728
-
Aspyrin #207 Heti egy epizód mellett ne várj több kommentet :O -
PBence #206 mi vanmeghal a dh topik? alig van hsz! :( -
winnie #205 amúgy tényleg úgy szólna helyesen a kérdés, hogy honnan nem lehet letölteni. -
#204 Én Torrent-ről szoktam. De szerintem a Torrent oldalak mellett megtalálható az összes fájlcserélő típuson [DC++, Kazaa, eDonkey...]. -
#203 honnan lehet letölteni a részeket? -
#202 Az új részt ajánlom mindenkinek, aki szereti a fekete humort... -
#201 Milyen gyorsak ezek a reteksubosok :D -
Roll #200 s02e12-nek kész a felirata -
#199 11 -
#198 Asszem 12.De nem vagyok benne biztos. -
#197 Nem tudja vki, hogy hanyadik rész volt tegnap a tv2-n?
-
#196 én is, de ott is jó, persze angolul biztos jobb, de a szinkronos se rossz sztem -
#195 En szinkronosan nezem tv2on! -
amdrula #194 Király ez a sorozat, a mostani 2x12-es rész tetszett nagyon,lehet csak azért, mert sokat kellett várni rá, miután már nincs tartalék rész és nem tudok sokat egybe nézni :D, de nagyon király volt ;) -
#193 Ne érts félre! Még annyit se tudsz angolul, hogy a felét megértsd?
Szerintem, nem szabad addig várni, míg valaki lefordítja a forom.com -ról letöltött angol feliratot...
Szerk.: Ez Nyiri-nek ment volna, elklikkeltem... -
Nyiri #192 Hatha lesz hamar :) Bar ennel a sorozatnal neha 3-4 het csuszas van. Bar mostanaban eleg gyorsan van. -
#191 Már csak a felirat hiányzik! -
#190 Gondolom, már mindenki beszerezte a legújabb részt is ... -
#189 jó rész :) -
#188 Jah de most a gyerek cigizgetesen keszvoltam!! :) -
#187 jajám!
de nekem a szünet előtti is tetszett
mondjuk ez a gyilkossági ügy kezd egy kicsit... morbid lenni... -
#186 TEgapi bazi o resz volt!! :) -
062020 #185 Valaki adna egy oldal címet? (nem baj ha sms-es) -
062020 #184 Hát én se találtam -
#183 Hello
Valaki tudna egy olyan linket adni ahonnan le lehet szedni a sorozat első szériáját, mert én nem találtam olyan torrent-et, ahol lenne elég felhasználó aki tölti le. Előre is köszönöm -
#182 "A Magyarországon is elérhető CCTV8 csatornán csak 3, mandarin nyelvjárásra lefordított részt vetítenek le, s nem is főműsoridőben sugározzák, hanem a késő esti órákban"
3 részt fognak leadni? :)) Annak meg mi értelme van? Akkor inkább ne is adjanak le egy részt sem. -
#181 Tehát ha ez nincs rajta a tiltólistán ..... -
#180 DC++, Torrent
-
062020 #179 Valaki adna egy címet ahonnan le lehet tölteni? -
062020 #178 Lehet -
Nyiri #177 Kinaban minden tiltolistan van ugyhogy nem lenne kivaltsag. -
#176 Hát nemtom, ez most pozitív, vagy negatív?
Sztem egy sorozatnak az a dicsőség ha Kína tiltólistára teszi, mert akkor valószínűleg van valami mély mondanivalója. -
Cat #175 A Születtet feleségek Kínában is megkezdte hódító útját
A kínai kormányzat engedélyezte, hogy az eddig több mint 200 országban, köztük Magyarországon a TV2-n vetített sorozatot műsorra tűzze a műholdas, állami kézben lévő CCTV8 csatorna.
A hírt a sorozat jogaival rendelkező Walt Disney stúdió jelentette be, amely Amerikában az ABC csatornán sugározza a külvárosban élő nők kalandos életét bemutató sorozatot. A kínai kormányzat, amely óvakodik a szexuális elemeket is tartalmazó filmek bemutatásától, mindamellett óvatos. A Magyarországon is elérhető CCTV8 csatornán csak 3, mandarin nyelvjárásra lefordított részt vetítenek le, s nem is főműsoridőben sugározzák, hanem a késő esti órákban.
A már többek között Szingapúrban is nagy sikerrel vetített Született feleségek című sorozat lehet az USA újabb meglepő "exportcikke" Kínába. Richard Nixon volt ugyanis 1972-ben az első amerikai elnök, aki Kínába látogatott, 1980-ban pedig az amerikai zenei kultúra egyik meghatározó képviselőjével ismerkedhettek meg a kínaiak, ekkor látogatott ugyanis el hozzájuk a 1980-as évek egyik legnépszerűbb popcsapata a Wham!. -
winnie #174 már nem azért, de lehet valahonnan rossz minőségben is tölteni? -
062020 #173 Honnan lehet letölteni a részeket jó minőségben? -
_Vegeta_ #172 Mivelhogy nem 8reszes egy evad. :) -
#171 iszonyat amit ezek a tv-knél művelnek :( -
1. évad: 23 rész
2. évad: [eddig] 10 rész -
#169 az a furcsa hogy szerintem nem 8 rész egy évad. -
_Vegeta_ #168 Kezdik atvenni az amerikai módit. Az ismetlosdit. :D