Siemens CF110 - egyszerű telefon, extrák nélkül

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az ilyen telefont nekem találták ki.....

deszar... monnyuk ennyire telik a siemenstõl ( ha jól tom meg is fog szünni) monnyuk nagyiknak esetleg jó, de én az ien alapszériáért nem rajongok

Holografikus kijelzõ?

ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...

norbre
akkor hogy lesz 17" a kijelzõ? 😉
illetve ebben nincs is a telefon mint funkció felsorolva uh ez nem is telefon <#vigyor>

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Ja bocs és ami a legfontosabb: Méret: 15x45x130 mm 😊
Az én mobiltelefon álmom:
- 17" kijelzõ
- normális klaviatúra
- zenelejátszó 5.1 hangrendszer
- GPS + térkép
- Satellit TV vétel
- Beépített "Java" irodai munkára és játékra
- 2-3 hónap telepkapacitás
Jut még valami eszetekbe? 😊))
norbre
A nevében benne van: telefon
A telefonban alapban ami benne van az a telefonálás lehetõsége sztem. Minden más "extra", még a telefonkönyv is ha szigorúan vesszük.<#idiota>

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Zsoltika 007
Ez tényleg így van. <#nyes>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

smv
"A Siemens szerint a mobiltelefon menüje jól áttekinthetõ és annyira egyszerûen kezelhetõ, hogy azon talán még egy gyerek is könnyedén és gyorsan el tud igazodni."

A mai gyerekek gyorsabban eligazodnak rajta, mint a felnõttek. 😊

Starcraft + Diablo III - esemve

3P
Ha kellõen olcsó lesz, akkor egész jó vétel lehet, mert szerintem esztétikusan néz ki. Ha van benne türhetõ határidõ napló, meg rezgéses hívás jelzés, akkor a többi engem nem érdekel...

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

bld
nekm pont iylen teló kéne csak nm csúsztatós vgy nyitogatós vacak....

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

szerintem a legalapabb chipet rakták bele, de még az is tudja ezeket

Ezek már alap dolgok a telefonnál.
Ami miatt egyszerû: kis felbontású,65k színû kijelzõ,csak Java MIDP 1.0, a kamera hiánya, kis memória (végülis nem kell nagyobb mert se játék/se kép/se hang nem igen lesz rajta) mp3 ha tud akkor is szar minõségben, v nem tud.

Csak telefonalni. Meg MMS-t kuldeni. Meg GPRS. Meg Java. Meg WAP. Csak en latom az ellentmondast?