Éjszakai õrség - orosz fantasy modern köntösben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
nekem egy rokonom mostanában elég gyakran jár Moszkvában(legutóbb tavaly decemberben járt ott).És mesélte hogy milyen a város.És bizony a mai Moszkva egyátalán nem az a lepusztult gagyi város ahogy itt sokan elképzelik.A világ egyik legdinamikusabban fejlõdõ nagyvárosának tartják az ehhez értõ emberek.A rokonomat is meglepte hogy 7 év óta mennyit fejlõdött a város (ugyanis tavalyi kiutazásai elõtt 1999 ben volt ott utoljára).Mellesleg mesélte hogy bármi hihetetlen de Moszkvában 1-el több dollármilliárdos él mint New York-ban.Ugyanis az amcsi városban 28 dollármilliárdos él míg Moszkvában 29.Meg mondhatnám a hiperdurva 2-szer 6 sávos Moszkva melletti autópályát is (ami így is alig bírja az óriási forgalmat).Ezek függvényében én egyátalán nem tartom lehetetlennek azt hogy ott olyan cuccok legyenek elterjedve ami nálunk még csak mutatóban van vagy még úgysem.A filmrõl annyit hogy a kritikái alapján biztos nagyon jó és remélhetõleg ma este lesz szerencsém megnézni moziban.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Szóval (tizes skálán) akciójelenetek: gyenge (egy-két jó részt kivéve) (4)
Látvány: többnyire jó (7)
vizuális effektek: ZX spektrum (3)
Hangulat: kúúúúúúl! (8)
Történet: ostoba (2)
Szereplõk, jellemek: jól eltaláltak (7)
Az emberiség valójában nem nõtt fel az általa megalkotott technikához. Konrad Lorenz
Az elején idegesítõ volt az alumínium páncélba és fegyverekbe öltözött kamerarángatós harci jelenet.
Késõbb csak a mûvészfilmes effektek fölöslegesek a filmben, illetve van pár elindított szál ami a semmibe vezet. Az állítólag ultradurva harcos Olgának csak a jellemét és a diszpécser képességeit láthatjuk, de hentelni még véletlenül sem.
Mindent összevetve pozitív élmény volt, de csak azért, mert nem vártam sokat.
Az emberiség valójában nem nõtt fel az általa megalkotott technikához. Konrad Lorenz
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Képzeld, nekem is tetszett a film. Ez az új amerikanizálódott kapitalista orosz multikultúra gyermeke, látszik rajta, de nagyon is üdítõ színfolt a sok agyatlan amcsi propaganda és tucatfilm között.
Látványvilágot és megvalósítást nagyon eltalálták. Régóta mondják már nálam okosabb, hozzáértõbb emberek is, hogy keletrõl fognak jönni az új dolgok (jó filmek, látvány, jó szg-es játékok, madárinfluenza...), és lassan mindenki rádöbben, hogy így is van. Bár igazából nem azon van a hangsúly, hogy új, hanem hogy MÁS szemszögbõl nézik a dolgokat és a tökéletes agymosás MÉG nem ért el odáig.
\"Én szeretem Istent, csak a fanklubjával vannak gondjaim...\" \"God is black! Yes, she is!\"
Vajon milyen filmet csinálnának az Éjszakai Õrség készítõi, ha õk is akkora költségvetéssel dolgozhatnának mint az amcsik??
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
csak azon kaptam fel a fejem, hogy mit keres egy orosz doktornõ asztalán Apple gép - ha még magyarországon is ritkaság a mac, akkor (legalábbis buta fejemmel így vélem) egy moszkvai iróasztalon még inkább
amúgy nocsnoj lenne.
az éjjel egy idõpontra utal - az éjszakai egy intervallumra. (dettó, a 'nocs' oroszul éjszakát jelent) - ráadásul akkor a rembrandt festmény címének a plágiuma is jogosan merülhetne fel.
Ночной дозор
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2õt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2õt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)