Origami
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az de durva 😮
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Xbox Live gamertag: kilencnad
Bocsi, nagyképû módon angolul írtam a nevét... Szóval papírmaketteket készítek 😊
Épp ezen a sárkányon dolgozom:
Van topicja is itt az sg-n, ha gondolod, nézz be 😊 Az origaminak is nekilátok majd megint, bár már rég csináltam...
Épp ezen a sárkányon dolgozom:
Van topicja is itt az sg-n, ha gondolod, nézz be 😊 Az origaminak is nekilátok majd megint, bár már rég csináltam...
Én sehogy 😞 2005-ben nyitottam a topicot, kicsi volt az érdeklõdés és én is elvesztettem a lelkesedésemet... Bár nem mentem túl messze, mostanában papercraftolok.
Annak viszont örülök, hogy végre idetalált valaki 😊
Annak viszont örülök, hogy végre idetalált valaki 😊
Majd ha mûködik a fényképezõgépem rakok fel képet 😊
Addig pár link a kedvencek közül:
ezt nemrég találtam, jó kis figuráknak tûnnek
Origami Forum, itt néha felbukkannak linkek, érdekességek
Ezt szerintem mindenki ismeri, alap
jó kis dínókat csinált a fazon
Érdekesség, egy magyar profi (jó lenne ha mi is eljutnánk erre a színtre)
Addig pár link a kedvencek közül:
ezt nemrég találtam, jó kis figuráknak tûnnek
Origami Forum, itt néha felbukkannak linkek, érdekességek
Ezt szerintem mindenki ismeri, alap
jó kis dínókat csinált a fazon
Érdekesség, egy magyar profi (jó lenne ha mi is eljutnánk erre a színtre)
THE HUNTER coming soon ^^
Sajnálattal látom halott ez a topik, pedig csak most találtam 😊
Engem nagyon érdekel a téma (haladó szint), tegnap terveztem is egyú jabb figurát. Ha van még igény talán tudok jó oldalakat is linkelni.
Engem nagyon érdekel a téma (haladó szint), tegnap terveztem is egyú jabb figurát. Ha van még igény talán tudok jó oldalakat is linkelni.
THE HUNTER coming soon ^^
vagy esetleg sajat gyujtemenyeteket?
Sziasztok. Nem tudtok egy letoltheto diagramm gyujtemenyt (digi-konyvet), vagy esetleg nincs e valameikotoknek ilyesmi. He lenne nagyon szepen megkoszonem ha elkuldenetek email-en, ha nincs jo otelet volna kesziteni egyet. Eleg faraszto az interneten ugribugralva osszeszedni oket.
Elore is kosz szepen. (ha lehetne intermadiate, vagy complexeket)
Elore is kosz szepen. (ha lehetne intermadiate, vagy complexeket)
Hali!
Az #5-ben Riken egy nagyon jó kis oldalt linkelt be (jó bonyolult figurák vannak 😊)
Az #5-ben Riken egy nagyon jó kis oldalt linkelt be (jó bonyolult figurák vannak 😊)
origami.lap.hu
Yodát a népnek!😊
(Acrobat Reader szükségeltetik)
(Acrobat Reader szükségeltetik)
http://design.origami.free.fr/Diagrams/cp.htm
Köszi, ezt már megtaláltam én is. Az a baj, hogy a legtöbb honlapon vagy csak beszélnek róla és kész figurákat mutogatnak, vagy teljesen óvodás papírdobozok leírásai vannak. Leginkább a bonyolultabb technikák érdekelnének, hogy gyakorlással saját figurákat találhassak ki.
Sziasztok!
Nem találtam hasonló témát, ígyhát bátorkodtam nyitni egyet 😊
14-15 éves koromban sokat foglalkoztam az origamival, aztán egy ideig nem foglalkoztam vele, de most újra kedvet kaptam hozzá. Hátha mást is érdekel a dolog és esetleg tud tanácsot adni, hogy melyik könyvek (esetleg weboldalak) a legjobbak ebben a témában.
Nem találtam hasonló témát, ígyhát bátorkodtam nyitni egyet 😊
14-15 éves koromban sokat foglalkoztam az origamival, aztán egy ideig nem foglalkoztam vele, de most újra kedvet kaptam hozzá. Hátha mást is érdekel a dolog és esetleg tud tanácsot adni, hogy melyik könyvek (esetleg weboldalak) a legjobbak ebben a témában.