2173
Vajon létezik-e?
-
#287 senki sem mondta hogy nem fontos, az volt megmondva hogy igazi sex nincs szerelem nélkül, ez pedig evidens -.- -
#286 jah és ebből következik hogy mindenki magából indul ki! :DDD -
#285 Hát mit mondjak....a ribancok szereteik a pénzt....:D
nem azért, mert jó ha van, de ha én szeretek egy srácot akkor nem azért szeretem mert sokpénze van hanem maga miatt........(de aztán lehet hogy csak én vagyok így vele)
-
#284 látom olyan okosat mondtam hogy erre szikrát nem kaptok :DDDDDD -
#283 leírtam a szilárd tényeket amit tapasztalataimból szűrtem le: a csajok nagyon szeretik a pénzt, a biztos egzisztenciájú faszikat jó sportkocsikkal... ezen nincs is mit magyarázni, meg is értem. -
#282 látom nem érted miről beszélek....vagy csak nem jól...... -
#281 én aztán nem akarok sekit oktatni, én csak a véleményemet mondom el......
sry ha oktatásnak hangzott........ -
#280 akkor meg mit szóltok be? -
#279 ki mondta hogy nem fontos????
de szerintem az nincsen szerelem nélkül......:DDD
Most nézhetsz hülye kis picsának mert még szűzvagyok (jó mondjuk szép is lenne ha 14 évesen nem lennék az ) de akkor is.......csak a kurvák fekszenek le szerelem nélkül meg azok akiket kényszerítenek......
nekem ez a véleményem! -
Ben C #278 hehe, szerintem pedig odakéne menned a tükörhöz és belenézni, hogy ki is nyomi aki bejönitt a beszélgetés közepébe és a vakvilágba ellő egy "nyomi topiknyitót" :D -
#277 ezt pedig majd akkor tárgyaljátok ha én is ittvagyok és tudok rá reagálni. ki mondta hogy nekem nem fontosak az érzelmek?...
Gercse, Brigi: van közöttünk 3-4 év, ezt majd később vitassuk meg, szerintem ne akarjatok kioktatni. egyrészt mert megvan a kialakult gondolkodásom a dolgokról másrészt mert saját magatokon fogtok röhögni 4 év múlva... én is mesevilágban éltem ... -
Myron #276 akkor te is ilyen nyomi lehetsz :D rokonlélek nyomi :D -
Myron #275 ÓÓÓ RÁJÖTTEM :DD
Myron (müron) ókori szobrász csinálta a diszkoszvetőt (szobrot) :D
csak nem ugrott be rögtön :D
de a "barbiklón" -t még mindig nem értem :D -
#274 bemesélheted magadnak hogy az szex nem fontos, de majd röhögni fox magadon később... szerinted én nem így gondolkodtam?.. -
Ben C #273 Szerintem meg anyádpics. -
Myron #272 ENNEK MEG MI A SZAR ÉRTELME VAN??? -
#271 loller :D -
Myron #270 Szerintem meg aki indította a topicot az egy nyomi! -
#269 szerelem szvsz is fontosabb kk :> -
#268 hm....:) -
#267 hát az az ő baja.....:DDDD ő dolga, nem szólhatunk bele......:) -
#266 mi tetszik neked is??? -
#265 pont erről van szó, de Nh Shevits barátunk nem így gondolja -
#264 min töröd a fejed?hmm... ez tetszik nekem is -
Ben C #263 hm -
#262 hát szerintem a szerelem sokkal fontosabb mint a szex......:)))
mert eleve akit nem szeretek azzal nem fekszem le.....erről ennyit......:D
-
#261 o: -
#260 mikor nyílik ki az ember v. macska szeme(1-ső látás)? -
#259 azért itt látszik h ki mit gondol, nem biztos h a szex fontosabb mint a szerelem,sőt én megvagyok róla győződve h nem,legalábbis én így érzem,
de sokaknak ez a fontos, ez az ő "bajuk" -
#258 remélem is. -
Ben C #257 hja.. -
#256 de legalább nem halt ki a topik,mondjuk nem adok neki sokat,sztem 5 nap és sehol nem lesz... -
#255 jah, nekem is ez a véleményem....... -
Ben C #254 Micsoda spem :() -
#253 na elkanyarodott a topik a témájától,szal
véleményem a következő: létezik szerelem első látásra,de nem mindig ezekből lesznek a legjobb kapcsolatok, általában csak fellángolások, és utána vége ennyi......,szóval én nem nagyon hiszek benne... -
#252 én tavaly is voltam ezen a pályaválasztási izékén és ott döntöttem el hogy a csepelibe mindenféleképpen jelentkezek...... -
#251 ja ott voltunk mi is osztállyjal, akkor még nem tudtam h hova tanuljak tovább de most se ..... nehéz ügy, ide ahova járok csak probaként jelentkeztem hátha felvesznek, aztán felvettek,de h mit kezdek ezután az még a jövő kérdése :( -
#250 hát ja.....:DDD mind1, majd úgy is meg tom időben....:DDD
lesz Tökölön ez a pályaválasztási kiállítás vmikor, és ott kérek lapot a suliról, meg még 2 másikról......:) -
#249 na ja.....ma már majdnem mindenki beteggondolkodásu bunkó emberke, meg suta csaj.......:DDDDD -
#248 jó kérdés,de ha jól emléxem volt felvételi,de ezer dolog változhatott azóta, tesóm már 22, szal ha kiszámolod akkor kb. 8 éve felvételizett ott :D