Kicsi kocsi - Tele a tank - CGI-VW Lindsay Lohan-nel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szasztok!
Jó a film, de ha tudtok régebbi részeket a sorozatból írjátók meg hol lehet megszerezni.
Köszike!
Jó a film, de ha tudtok régebbi részeket a sorozatból írjátók meg hol lehet megszerezni.
Köszike!
Lehet 6 éves szinten vagyok, de nekem tetszett. Nem mondom hogy megnézném százszor ,de lehet évek múlva elõvenném és megnézném mégegyszer (Lehete az is benne van ,hogy Bogár fan vagyok, ki tudja?! 😊)
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Helosztok!
Valaki meg tudná mondani hogy honnan lehet letölteni feliratot hozzá? vagy esetleg szinkronosan letölteni?
Valaki meg tudná mondani hogy honnan lehet letölteni feliratot hozzá? vagy esetleg szinkronosan letölteni?
Nem tudom mit vártak itt az emberek.. nem a 16+-os korosztálynak készült a film hanem a 6+osnak...
Bár nem tudom én nem nézném meg viszont lehet a 6 éves szomszéd kislány jókat elrötyögne rajta😊 attól még nem eltétlenül szar.. inkább nézzen a kölyök ilyet mint G.I. JOe-t...
Bár nem tudom én nem nézném meg viszont lehet a 6 éves szomszéd kislány jókat elrötyögne rajta😊 attól még nem eltétlenül szar.. inkább nézzen a kölyök ilyet mint G.I. JOe-t...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
nyolcévesen nekem is tetszett a ninja színre lép meg a kicsik kocsi montecarlóban - ma már sírok rajtuk
a Filmvilágban meglepõ, kap pár jó pontot.
Ezt a kocsit én gyerekkoromban is utáltam, egyszerûen semmi vicceset nem találtam benne. Ezt már inkább meg se nézem.
herbie szerintem nem szokott beszélni - lindsay lohan annál inkább.
és szinetár dóra höbi magyar hangja?
az komyoly<#idiota>#idiota>
az komyoly<#idiota>#idiota>
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
nemtom, de 8 éves unokaöcsémnek nagyon bejött és már kétszer is látta.
"Természetesen a film a célközönség miatt megkapta a megérdemelt magyar szinkront - a fõszereplõ hangjaként például Szinetár Dórát lehet hallani."
Itt kimaradt egy smiley, vagy komolyan gondolta a a"megérdemelt" jelzõt? 😄
Itt kimaradt egy smiley, vagy komolyan gondolta a a"megérdemelt" jelzõt? 😄
nagyon SZAR ez a film, nem kell megnézni az egészet elég csak a trailer-t látni<#nezze>#nezze>
xbox360+komputer
miért téged érdekel?😊 gyerekfilmet gyerekeknek, ez olyan, mintha egy gimnazista elmenne gorilla bácsit nézni😊
ez a sorozat már rég elvan rontva, most volt a tv-ben egy rész (talán abból a tv sorozatból amit itt is említettek), még az eredeti szereplõk is voltak benne, meg egy gonosz fekete bogár is. háát jót vagy semmit igaz? 😊
"most sem valószínû, hogy az általános iskolásokon kívül valakit is érdekelne" - érdekes megállapítás<#vigyor5>#vigyor5>
azért 1-2 szereplõnek leeshetett volna, hogy Batman az új versenyzõ apukája 😊) (szerintem erre volt az utalás, csak úgy tûnik, manapság már smiley nélkül nem értik meg az emberek az iróniát/gúnyt/satöbbit)
Endure, in enduring grows strong...
Minden bóvli termékre van egy bóvli vevõ...
az hogy 1-2 mondatot nem tud megfogalmazni megesik, de hogy egy szinesz magára hasonlit és õ olyan szemfüles hogy észreveszi ? <#idiota>#idiota>
és a többiek nem hasonlitanak magukra? <#vigyor>#vigyor>
és a többiek nem hasonlitanak magukra? <#vigyor>#vigyor>
Nekem ez a mondat tetszik nagyon
"átveszi az irányítást maga fölött "
"átveszi az irányítást maga fölött "
" Maggie Peyton, aki a faterjától (aki mellesleg kiköpött Michael Keaton - csak ez nem tûnik fel senkinek a filmben)"
ha Michael Keaton játsza akkor kire kellene hasonlitania? Michael Jacksonra?
ha Michael Keaton játsza akkor kire kellene hasonlitania? Michael Jacksonra?
Ilyen hulyeseget, hogy ez nem ertekes film. Megis ki mondja meg, hogy mi ertekes, es mi nem? Valakinek ez is biztos ertekes.
Lindsay Lohan olyan mintha Liptali Klaudia lánya lenne... Totál úgy néz ki mint õ, csak -20 év, és -40 kilóval kevesebbként.