Duke Nukem Forever infómorzsák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkorát fog bukni, mint a Csillagok Háborúja Balfék árnyak név alatt elsütött "jar-jar a csigaszemû béka" gyerekmese.

\"Az, aki valamely szabadságjogot felad egy kicsivel nagyobb biztonság érdekében az egyiket sem érdemli meg.\" (Benjamin Franklin-nak tulajdonított mondás)

NEOreg3
"Dög elõttem dög utánam"😊

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

azzal mindenki tisztában van, hogy a duke nukem forever nem egy szoftverfejlesztési project, hanem egy piafelmérési projecT: mennyit bir a user várni 😊)))

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

jézusom.. errõl még akkor láttam egy videót, amikor még nagy szó volt, hogy 3D kártya kell hozzá... 😄 nem sietik el 😊
Shan
Ez még érdekel valakit? pffff....
"Sajnos még mindig nem a megjelenési dátumról esik szó, bár lehet, hogy a DNF esetében egy hivatalosan megerõsített konkrét idõpont lenne a legnagyobb meglepetés." <--> "Ez ugyan sokaknak nem mond semmit, de ha elárulom, hogy az utóbbi vállalat készítette a Duke Nukem Forever, illetve a Timeshift fizikai rendszereit, máris érdekesebben hangzik a dolog."

Hát én ezt nem igazan értem... <#wilting>
Ez a games is olyan mint a S.T.A.L.K.E.R.
Soha sem fog elkészûlni és ha egyszer igen, már a kiadás illetve a bejelntés napján halott jaték lesz.
Duke Nukem Forever ..... waiting for you ... :-)

noss
vagy Quake3 motorral =)

________ `_~_\" noss

Én még ma is örülnék, ha most jelenne meg quake2 motorral.
csak látnám már

Ezt még anno Quake 2 motorral kezdtél el, jól emlékszem?
Ja, ezt mar szerintem se eljuk meg. 😉

Húdejó 2200-ra tán még meg is jelenik