ArchiCAD
← ElőzőOldal 13 / 13
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Schulek Frigyes. Ilyen építõipari, magasépítés, tervek, marterozás, festés...
Arról a "biztonsági másolat"-ról nincs több hír?
Arról a "biztonsági másolat"-ról nincs több hír?
Én is tanultam annó mint ahogy Autocad-ot és Prodesktopot is <#vigyor5>#vigyor5>
Ha most kellene vele valamit alkotnom talán sikerülne, de igy utolag belegondolva sok hasznát nem vettem...
(közben másfele orientálódtam fõsulin)
Viszont bátyám már több épületet tervezett vele + látványtervek...
Ha valaki hivatásszerûen dolgozik vele akkor biztos szép pénzeket ki lehet belõle hozni és hamar visszahozza a vételárát...
Ha most kellene vele valamit alkotnom talán sikerülne, de igy utolag belegondolva sok hasznát nem vettem...
(közben másfele orientálódtam fõsulin)
Viszont bátyám már több épületet tervezett vele + látványtervek...
Ha valaki hivatásszerûen dolgozik vele akkor biztos szép pénzeket ki lehet belõle hozni és hamar visszahozza a vételárát...
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
nem, de "közkézen" forog a magyar "biztonsági másolat" - úgy hallottam...😊
http://gaborszantai.co.uk/
A magyar nyelvet nem lehet valahogy beletenni a nem magyarba? Mert nekem sajnos nem magyar van. :-(
ez bizony keményen magyar program, de ha jól tudom már kanadai, osztrák, német fejlesztõk is dolgoznak a projektben...
én 10 éve dolgozom vele, közel 120 tervet készítettem vele (gyártócsarnoktól egyszerû garázsig), és most már annyira a szívemhez nõtt, hogy semmilyen más programra nem cserélném le...
Évek óta már saját szórakozásra is használom munka mellett, pl. elkezdtem a egy középkori várat és falut is lemodellezni (nem bírta a gépem...)
Mellette érdemes az ARTlantis programot használni, mert igazán szép látványterveket azzal lehet készíteni.
A net pedig tele van official/unofficial kiegészítõkkel, gdl csomagokkal, de hülyeség agyatlanul gyûjteni, mert csak elveszik köztük az ember.
Ha konkrét kérdés van, akkor jöhet😊
Amúgy magyar könyv csak az eredeti csomaghoz jár, de diákok szoktak kapni egy lebutított változatot a suliban, ennek annyi a hátránya, hogy rányomtatja a tervekre, hogy "diákverzió"😊
én 10 éve dolgozom vele, közel 120 tervet készítettem vele (gyártócsarnoktól egyszerû garázsig), és most már annyira a szívemhez nõtt, hogy semmilyen más programra nem cserélném le...
Évek óta már saját szórakozásra is használom munka mellett, pl. elkezdtem a egy középkori várat és falut is lemodellezni (nem bírta a gépem...)
Mellette érdemes az ARTlantis programot használni, mert igazán szép látványterveket azzal lehet készíteni.
A net pedig tele van official/unofficial kiegészítõkkel, gdl csomagokkal, de hülyeség agyatlanul gyûjteni, mert csak elveszik köztük az ember.
Ha konkrét kérdés van, akkor jöhet😊
Amúgy magyar könyv csak az eredeti csomaghoz jár, de diákok szoktak kapni egy lebutított változatot a suliban, ennek annyi a hátránya, hogy rányomtatja a tervekre, hogy "diákverzió"😊
http://gaborszantai.co.uk/
Ezt is azzal tervezték. Jelenleg is itt van a telephelyük. A többi épületet pedig más cégeknek adják bérbe, köztük annak is, amelyiknek dolgozom. Szóval én is errefelé tanyázom :-P
Tanar majd mindent elmond es megtanitja hogy kell kezelni. Nem kell menozni a suliba h "en mar tudom". 😄
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Eskü annyi???! Aztakurva! <#wow1>#wow1>
Én még a tanár elött megszeretném tanulni valamennyire, hogy azért, amikor odakerülök ne legyek sík hülye, és ne 1-eseket kapjak. :-)
Én még a tanár elött megszeretném tanulni valamennyire, hogy azért, amikor odakerülök ne legyek sík hülye, és ne 1-eseket kapjak. :-)
A leghíresebb, legjobb építész tervezõ progi. Magyar fejlesztésû és van saját magyarnyelvû leírása. De gondolom majd a tanár elmond mindent ami kell.
Ha sürgõs vedd meg, csak olyan 1.500.000 HUF körül lehet <#vigyor3>#vigyor3><#vigyor5>#vigyor5>
http://www.graphisoft.hu/
Ha sürgõs vedd meg, csak olyan 1.500.000 HUF körül lehet <#vigyor3>#vigyor3><#vigyor5>#vigyor5>
http://www.graphisoft.hu/
http://epica.nl
Hát nem tudom. Egyenlõre megszeretném tanulni nagyjából a kezelését, mert egy darabig a suliba még nem lesz rá szükségem.
Jelenleg ezt a verzió szedem elég csiga lassan. archicad.v9.0.r1.international.working-pantheon
Jelenleg ezt a verzió szedem elég csiga lassan. archicad.v9.0.r1.international.working-pantheon
SziasztoK!
Nem tudom mennyire ismeritek, vagy egyéltalán ismeri-e valaki. Egy frankó építész program. Igaz, még nem használtuk, de bemutatta a tanár. Pár hónap múlva már szükségem lesz erre a progira, mert akkor már tanítani is fogják, és nem ártana tudni valamit róla.
Esetleg van olyan oldal, ahol találok leírást hozzá? Vagy van itt a fórumon aki tud valamit a programról?
Nem tudom mennyire ismeritek, vagy egyéltalán ismeri-e valaki. Egy frankó építész program. Igaz, még nem használtuk, de bemutatta a tanár. Pár hónap múlva már szükségem lesz erre a progira, mert akkor már tanítani is fogják, és nem ártana tudni valamit róla.
Esetleg van olyan oldal, ahol találok leírást hozzá? Vagy van itt a fórumon aki tud valamit a programról?
← ElőzőOldal 13 / 13