Origami

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pipör
az de durva 😮

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

Visitor
már szinte felegyenesedik és elrepül OO

THE HUNTER coming soon ^^

koryne
A képet nem jeleníti meg...

Kép

Xbox Live gamertag: kilencnad

koryne
Bocsi, nagyképû módon angolul írtam a nevét... Szóval papírmaketteket készítek 😊
Épp ezen a sárkányon dolgozom:

Van topicja is itt az sg-n, ha gondolod, nézz be 😊 Az origaminak is nekilátok majd megint, bár már rég csináltam...

Visitor
a papercraft az milyen?

koryne
Én sehogy 😞 2005-ben nyitottam a topicot, kicsi volt az érdeklõdés és én is elvesztettem a lelkesedésemet... Bár nem mentem túl messze, mostanában papercraftolok.
Annak viszont örülök, hogy végre idetalált valaki 😊

Visitor
Te hogy haladsz a tervezéssel?

koryne
Igény az éppenséggel lenne rá 😊 És jöhetnek saját figurák is!

Visitor
Sajnálattal látom halott ez a topik, pedig csak most találtam 😊
Engem nagyon érdekel a téma (haladó szint), tegnap terveztem is egyú jabb figurát. Ha van még igény talán tudok jó oldalakat is linkelni.

istenostora03
Ennyit az origami-ról xD

vagy esetleg sajat gyujtemenyeteket?
Sziasztok. Nem tudtok egy letoltheto diagramm gyujtemenyt (digi-konyvet), vagy esetleg nincs e valameikotoknek ilyesmi. He lenne nagyon szepen megkoszonem ha elkuldenetek email-en, ha nincs jo otelet volna kesziteni egyet. Eleg faraszto az interneten ugribugralva osszeszedni oket.

Elore is kosz szepen. (ha lehetne intermadiate, vagy complexeket)
koryne
Hali!
Az #5-ben Riken egy nagyon jó kis oldalt linkelt be (jó bonyolult figurák vannak 😊)

origami.lap.hu

AfrikaDarkTitka
Tud valaki origamis oldalt???????Privátot küldjetek!!!!!

Alex

AfrikaDarkTitka
Sziasztok!

Alex

DJ Skyline
Yodát a népnek!😊
(Acrobat Reader szükségeltetik)

koryne
Köszi, pont ilyenekre gondoltam 😊

http://design.origami.free.fr/Diagrams/cp.htm

koryne
Köszi, ezt már megtaláltam én is. Az a baj, hogy a legtöbb honlapon vagy csak beszélnek róla és kész figurákat mutogatnak, vagy teljesen óvodás papírdobozok leírásai vannak. Leginkább a bonyolultabb technikák érdekelnének, hogy gyakorlással saját figurákat találhassak ki.

Galy
koryne
Sziasztok!

Nem találtam hasonló témát, ígyhát bátorkodtam nyitni egyet 😊
14-15 éves koromban sokat foglalkoztam az origamival, aztán egy ideig nem foglalkoztam vele, de most újra kedvet kaptam hozzá. Hátha mást is érdekel a dolog és esetleg tud tanácsot adni, hogy melyik könyvek (esetleg weboldalak) a legjobbak ebben a témában.