31
  • Atomreaktor
    #31
    de a verekedés nem játék:( buta férfiak versengése, azt hiszik ők ettől többek lesznek a másiknál. majd a halálos ágyukon ők is belátják, hogy nem volt értelme fogakat kiverni és csontokat törni...:( aki elszenvedte, az meg örül a halálos ágyán, hogy megszabadul ezektől az emlékektől. kicsit ugyan elvonatkoztattam, de talán ha nem lennének elérhetők ilyen videók, akkor talán kevesebb fiatal ütné szét egymást diszkó után... ha csak egy kis esély is van jobbá tenni a dolgokat, akkor azt meg kell ragadni.
  • _Atti_
    #30
    sztem nem ette azért ilyen forrón a ását csak leirta hogy legyen pár tény is..

    a cikk alapjánén i ugygondoltam hogy ezek ilyen utcaivideok általános verekedésekről..

    amugy meg mondhat akárki akármit a sport lényege a verseny..szted ki ugrana magasat vagy sprintelgetne ha nem kéne megelőznie vkit, egy eredményt..más a foci,meg a kosár meg stb..azok játékok!Szorakozás..
  • Atomreaktor
    #29
    Nem is azzal van bajom, ha nézi, hanem ahogy hozzászólt a témához. Egyből nekirontani a másiknak... lehet kulturáltan is ám archkoven!
  • mad363
    #28
    Izlések és pofonok az az igazság azok az emberek akik küzdenek vállalták hogy esetleg súlyosan megsérülnek ,kár is vitatkozni valaki meg nézzi valaki nem de ettől egyik sem több vagy kevesebb.Én meg nézzem :D
  • Atomreaktor
    #27
    "valamint képzett sportolók lépnek a ringbe és nem olyan szánalmas, monitorfejű gyökerek mint ti."

    hát én nem lennék büszke rá, ha ilyen kemény félisten harcos lennék... és akkor mi van???? attól nem leszel több... segíts egy emberen, állaton és akkor megtudod mitől leszel több...
    nézzed bakker, ha neked az a jó, de ne mondj ilyen hülyeségeket... szerinted akkor lenne szép a világ, ha UFC-s versenyzőkből állna?
    kemény sport mi? ugyan már, ez a féfiak baromsága, hogy megmutathassák... állatok vagyunk mi is, ez a helyzet...
    és a gyereked ilyen műsorokon neveljed fel kérlek...
  • Cat #26
    mintha én érveltem volna :)

    ugyanigy vegyok, semmilyen sportot nem nézek a tévében
    tök hülyeségnek találom amikor kocsmában azon vitatkoznak emberek hogy ki a jobb focista, meg ki nyer jéghokiban. Ha ennyire érdekli őket miért nem mennek ki a térre focizni? az már nem izgi?
  • Yv@n
    #25
    Továbbra is ott tartunk, hogy felmerül t a kérdés miért sport az, hogy valakik verekednek? A szervezettség módjától, és a szabályrendeszertől függetlenül. Mi azon a sport, hogy beverem a józsi orrát? Illetőleg, ez miért érdekell egy halom embert? Bár lehet eleve azért nem értem meg, mert én úgy vagyok az adott sportokkal melyekkel bármi módon kapcsolatba kerülök, hogy vagy én csinálom, vagy nincs értelme. Nem nézem tévébnen hogy hogy síel egy vadidegen, mert nincs értelme az egésznek, ha nem én száguldozok a hegyoldalban, illetőleg nem nézek szörfözőket, hisz annak épp az a lényege, hogy Én hasítsam a hullámokat, ne valaki a TV-ben.
  • xnorbix
    #24
    Szánalmas vagy. Biztos nem volt gyerekszobád...
  • archkoven
    #23
    Az szánalmas ha valaki úgy okoskodik, hogy fingja sincs az egészről.
  • Yv@n
    #22
    Tehát ha képzett emberek verik szarrá egymást az nem szánalmas, mi viszont igen. Egyből világos, köszönöm :)
  • Yv@n
    #21
    Akkor ebben egyetértünk.
  • pemga
    #20
    Szerintem már van ilyen, úgy hívják "választások" :). Na, hogy ebből mekkora flame lesz...
  • Tbone
    #19
    Mikor jonnek az eletre-halalra meno gladiator kuzdelmek a TV-ben?
  • Dracad
    #18
    Körübelül ugyan annyi mint azt nézni ahogy 2*5 ember rohangál egy bőr golyó után
  • archkoven
    #17
    Nem kellene ítéletet mondanotok olyan valami felett amiről láthatólag gőzötök sincs.
    Rendeznek olyan versenyeket ahol értelmetlen szabályokkal nem korlátozzák a küzdő feleket, a szabályok kizárólag a súlyos sérülések elkerülésére vonatkoznak (nem lehet szándékosan szemet, herét támadni, ujjakat tördelni stb.) ezen kívül viszont mindent szabad, tehát lehet könyékkel, térddel támadni bárhol, földönfekvőt rúgni, különböző izületfeszítéseket alakamazni, fojtani stb. A komoly sérülések mégsem fordulnak elő mert a bíró komolyan figyel a versenyzők testi épségére és súlyos sérülés, vagy egy sikeres fojtás esetén azonnal végetvet a küzdelemnek, valamint képzett sportolók lépnek a ringbe és nem olyan szánalmas, monitorfejű gyökerek mint ti.
    Ilyen bajnokság pl. az UFC, és a Pride is (én a K-1-et nem sorolnám ide, mert ott jelentősen korlátozóak a szabályok). A Pride-on különösen képzettek a küzdő felek, ott nem lehet látni kocsmastílust, így a komoly sérülés is nagyon ritka.

    Van több oldal is a neten ami a témával foglalkozik, meg kellene nézni ezeket az előtt mielőtt habzó szájjal kezditek osztani az észt olyan dolgokról amikről fingotok sincs.
    Itt egy magyar oldal ahonnan videokat is le lehet tölteni:
    http://www.totalfight.com/inside/index.php
    Nézzétek meg és az után lehet újra kezdeni a véleményalkotást arról, hogy a dolog mennyire veszélyes.
  • Atomreaktor
    #16
    Aki ilyet néz nem teljesen normális és nem tud belegondolni egy másik ember lelkivilágába. Majd ha szétverik a fejed és kórházban fekszel hetekig, akkor már ti sem néznétek örömmel az ilyen videókat...
  • Yv@n
    #15
    Ok. Tehát mi értelme van azt nézni, ahogy két ember véresre veri egymás fejét?
  • szombi
    #14
    meg akarok tanulni verekedni! kérek egy ilyet!
  • uniu
    #13
    "meg egy két forced sex videót." wow, latom szakember szolt hozza:) Hol lehet veletlen ilyen oldalakra bukanni ?
  • flatszeru
    #12
    irkabirka: Azért ne hasonlitsd össze a kutyaviadallal,meg a nyilvános akasztással.Ugyanis egy óriási különbség van a két dolog közt.A kutyamuri meg a "lógok az iskolából" féle mulatságoknak általában a résztvevője alulról fogja szagolni az ibolyát.Márha az megengedi neki.Viszont egy ilyen kis kapsz két tockost haver,oszt nem lesz mit mosnod a colgate val tipusú lányos tépkelődéseknek viszont nagyátlagban senki sem lesz áldozata.Szóval nem mindenki gerjed a pisi kaki sexre,aki megnéz egy boxmeccset.Csak egy részünk :-) na viccet félretéve,azért nem mindenki recskázik balesetvideokra,meg kibelezett kutyákra mert elmegy egy boxmecsre.
    Csak azért irtam,hogy ne általánosits.Nyilván igazad van,de nem teljes egészében.

    nah te SA-zol én meg berakok valami kínzós kutyakaki kenegetős perverz pornót.

    csáó
  • tasselhoff
    #11
    Ezek hihetetlen primitív emberek lehetnek. Az első képen ott egy gyerek is, gondolom apuka kivitte hagy tanuljon a gyerek.
  • moRtiZ
    #10
    Fight Club/ Snatch feeling (Az volt a hiba, hogy nem tudta, hogy a gypsy puszta oklu cigany boxbajnok, ami kemenyebb mint a koporsoszeg.

    Akik megnezik nem olyanok mint akik kozepkorban az akasztasra jartak, hanem olyanok, akiket erdekel ket gladiator kuzdelme. Nincs boxkesztyu, nincs szabaly, es nyilvan nem 1 font-os oraberert csinaljak.
  • irkab1rka
    #9
    Ütik a fejét, oszt vérzik. Mi ebben a pláne?
    A győztes meg pénzt kap. A box mindig is arról szólt, hogy hülyére vert emberek más embereket vernek hülyére, miközben a csúcsinteligens közönség vidám csujogatással ad hangot tetszésének. Gondolom ilyenek jártak a középkorban a nyilvános akasztásokra.

    Aki meg megnézné, az gondolom a kutyaviadalt is megnézné, meg balesetvideókat, meg egy két forced sex videót... Csak úgy érdeklődésből. Gondolom nem most adtam ötletet, hogy merre tágítsd a látókörödet.

    Na megyek, nyomok egy kis San Andreast :) mert felhúztam magam a dilettáns hozzászólókon. LOL
  • pemga
    #8
    Snatch (Blöff) fíling? :)
  • jefferson83
    #7
    Annyit tudok segíteni, hogy az eBayen ne keresd :D
  • Dracad
    #6
    Valahol valami link a videokra?
  • jefferson83
    #5
    Az a beteg aki csinálja, de biztos kapnak érte egy kis lét. belenéznék én is. K1 nem jó, ott vannak szabályok :)
  • Inquisitor
    #4
    Ez nem mond ellent annak, amit Seaweed állít. :)
  • bobka
    #3
    jaja énis megnézném :)
  • SoDI---
    #2
    Miért? Karosszékből egy kis paprikás chips-szel én is elnézegetem :D
  • Seaweed
    #1
    hat ez LOL...az is beteg akit ez erdekel..