GP2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
Pedig mikor 2003-ban Webber elkapapálta azon a néhány versenyen, sokat nem néztem ki belõle
See Your Local Dodge Dealer
Egyszerüen tehetségtelen?
Akire érdemes figyelni : Scott Speed, Kovalájnen, Rosberg és Piquet.
Akit még nagyon sajnáltam, hogy olyan hamar feladta, az Michael Andretti. Õ tényleg volt olyan jó, hogy egy jó autóval világbajnok lehetett volna apja nyomdokain, de mindent egyszerre akart, egy év alatt, pedig mindenki tudta, hogy gyors, csak egyrészt elnyomták csapaton belül, másrészt neki minden pálya új volt, nem csoda, hogy nem ment neki...
Pantano meg kifejezetten színfolt a Gp2-ben, igaz esik, kel.
Az kifejezetten jót tesz a sorozatnak, hogy nagy publicitást kap (ellenben pl a World Series by Nissannal..az szörnyü volt minden tekintetben - de még az F3000 is)..
A Szponzoroknak meg szerintem kifejezetten megéri a GP2, hiszen mindig sikerül izgalmas versenyeket csinálni, és több csatornán is mutogatják a versenyeket.
Nembeszélve arról, hogy ottvannak a jól csengõ Piquet, Lauda, Rosberg nevek is:]
Nekem Pantano vezetési stílusa tetszik nagyon. Nagyon gyors, sokszor ész nélkül megy, és teljesen kiszámíthatatlan:]
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
A 2005-ös szezonban minden csapat Dallara karosszériát, V8-as Renault motort és Bridgestone gumit használ.
A Dallara által készített 585 kg-os, szénszálas karosszéria megfelel a forma-1-et is irányító FIA biztonsági elõírásainak.
A 2005-ös szezonban a motor egy 4 literes, 580 lóerõs, V8-as Renault motor. Ezzel egy GP2 versenyautó motorjának a teljesítménye körülbelül 70% egy forma-1-es motorénak. A szezon kezdete elõtti tesztek szerint egy körön belül ez mindössze néhány másodperces lemaradást jelent a forma-1-es Renault motorhoz képest. A szabályok szerint egy motort csak 4000 versenyben megtett kilométer után lehet kicserélni. Ezzel is a költségeket, illetve a gazdagabb csapatok elõnyét szeretnék csökkenteni.
A GP2-ben hat sebességes, félautomata sebességváltót használnak. Maga a váltó a forma-1-hez hasonlóan nem botváltó, hanem a kormányon elhelyezett kapcsoló.
A Hivatalos Honlap
Egy GP2-es autó a Paul Ricardi tesztpályán:

Ma 10 órától, tehát 1 óra múlva kezdõdik a Monzai verseny 2., tehát sprint futama.
Láthatjuk a kis Rosberget, kis Piquet-t, kis Laudát..<#taps>#taps>