208
Hogyan fenyegeti a világot Yellowstone?
-
Prof William #208 Reméllem már tudatilag is elég messze leszünk a maitól és nem a Maga Győzika 2500-az fogjuk nézni a 5000-jére klónozott Győzivel hanem lazán elmeditálgatjuk magunkat innen.
Két milliárd év elképzelhetetlenül sok idő.
Abba akár az is belefér hogy holnap összeomlik a civilizávió majd újra kifejlődik az űrkorszakig. Sőt töbször is belefér....
Három út lehet.
- Már kiirtottuk magunkat és épp sőrélesztőgombaként élünk. - Game over
- Annyira fejlettek leszünk technikailag, hogy már rég elhúztunk+a földet is magunkal vittük.
- Annyira fejletek leszünk szellemileg hogy megcsináljuk ugyanezt csak gépek nélkül. -
patiang #207 Időben vagy térben ?!:)) -
Mirk #206 2 milliárd év múlva az ember már nagyon messze lesz innen -
patiang #205 Miért? Te ott a hatlábú, ötpöcsű stb UFO-k között jól érezned Magad?
Kötve hiszem.:)) -
Dragunov #204 2milliárd év múlva mindenképpen elpusztúl minden élet a földön(persze ha az élővilág, előbb túléli az embert)!A szeretett napocskánk meggrillezi elgyötört bolygónkat epárologtatva minden vizet,ezután jól megrágja és lenyeli.Akkor már a nap sem huzza túl sokáig(kozmikus értelemben).Suma-summárum mennünk kell innen(is?).Én már mennék de ezek a kiba**ott UFO-k nem jönnek értem!! -
patiang #203 A földnek valóban nem, mert csodálatos, de van rajta egy ön-, és földpusztító "féreg": az emberiség -
#202 Hát, tényleg nem kéne elpusztulnia. :D -
The Methode #201 Nem kellene elpusztulnia a Földenek,mert ez egy nagyon szép hely és lehet,hogy csak nekünk nincs helyünk rajta,ezt pedig nem csodálnám. -
skeagen #200 én vagyok a 200adik!!!!! -
patiang #199 Az égbolt kb 15%-át tudják követni. Az egyik csillagász bevalotta, hogy számtalan eset volt, hogy csak akkor észlelték az objektumot, amikor az elsuhant a föld mellett. És egyébként is mi értelme lenne, hogy egy esetlegesen bekövetkező nagyobb becsapódásról értesítést adjanak. Mit tennél, hova bújnál? Akikre az esetlesen túlélők között "szükség" van, azok.....?! -
malkavian #198 Ilyesmit minden évben kiszámítanak.. -
#197 akkor én már úgysem élek. :) -
#196 Hi!
Még 5-6 éve volt a hiradóban ha jól emlékszem,hogy kiszámították 2019 szept.1-én valószínüleg becsapódik egy meteorit a földbe. Tud erről valaki valamit vagy emléxik rá valaki? -
Emmegki #195 3 végleg és 1 átmenetileg kitiltott beszélget. Nickmúzeum ;) -
Ronny #194 a sok gonost maciak -
skeagen #193 én is -
Hedic #192 ezzel tökéletessen egyetértek !!!!!! -
patiang #191 Annyira féltek a meteorittól. 65 millió évvel ezelőtt valóban megtörtént. Most nem kell várni hasonlóra, mert az ember LEGNAGYOBB ellensége az ember. -
Coni #190 tudjátok, lehet hogy jön egy meteor... ha becsapódik akkor lesz meteorit...
nah de nem is ez a alényeg... a napkörül a Föld hullámzó pályát ír le, kényszerrezonancia miatt (http://pszichohistory.fw.hu) és emiatt megsem lehet saccolni, hogy eltalálja-e a golyóbist! nagyon kicsi az esélye hogy becspódjon, annál kisebb az esélye hogy olyan szögben, hogy ne égjen el a légkörben, és még annál is kisebb, hogy szárazföldbe csapódjon! szóval kár aggódni... a másik az, hogy nagyon kevés meteort borít jég, a legtöbb a Mars-Jupiter közti térrészről vándorol erre, és sötét volta miatt senki sem tudja érzékelni! -
Hedic #189 NEM TOMI EGYEZEK VELED<>!!!!! -
#188 amugy tényleg jön majd egy meteorit.
a média meg ugy tesz majd mintha nem tudna rola!
mert amikor igazán pánik van akkor sajna nem münködik!!
ugyanis a mediát is emberek csinálják!! -
Arvind #187 Nem csak te, hanem mindenki, csak nem egy időben... :)
-
#186 na mivan csak én gondolom úgy hogy mind itt döglünk meg -
#185 de igen
mind itt fogunk megdögleni az újságírók már egy csomó mindent kitaláltak
egyszer majdcsak szerencséjük lessz
-
#184 Nem hinném... -
#183 veszélyben a nők szüzessége ! -
skeagen #182 Te!
Azt már rég bbejelentették, hogy csak kitalálták, mert nem történt éppen "semmi"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 -
#181 akkor mire ez a nagy felhajtás?
Amugy 2017ben is meghalunk me jön egy meteor megint /nem volt jobb sztori, így kitaláltak valamit az újságírók ;)/ -
skeagen #180 Mi ez az "Essen má" a hó mánia???????? Most minden topicban ez megy!!!
-
#179 : DDDD az lehet :D
(holnap versenyem van. bunyó) -
#178 de vasárnap halsz meg -
#177 vááá... : D csak az a gond, h ezt már tegnap írta. : D -
#176 megátkozott, holnap meghalsz:D -
#175 miva'? -
skeagen #174 halifasz!
-
#173 én nem vagyok veszélyben. csak ti. -
Gport #172 miért lennénk veszélyben (ez 1 vicc)) -
Arvind #171 Gyerekek ha tényleg veszélyben vagyunk,