12
-
RpPRO #12 Jason Statham diszkografia
http://www.imdb.com/name/nm0005458/ -
Zedas #11 Most jó lesz az új Guy Richie filmben szakállal és hosszú hajjal :D
Tök fura! -
IoIa #10 Plusz az eddig említetteken kívül, amik nekem meg is vannak:
Lock, Stock and Two Smoking Barrels
The One
Mean Machine
Collateral
Cellular
Ezeken kívül szerepelt még:
Turn It Up
stb.
-
LowEnd #9 pl a Mars szellemeiben
olasz meló
más eszetekbe jut? -
IoIa #8 10-nél több filmben is szerepelt, de nekem csak 10 olyan filmem van, amiben ő is szerepel. -
#7 A Szállító 1 nekem nagyon tetszett, de ennek megnéztem a trailerét és ez valami undorító, kizárt hogy moziba megnézzem. -
Hoz_Hun #6 Szerepelt 10 filmben?
Számomra alig ismert emberke. A szállítóra emlékszem meg a Blöfre. -
vg #5 Én egy ilyen bunkó ember vagyok... -
IoIa #4 Hát nem azért, de a Szállító 2 ritka szar film. És ezt annak ellenére mondom, hogy a főszereplő színészt nagyon kedvelem (10 filmem is van, amiben szerepel).
A film részben Audi reklám, részben valami gyenge távolkeleti kungfu- és Bud Spencer film keveréke. A történet siralmasan gyenge, az akciórészek pedig nevetségesek. Luc Besson egy tehetségtelen, kiégett idióta, aki csak egykaptafa filmeket tud csinálni (bár ő csak a "sztorit" írta, nem rendezte). Luc Besson receptje: sok autós jelenet, lehetőleg minél több autó rommá törésével, megspékelve egy kis verekedéssel és lövöldözéssel.
A legnevetségesebb az a jelenet, amikor egy daru segítségével szakítja le az autó aljára erősített bombát. Aki már látta a filmet, az tudja, hogy miről írok, aki még nem, az majd figyeljen, amikor nézi a filmet.
A Szállító első része még elfogadható volt, de a második rész - bármennyit is kaszíroznak vele - iszonyú gyenge. -
Ötvös Tibor #3 Nem. -
Briony #2 Te nem vagy képes másra, mint belekötni a cikkekbe? Nem veszed észre, h 1edül vagy????????? -
vg #1 Ezek az adatok a imdb.com oldalról vannak "idenyomva"?