24
A papírhajtogatás művészete
-
#24 az de durva :O -
#23 már szinte felegyenesedik és elrepül OO -
#22 A képet nem jeleníti meg...
Kép -
#21 Bocsi, nagyképű módon angolul írtam a nevét... Szóval papírmaketteket készítek :)
Épp ezen a sárkányon dolgozom:
Van topicja is itt az sg-n, ha gondolod, nézz be :) Az origaminak is nekilátok majd megint, bár már rég csináltam... -
#20 a papercraft az milyen? -
#19 Én sehogy :( 2005-ben nyitottam a topicot, kicsi volt az érdeklődés és én is elvesztettem a lelkesedésemet... Bár nem mentem túl messze, mostanában papercraftolok.
Annak viszont örülök, hogy végre idetalált valaki :) -
#18 Te hogy haladsz a tervezéssel? -
#17 Majd ha működik a fényképezőgépem rakok fel képet :)
Addig pár link a kedvencek közül:
ezt nemrég találtam, jó kis figuráknak tűnnek
Origami Forum, itt néha felbukkannak linkek, érdekességek
Ezt szerintem mindenki ismeri, alap
jó kis dínókat csinált a fazon
Érdekesség, egy magyar profi (jó lenne ha mi is eljutnánk erre a színtre) -
#16 Igény az éppenséggel lenne rá :) És jöhetnek saját figurák is! -
#15 Sajnálattal látom halott ez a topik, pedig csak most találtam :)
Engem nagyon érdekel a téma (haladó szint), tegnap terveztem is egyú jabb figurát. Ha van még igény talán tudok jó oldalakat is linkelni. -
#14 Ennyit az origami-ról xD
-
vademberz #13 vagy esetleg sajat gyujtemenyeteket? -
vademberz #12 Sziasztok. Nem tudtok egy letoltheto diagramm gyujtemenyt (digi-konyvet), vagy esetleg nincs e valameikotoknek ilyesmi. He lenne nagyon szepen megkoszonem ha elkuldenetek email-en, ha nincs jo otelet volna kesziteni egyet. Eleg faraszto az interneten ugribugralva osszeszedni oket.
Elore is kosz szepen. (ha lehetne intermadiate, vagy complexeket)
-
#11 Hali!
Az #5-ben Riken egy nagyon jó kis oldalt linkelt be (jó bonyolult figurák vannak :)) -
Phat Smoker #10 origami.lap.hu -
#9 Tud valaki origamis oldalt???????Privátot küldjetek!!!!! -
#8 Sziasztok! -
#7 Yodát a népnek!:)
(Acrobat Reader szükségeltetik) -
#6 Köszi, pont ilyenekre gondoltam :) -
riken #5 origami free -
riken #4 http://design.origami.free.fr/Diagrams/cp.htm -
#3 Köszi, ezt már megtaláltam én is. Az a baj, hogy a legtöbb honlapon vagy csak beszélnek róla és kész figurákat mutogatnak, vagy teljesen óvodás papírdobozok leírásai vannak. Leginkább a bonyolultabb technikák érdekelnének, hogy gyakorlással saját figurákat találhassak ki. -
#2 http://origami.lap.hu/ -
#1 Sziasztok!
Nem találtam hasonló témát, ígyhát bátorkodtam nyitni egyet :)
14-15 éves koromban sokat foglalkoztam az origamival, aztán egy ideig nem foglalkoztam vele, de most újra kedvet kaptam hozzá. Hátha mást is érdekel a dolog és esetleg tud tanácsot adni, hogy melyik könyvek (esetleg weboldalak) a legjobbak ebben a témában.