Francia Hannibal?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a gyerök nagyon nyálas. Erre a szerepre fõként<#mf1>#mf1>
Sztem Antony Hopkins nélkül Hannibal nem Hannibal. Zseniális színész, és hihetetlenül fekszik neki ez a karakter.
Azert,mert sajnos a nagyagyuk nem vallaltak el tobbet.Leia elmegyogyintezetben volt,Han ujabb szerepeket kapott es Luke sem akart orokke Luke Skywalker maradni,az meg eleg szar lett volna,ha uj szereplok jatsszak a folytatast.(Bocs de nincs magyar nyelv a gepemen,remelem azert olvashato).
Én is SW-rajongó vagyok, de azt el kell ismerni, h a Baljós árnyak közel nem ér annyit, mint az eredeti trilógia. HA már itt tartunk, soxor elgondolkodtam rajta, hogy miért pont az elõzményeket filmesítette meg? Állítólag 9 részesre tervezte a sorozatot. Miért nem mutatta be az után következõ részeket? Számomra az egész olyan volt, mint a Titanic filmváltozata. Minek nézzem meg, ha úgyis tudom, mi a vége? Egyébként tényleg a Baljós árnyak nyitotta meg az elõzmény-sort. A játékokban és filmekben is ezután kezdtek megjelenni a "hogyan lett belõle ez meg az". Ráadásul Lucas úr büszke lehet magára, hiszen újabb hullámot indított el a világon.
Vörös sárkányt is jól elbakták, nyomába sem ér az elsõ résznek... bár ez az újabb rész tetszik, remélem nem bakják el és nem rakják bele a sablonokat...
"Ha nincs ötlet újabb folytatásra, csináljuk meg az elõzményeket" - gondolja. A klasszikus Csillagok háborúja elõzménye, a Baljós árnyak nyitotta meg ezt a sort.
Ezt a marhaságot...a csillagok háborújának elõzményei már évtizedek óta megvannak, csak Lucas azért a 4. részt filmesítette meg mert az egymagában is megálja a helyét mint egy külön film. Komolyan mondom ilyen birkák minek írnak filmekrõl. Lucas teljesen mást csinál mint ezek a barmok. meglovagolnak 1 jó filmet meg egy jó nevet és lehúzzák a rókabõrt róla...Ez olyan mint PL a sok Han Solo és egyéb regények amiket XY szerzõ adott ki valami "D" kategóriás könyvkiadónál...
Ezt a marhaságot...a csillagok háborújának elõzményei már évtizedek óta megvannak, csak Lucas azért a 4. részt filmesítette meg mert az egymagában is megálja a helyét mint egy külön film. Komolyan mondom ilyen birkák minek írnak filmekrõl. Lucas teljesen mást csinál mint ezek a barmok. meglovagolnak 1 jó filmet meg egy jó nevet és lehúzzák a rókabõrt róla...Ez olyan mint PL a sok Han Solo és egyéb regények amiket XY szerzõ adott ki valami "D" kategóriás könyvkiadónál...
ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net
"Ha nincs ötlet újabb folytatásra, csináljuk meg az elõzményeket" - gondolja. A klasszikus Csillagok háborúja elõzménye, a Baljós árnyak nyitotta meg ezt a sort.
Ez kicsit eros nyitas volt. Erre minden SW rajongo felszisszent, az biztos! Ha hallane ezt Lucas bacsi...
Ez kicsit eros nyitas volt. Erre minden SW rajongo felszisszent, az biztos! Ha hallane ezt Lucas bacsi...
A vörös sárkányt 2x is megcsinálták, meg volt pár H.L.-es film, ami nem moziverzió volt ...
De szerintem ez az elõzmény dolog már eröltetett.
A vörös sárkányt 2x is megcsinálták, meg volt pár H.L.-es film, ami nem moziverzió volt ...
Miért? Én kiváncsi vagyok az elõzményekre is...
faszául szétbarmolt megint valamit a franchise. no comment.