mondjuk kevesebb poén volt, de ez inkább olyan krimis volt... -
Aspyrin #149 Bizony meg is volt :DDDD -
Aspyrin #148 Most aztán lesz lebukás -
winnie #147 arra kell gondolni, hogy globálisan milyen:)
lehet, hogy az első évad magasra tette a lécet, de az is lehet, hogy a 2. évad még így is magasan veri a többi sorozatot:) vagy nem. -
_Vegeta_ #146 Azert Bree is eleg vak. :) -
Loco #145 persze, mer' egy pszichotikus kanos állat -
_Vegeta_ #144 Azer amit csinalt a 2x08ba nagyon durva volt. :D -
Nyiri #143 George szamomra a legirritalobb ember aki letezik hm... -
_Vegeta_ #142 winnie aztmondta baromsag, es neki hiszek. :)
Nekem egyebkent nem lapos a 2.evad (a lostéval ellentetben), a néger vonal is erdekes meg a George vonal is. :) -
Loco #141 Sajna tényleg egyre laposabb a sztori, az első évad viszont nagyon jó volt.
Arról, hogy Bree-t kirúgják...
Most tartanak az amcsik a 2x09 résznél, a bulvárhír szerint a 3. sorozattól nem lesz benne... Ha már legyártották az egész 2. évadot, akkor még a végén elhiszem -
#140 http://www.moziplussz.hu/hir.php?id=2283 -
winnie #139 az -
#138 hát, mert egy kis szerencsétlen csaj, de alapjáratban szerintem aranyos, meg kedves... -
_Vegeta_ #137 winnie majd jon azt jol megmondja. :) -
Nyiri #136 Bizom benne hogy baromsag. -
_Vegeta_ #135 Igen Rex nallam is favorit volt, de remenykedtem h valamien relytejes x-aktas modon visszahozzak, viszont igy mar erre semmi esely. :(
A George tagot enis utallom, de legalabb van miert nezni meg van min morgolodni. :)
Broafka: Ahogy a mike ügyet is kezeli abszolut unszimp. tipikus házi sárkány tipus. Bocs, de ez nekem nemfexik. :) -
#134 na csönd, ne bántsd Suzant, nekem ő a kedvencem :)
egyébként sztem mindegyik szereplő nagyon jó! -
Nyiri #133 George egy idegesito fasz. Kinyirnam. Az hogy Rexet kiirtak az pedig egyenesen felhaborito volt. Egyik legjobb arc volt a sorozatban. Valszeg leallok rola. -
_Vegeta_ #132 Inkabb Susant irtak volna ki, egy csapas az a noszemely. Nemtudom mien felmerest csinaltak h Bree-t hianyolnak a legkevesbe, de szerintem marhasag. A masodik szezon egyetlen huzoereje a Rex halala es hogy ezt hogyan dolgozza fel Bree na meg ottvan George is. Erthetetlen mit muvelnek ezek odaát... -
Aspyrin #131 Kiírták. -
_Vegeta_ #130 Enis lattam addig amig leadtak, itt arrol volt szo h valamikor a masodik szezon vegen kiirjak. -
#129 me too :) -
Aspyrin #128 Sorbatenném őket és..
Egyébként jó sorozat, mindig nézem