626
Építész program
-
slisz #105 Hali Hussy!
Milyen op rendszered van? Ha vista felejtsd el... UNINSTALL!!!
Ha XP akkor lehet, hogy a telepítő hibás, vagy a kernelrendszert kellene frissíteni 3-ra. -
Impi #104 Szia :)
Kérdésed itt tedd fel, tuti válaszolnak rá
ArchiCad fórum -
Hussy #103 Sziasztok!
Lenne egy kis problémám. Megpróbáltam feltenni, az archiCAD 10-et és 11-et, de sajnos már odáig sem jutok el, hogy az install elinduljon, mert mindig JAVA hibát ír ki. Hiába teszem fel a legfrissebb verziót, nem segít. Nem tudtok erre valami megoldást, mert jó lenne ha tudnám használni.
Köszönöm előre is. -
#102 Épp a napokban kezdtem el ArchiCAD-ben rajzolni jelenleg nulla tudással, viszont ki fogom próbálni, amit mondasz, hátha összejön - és én is tanulok vele.
AutoCAD*-ben van némi gyakorlatom, bár guru azért nem vagyok :P
Köszönöm a linket!!! -
slisz #101 Hali!
tutorialt innen töltheted le: https://trialregistration.graphisoft.com/
regisztrálni kell, de ingyenes. Nekem megvan jópár csak sajnos nem tudom elküldeni, mert nincs otthon net. (már fél éve kötik)
De ki tud válaszolni az én kérdésemre???? 20000 Ft-os kérdés.... -
#100 ez valóban így van, ellenben nem árt vigyázni, pl.: AutoCAD 2006-ban mentett rajzok, amik 2000-es formátumban lettek mentve 2002 alatt nem másolhatóak vágólapra!!!
ArchiCAD-hez: hol vannak a Graphisoft honlapon a tutorial-ok? Vagy regelt felhasználók férhetnek hozzá? Valakinek fenn weben, FTP-n efféle anyag ékes magyar nyelven? (Englisül találtam komplett könyveket Google-val...) -
slisz #99 Egyetértek Angel-lel. Az AutoCAD-ben is van olyan lehetőség, hogy úgy legyen a rajz elmentve, hogy korábbi verziókban is meg lehessen őket nyitni. Legalább is a 2007, 2005, 2004, 2002-es kiadásoknál ez simán megoldható. -
G_ArchAngel #98 gondolom a 11-esben készített tervet úgy kell elmenteni, hogy kompatibilis legyen a 10-essel... -
#97 Hali.Lenne egy kérdésem.Meg lehet e oldani azt hogy archicad 11-ben megcsinált tervet megnyissam 10 esbe?Vagy ez lefelé nem lehetséges?Mert nekem otthon 11-es van a sulinkban viszont(a lisence miatt)csak 10-es.És az otthoni munkákat könnyebben meg tudnám mutatni és nem lennék kénytelen abba a kevés órába csinálni.Ha a fenti dolog nem megoldható akkor az is jó lenne ha valaki megírná honnan szedjem le a 10-es verziót.A segítséget előre is köszi. By:Pred -
slisz #96 Hali mindenkinek!
Volna egy elég nagy problémám. Nos az archicad és az aotocad úgymond kompatibilis egymással. Az lenne a kérdésem, hogy ha rajzolok egy 3D-s tárgyat az autocadbe akkor azt milyen módon lehet átvinni az archicadbe??? próbálkoztam sok mindennel de az istenért sem akart összejönni. Külső fájl lehejezése, betöltés könyvtárelemként stb... Légyszíves segítsetek!
Archicad 11-em van.
Előre is nagyon köszönöm! -
evdeb #95 jaj bocsi de nagyon elfoglalt voltam -
evdeb #94 végülis mind1, mert a megoldás ugyanaz -
Mogyi20 #93 Sziasztok!
Tudna esetleg valaki abban segíteni, hogy miért nem tudom frissíteni az Archicad 11-es build 966-os verzióját?
Nem talál frissíthető csomagot az update telepítője.
Ha a hivatalos oldalról leszedem és trialban telepítem, akkor tudom frissíteni, de ahhoz meg nincs okosításom.
Pls, lehetőleg Asap. :)
Thnx, Mogyi
-
lifeisall #92 Munka akit érdekel: 2d-s Archicad 10-es tervekből kéne összerakni egy részletes 3d-s tömegét egy 5 emeletes épületnek. a munka sürgős, tehát csak azok jelentkezzenek akik magabiztosak, hogy profin meg tudják csinálni. ide irjatok és referenciát is küldjetek légyszi: [email protected]
-
Mentholoscsirke #91 Jogos a felvetés. Mint írtam, nem sűrűn csinálok ilyesmit, szóval én is köszönöm, ha valaki segít megvilágosodni.:-) -
Impi #90 Nekem nem működik. Torrenten letöltötték 70-en, senki sem köhögött, hogy neki nem megy! Vagy lusták beírni :D
Itt a ragyogó alkalom:
Okosítás AC_11 Build 1040 -
G_ArchAngel #89 1040-es okosításod van és nem működik, vagy csak Nálad nem működik?:) -
Impi #88 Üdvözletem :)
Több hete leakartam írni véleményem, de úgy gondoltam nem teszem.
Mentholoscsirke javaslatát akartam cáfolni, mert értelmetlennek gondolom.
Mit is tesz:
Feltelepíti az AC_11 Build 970-es változatot, ráteszi az összes frissítést Build 1040-ig, majd a frissített ArchiCad.exe-t visszacseréli a Build 970-re és megtöri.
Az eredmény "nem csak én szerintem" egy instabil AC_11
Hogyan is lenne képes lekezelni a régi AC.exe a frissített dll-eket stb...
Mint Angel írja letölthető az AC_11 Build 970 és van hozzá működő okosítás. (ld. #69)
Lehet próbálkozni a frissítéssel is, mert megjelent a 1040-es törés is, de nálam nem műödik :(
Ha valaki erre talál megoldást,azt előre is köszönöm.
Röviden:
1. AC_11 Build 970 Install
2. 1040-es frissítés rá (semmi fájl csere)
3. Okosítás
Üdv Impi -
tilbury #87 10-est használom -
evdeb #86 melyik progit használod? ha a 11-et akkor a fájl/minden teljesen új paranccsal lehet visszakapcsolni. -
G_ArchAngel #85 leszedtem a "Graphisoft-ArchiCAD-11-HUN-Windows-Magyar.exe" file-t, most innentől bármilyen nyelvű update+crack párosítást feltehetek rá?
mert ahogy látom, Te az olasz (ITA) verziót tetted fel... -
tilbury #84 Hi!
véletlenül "kipipáltam" az indítóképernyőnél a "tobbet ne jelenjen meg ablak" vagy ilyesmi szöveg , tudjátok, amikor lehet választani, hogy új terv létrehozása, legutolsó terv betöltése, meg ienek. És most nekem rögtön elindul a progi 1 új tervlappal. Nahszóval vissza lehet vhogy állítani az eredeti indulást?
Remélem érthető a kérdés. -
G_ArchAngel #83 nekem a 11 felejtős, felszeretném tenni, de minden partnerem 10-est használ...:((( -
slisz #82 Az a gáz, hogy ami van a Graphisoft honlapján tutorial az még a 10-hez készült. Az alapján is meglehet tanulni, de azért van jópár dolog amit úgy kell előkeresni a 11-ben. Amúgy nagyon fullos a progi.
A jelenlegi szinten ahogy ismerem (kb 6-10%-át fedeztem fel) nagyon bejön!
Mi lenne ha az egészet kenném-vágnám??? :D -
Mentholoscsirke #81 Tutorialok engem is érdekelnének. -
Mentholoscsirke #80 Itt: https://trialregistration.graphisoft.com/ regisztrálni, letölteni az ArchiCad v.11 30 napos magyar nyelvű (trial és egyben full) verzióját, feltelepíteni az e-mailen kapott kóddal, utánna megkeresni a Help menüben lévő "Ellenőrizd a frissítéseket..." menüpontot, ami frissítést talál, azzal frissíteni a cuccot. Utánna az Isohunton rákeresni:
ArchiCAD 11 ITA (0970) + Crack
Ebből a Crack részt (22,5 Mbyte) elég letölteni.
Vagy innen: http://rapidshare.com/files/58428710/mentholoscsirkeCrack.rar
3 exe fájl lesz benne. Mindhármat bemásolni a Graphisoft C/Programfiles -ba telepített könyvtárába, és futtatni a Archicad.v11.build.966_Crk.exe -t, patch 2* (azért, mert elsőre nekem nem törte fel, de másodjára megcsinálta, közben feldob egy ablakot, hogy a létező fájlt cserélheti-e -> igen.)Működik, legalább is már nem nyomja be indításkor, hogy csak 30 napos próba verzió, és a tervezőfelületen sem éktelenkedik a csak próbaváltozatot hirdető felirat.
A futtatható fájlokat Nod32-vel megnéztem, nem vírusosak. XP-n fut.
Még elég kezdő csirke vagyok ezen a téren, de remélem akad, akinek tudtam segíteni, bocsánat a szájbarágós stílusért... -
slisz #79 Hali mindenkinek! XP vissza Vista a kukában és megy minden szépen! ;)
A kérdésem az lenne hogy esetleg nem tudtok magyar nyelvű tutorialokat az Archicadhez? Előre is nagyon kösz! -
G_ArchAngel #78 amikor a multinacionális cégek sírva váltottak vissza XP-re, akkor tudtam, hogy baj lesz a Vista-val:) -
slisz #77 Üdv Impi!
Megvan a probléma!!! A patch létrehoz egy olyan fájlt, hogy wkwin32.dll vagy valami ilyesmi. Nos ezt nem szereti a Vista! Ha törlöm a filet ugyan elindul az Archicad, de csak a próbaverzió. De megvan a megoldás!!!! K**ja be meg Bill Gates és leírtom a szutyok Vistáját a gépemről. Sok kicsi sokra megy és betelt a pohár. Amilyen szép a Vista olyan sz*r. Az XP-n megy minden gyönyörűen, de a Vistán mindennel gondok vannak. Egy idő után belassul az egész és tudjátok miért. Mert mindent amit valaha feltelepítettetek a gépre és futtattatok rajta azt naplózza. Úgy ám. Hiába vagy rendszergazda vagy akármi ezeket nem tudod törölni meg semmi. Amikor elindíod a géped azért tölt sokáig mert ezeket mind betöltögeti.
De elkanyarodtam a témától, sorry, de már nagyon elegem lett ebből.
Maradok az XP-nél és ha rámhallgattok ti is ezt teszitek. -
Impi #76 Üdv :) Sokat nem tudok segíteni, de 1-2 dolog amire odakell figyelni.
1. Azonos verzió számú program és crack (AC 11 Build 1040-hez
Archicad.11.build.1040_Crk.exe)
2. Program telepítése után ne indítsd el a Cad-et.
Tedd rá az esetleges frissítést, majd a telepített AC mappába másold
be a crack fájlt és ott futtasd. Majd annak végeztével indítsd újra a
PC-t.
3. Ha fenn van a 10-es AC, azt távolítsd el, mert összeakad az AV 11-el. -
slisz #75 Elvileg a 11-est az Xp-re és vistára is készítették. A baj ott kezdődik miután patchelem az exe-jét. Előtte gyönyörűen elindult. Patch után meghal. Lehet, hogy a patch-el vannak bajok. Az általad javasolt patchet használtam. (Impi) -
Impi #74 Üdvözletem!
Úgy hallottam az igaz, hogy az AC11 Vistán is fut, de a hozzá való QuickTime-al vannak problámák :( -
slisz #73 Sziasztok!
Remélem valaki tud nekem segíteni. Leszedtem az ArchiCAD 11 angol verzióját és a hozzávaló patchet. Nos miután elindítom a Vista azt nyafogja, hogy a exe fájl leáll mert mittomén. Egy másik gépen amin xp van azon meg simán megy! Elvileg vistakompatibilis progi, akkor meg miért játsza ezt el?
Előre is kösz a segítséget! -
Impi #72 Még annyit, hogy mit rontottak el a Majmon lévő AC 11 build 970-es verziónál.
Mivel a srácnak nem volt meg a 970-es verzióhoz való okosítás, ezt úgy oldotta meg, hogy a telepítés után lecserélte a 970-es ArchiCad exe-t a 966-osra és azt törte meg a 966-os crack-kel. Ez azértkókányolás, mikor létezik a hozzáillő okosítás. -
Impi #71 Üdv :)
Elnézést a kései válaszért, de nem voltam net közelben.
Nem tudom mely részére vagy kíváncsi.
Feltettem egy korekt verziót, de nem tudtam, hogy akad az AC 10-el ezért beírtam a leírásba, hogy nálam van mikor elszáll. Ezért egy lelkes moderátor kitörölte. Rá egy hétre, felkerült egy összetákolt AC 11, ami hetekig fenn volt :(
A lényeg, hogy az #69 HSz-ben lévő program és okosítás 100%-osan működik, ha nincs fenn a gépeden egy korábbi verziószámú AC. Időközben kiadták a javítást (AC 1040 build) ami orvosolná az összeakadást, de ott meg a hozzávaló crack hibázik. További gond, hogy állítólag a javításban még több hiba lett, ezért a "nagyok" visszaálltak a 970-es eredeti verzióra. Röviden maradt a stabil 970-es build. A majomról törölt verzió annyiban külömbözött az alsó linktől, hogy beletetem az Acrobat Reader 8 Hun, QuickTime és Wibu dolgokat, ISO formátumba. -
G_ArchAngel #70 Impi,
Amit Majmon összeokoskodtatok, leírnád ide összefoglalva...
belezavarodtam:))) -
Impi #69 Üdv a látogatóknak :)
[/URL]AC 11 Hun
[URL=http://crackdb.org/Graphisoft.ArchiCAD.v11.International.Final/get_104320_Graphisoft.ArchiCAD.v11.International.Final_crack.html]Okosítás
Az AC 10-el ne használjátok együtt, mert összeakad. Ezt a hibát már javították a 1040-es buid-ban, de ott meg az okosítással van gond.
De addig is itt ez a remek 970-es változat :) -
evdeb #68 ha a felület kitölésből áll, akkor egyszerűen be kell pipálni a terület megjelenítését. ha nem akkor körbejelölöd a helyiség vonalait és scpace-el csinálsz belőle egy kitöltést enyyi. -
petys911 #67 hahó!
szeretnék ismerkedni az ArchiCAD 10-zel (magyar), de a telepítési paraméterek megadása után egyszerűen eltünik az ablak, megszakad a telepítő futása. (Win XP,2.4Celeron,1GBRAM,ATI9600XTvideo). JRE1.4.2 és QuickTime7, .NET framework2.0 fent van. Van ötletetek, hogy miért áll le a telepítés ? Van valami log file, amiből ez kiderülhet ?
Köszi a válaszokat
Üdv -
Celebrau #66 Én meg kapom dwg-ben és abból kéne kivarázsolnom a zsalu- meg betonmennyiségeket. :D