52
  • Cat #9
    egyébként én erősen kétlem azt a 14 orát, legalábbis nekem egy mobiltelefonom se bírta még a gyártó által megadott értékeket
    az idő előrehaladtával, az akksi fáradásával pedig ez fokozottan igaz
    Gondolj csak bele, hogy a mobiltelefonoknál ennek töredéke a beszélgetési idő (ami ugye a leginkább fogyasztja), itt pedig folyamatosan szól a zene amikor használod. Ráadásul ugyanugy szines kijelzője van, mint a mobiloknak, szóval simán hasonlítható hozzájuk.
  • Athlon64
    Habár pofára nekem is tetszik ez a cuccos azért az én A-DATA My Joy Flash player-em még mindig jobban tetszik ugyanis cserélhetem az 1db AAA elemet/akkut és a memória is SD karesszal bővíthető!
    Tényleg ebbe FM-van?

ui.: ha valaki tud olyan Flash player-t amelyik ilyen paraméterekkel rendelkezik az szoljon, mert az igazán érdekel?!
  • Macc
    Sztem ez most eleg korrektre sikerult:)
  • PyRex
    Jah, szvsz ez nagyon jól sikerült. De ha legalább 5 órát bírna az aksi, hejj... :(
  • Cat #3
    ha 2 még nem is, de 4 már giga bőven elég, a zenehallgatáson kívül már arra is alkalmas, hogy a haverhoz átvigyek néhány CD-nyi filmet/játékot, és ez sztm nagyon fontos.
  • Atika :o)
    Jol nez ki de tenyleg torekeny lehet :) Az aku meg eggyiknel se biztato szoval :))
    De elfogadnak eggyet
  • SuperCow
    félnék hogy eltöröm. vagy valami baja lesz:)
    amugy tetszik. aku az nem valami bíztató.