2173
Vajon létezik-e?
-
KillAir #1893 Utólagos elnézést mindenkitől. Egy picit elvetettem a sulykot. (Nyáltól nem kérek elnézést, egye meg amit főzött...) Csak témában válaszolok most már és ha valaki ismer itt egy modit, akkor nyugodtan neki lehet esni a cenz kegyetlen urának. A lényeg remélem megmaradt abban, akinek szántam. -
KillAir #1892 Így is nyomi vagy, ha még agyba-főbe lennél verve, az jobb lenne? -
KillAir #1891 Mi van ovis, felhúztad magad és az asztalt ütöd? Édesanyád sajnálhatja, hogy ilyen hülye fia van. Fog nélkül?
Maradj már szarjankó -
#1890 ejbazmeg tökjó ami itt megy
scheri-vel mizu??? scheri!!! mi a szitu végül?!
-
Nyarlathotep #1889 Tényleg elképesztő, hogy miket írsz édesanyámról! Ha van benned gerinc, akkor mondjál egy helyet, időpontot, és mondd a szemembe ezeket, de azt garantálom, hogy fog nélkül mész haza! -
Nyarlathotep #1888 Ez már a sokadik alkalom amikor a szüleimre mondasz ilyeneket... mit szólnál ha találkoznánk valahol, és a szemembe is elmondanád? -
KillAir #1887 Dühöngeni? Min? Havatlapátoló barátunk láma próbálkozásain? Ne viccelj ;)
Én megértem szegényt, és sajnálom, hogy tudathasadásban kell élnie, de hát nem tudja, ki az apucija. Túl sokan gyűltek össze azokban az időkben a kedves mamában -
KillAir #1886 Szeretem, ha beszólnak, főleg ha IRL, de te még itt is csak egy szardarab vagy, nem hogy élőben... a beszólástól, meg ezek a gyenge próbálkozások nagyon messze állnak. Még szerencse, hogy anyucidnak a havi 6-7 pasi közé nem keveredett kutyus... bár ez csak neked szerencse, nekünk az jobb lett volna Egy kutya hamarabb elér tiszteletet mint te.
Minigirl: gyakran visszavonul, mert agyilag zokni szegény és körbe kell kérdezgetnie a kocka barátait, hogy valamit tudjon válaszolni. Sajnos így is mindig csak egy gyengusz mondatra futja. Ugye tauszka? -
#1885 Semmi gond, kidühöngtem magam... :) -
#1884 valszeg nem, de ha igy folytatjátok valamelyikötök banánt fog kapni... -
Nyarlathotep #1883 Kell egy pepsi? -
#1882 Ejj, de visszavonultunk... -
Nyarlathotep #1881 -
#1880 Ja, és megfelelő válasz híján elmarad az öngyilok. :P -
#1879 Levontam a megfelelő következtetéseket "roppant egyszerű" válaszodból. -
Nyarlathotep #1878 A válaszom roppant egyszerü: azértmertcsak! Ha kinyirod magad vedd fel videóra, hadd lássuk, és röhögjünk egy jót! :))))))) -
#1877 Nemtom, hol láttál ilyet, de nagyon el vagy tévelyedve. Az én keblencem nem iszákos... Bunkóság pedig ritkán fordult elő vele. Az is szimpla férfihisztiből. Viszont akkor tapasztalhatta, milyen az igazi nőhiszti, tehát gyorsan leszokott a dologról.
És azt honnan szeded, hogy a csajok a bunkó, iszákos pasikra buknak? Volt már neked tisztességes nőd, avagy 15 éves létedre keménynek érzed magad, és gőzöd nincs arról, mi kell egy valódi nőnek?
Amennyiben ezen kérdésekre tisztességes magyarázatot adsz, igazat adok neked, és eljátszadozom a gondolattal, hogy talán fel kéne vágni az ereimet, hiszen nem fog jönni a várva várt fehér herceg szőke lovon. -
#1876 befejezni, hátéiksz -.- -
Nyarlathotep #1875 Pedig a csajok a bunkó, iszákos pasikra buknak... nem ilyen volt a volt pasid is? :D Mintha valami ilyesmit írtál volna... -
Nyarlathotep #1874 Nagyon brutál, hogy 10 hsz-en kereszül nem tudod magad túltenni azon, ha valaki beszól neked! Csapkodod is asztalt közben? Nagyon brutál! -
Nyarlathotep #1873 Hmmm, kistáka, én azt rád értettem! -
#1872 A mocit kivételesen nem én fogom vezetni (mióta utoljára eltörtem a lábam, anyám nem enged a saját motorom közelébe :D), haveromban meg talán jobban bízom vezetésügyileg, mint magamban. :D A bunjeejumpingon meg már túl vagyok pár éve, tehát az nem villanyoz. :) De megtalálom a módját, hogy jól érezzem magam, és Nyarlathotepnek üzenem: pasi a közelembe ne jöjjön, mert széttépem. Pláne, ha olyan bunkó, mint fent nevezett egyén.
Zsírról annyit, hogy teljes lehetetlenség rajtam olyat találni (legalábbis nagy mennyiségben), ami meg van rajtam, az a srácok 99,9%ának tetszik, tehát kell. :)
Jut eszembe, ne veszekedjetek, aki hülye, megérdemli (ne haljon meg, mert kin röhögnék naphosszat?), nem kell foglalkozni vele.
Killair, a hszeidben nem úgy ismertelek meg, aki olyan tapló, mint kedves barátunk. Ne foglalkozz vele akkor sem, ha idegesítő, majd rájön, hogy senkit nem érdekel... Előbb-utóbb talán le is kopik. :) -
KillAir #1871 1. attól miért lesz jobb? (Ha tudod a csillagjegyem, itt és itt dolgozom, ennyi idős vagyok (ami mellesleg le lett írva egy pár oldallal lentebb), és x diplomám van, akkor több leszek? Ne már! Ez nem adatlap, hanem egy 0 szintű tájékoztató. Mellesleg rólad sem derül ki sokminden. :)
2. igazad van, mostantól ezt teszem, bár normális válasza semmire nincs, de talán tanulhat egy keveset.
3. ez is igaza, de egy hülyegyerekkel csak így lehet kommunikálni, mert úgysem érti, ha normálisan beszélsz vele. -
#1870 1. töltsd ki az adatlapodat
2. ha nem szólsz neki vissza, egy idő múlva megunja és lelép
3. kb ugyanolyan értelmi szinten kommunikálsz vele, mint ő általában, akkor te miért lennél jobb? -
KillAir #1869 Dehogyis, csak - idézem - "Viszont annyi pozitív dolog van a szakításban, hogy ilyenkor az ember nem fél annyira dolgokat kipróbálni ;) Irány a Bungee jumping"
Azaz, ez mint javaslat hangzott el Minigirl-nek. Gyengeelméjű hülyegyerek "barátunk" a válaszát lehet, hogy nekem szerette volna írni, de ez úgy jött ki, mintha a leányzónak írta volna (ha meg neki is akarta, akkor egy bunkó paraszt, mindamellett, hogy gyp-s). Persze ezen nem csodálkozom, mert ennyire pöcs kockával még nem találkoztam, aki nem hogy írni, de olvasni sem tud. E' van. -
#1868 KillAir, Te a csajokat erősíted itt?
nem is sejtettem :) -
KillAir #1867 Gondolom megint eszedbe jutott anyuci a 60-70-es években... Kezdelek már sajnálni, biztos nehéz gyerekkorod volt (van). -
KillAir #1866 Monitor mögül hagyjad, hagy okoskodjon kiskocka nyálhotep. Itt legalább kiéli magát, mert amúgy gondolom nagy ívben leszarják. Itt kiöntheti a lelkét.
Tedd meg kis dráááága, máshol úgysem kapsz ennyi figyelmet. -
KillAir #1865 Zsíros, puha... Nem szép ilyet mondani egy lányra, bár belőled többet nem is nézne ki az ember. Mellesleg hidd el, azért nem mindegy ám nekik. Ilyen balfasszal mint te biztos nem "dug" senki, ezért is lettél ilyen gyp-s. )
... Én meg 10 év kosárlabda és 5 év röplabda után messze vagyok a zsíros és puhától, így bátran ajánlom bárkinek a bungee-t, lamika nyálhotep "barátom" Máskor ne nézz tükörbe mielőtt ide írsz és akkor talán jobban megy a fogalmazás - mármint a saját alacsonyszintű korlátaidhoz képest. Te "szídróma", te -
#1864 nem érzed, hogy ez egy kicsit sok b+? -
Nyarlathotep #1863 Remélem szétszakad a kötél a zsíros, puha tested alatt... -
Nyarlathotep #1862 Ilyenkor jönnek a nőknél a "mindegy milyen pasi, csak dugjon" szídróma... -
KillAir #1861 Ez a beszéd! Az adrenalin a legjobb gyógyszer erre ;)
Csak aztán a motorozással ilyenkor óvatosan... volt már haverom, aki szakítás után ült motorra és utána fél évig gipszben járt. Viszont annyi pozitív dolog van a szakításban, hogy ilyenkor az ember nem fél annyira dolgokat kipróbálni ;) Irány a Bungee jumping :D -
#1860 Túlélem, erős kislány vagyok... És szerencsére a találkozásokat is szépen megúszom, szóval nem lesz probléma.
Csak az fáj, hogy ő mondta ki, és azt is tudta, hogy rövidesen bánni fogja... Nem értem én ezt, de legalább lezárult, nem lesz problémám vele, nem agyalok azon, hogy "ugyan hogy fog dönteni".
Mától pedig a barátnőimé vagyok, megyek velük bulizni, motorozni, sziklátmászni, mindent, ami csak növeli az adrenalint, és jobb kedvre derít. :) -
#1859 -
#1858 Ehhh
így megy ez
de legalább okosan csináltad, ígyis-úgyis ez lett volna, akármeddig húzod
sajnálom -
#1857 Ehh, ma beszéltem keblencem fejével. Mindenképp választ akartam, gyorsan. Szakítottunk... de ez is jobb, mint a bizonytalanság... -
#1856 én már azóta nem számítok semmi jóra, mióta scheri első kommentjét olvastam, most csak az a lényeg, hogy megnyugodott a lelke, nincs már kétségek között...
akármi is volt a végeredmény, mostmár nyugodt lehet kicsit, mégha nem is pozitív a dolog (ami ugye 1értelmű volt már az elejétől) -
KillAir #1855 Ha egy kapcsolatban nem mind a két részéről pozitív a dolog, akkor nem biztos, hogy olyan jó, főleg nem hosszútávon.
"Előre is:vegyesek az érezelmek de inkább pozítiv nekem."
Itt csak ezzel a DE INKÁBB-al van gond. Most az vagy nem az? Nem egészen egyértelmű. Én még mindig nem számítok semmi jóra... -
#1854 azt írta még a minap, hogy scheri részéről pozitív inkább a dolog, szal csak nincs akkora gáz