2173
Vajon létezik-e?
  • rezsofiz
    senki sem mondta hogy nem fontos, az volt megmondva hogy igazi sex nincs szerelem nélkül, ez pedig evidens -.-
  • Brigicsaj
    jah és ebből következik hogy mindenki magából indul ki! :DDD
  • Brigicsaj
    Hát mit mondjak....a ribancok szereteik a pénzt....:D
    nem azért, mert jó ha van, de ha én szeretek egy srácot akkor nem azért szeretem mert sokpénze van hanem maga miatt........(de aztán lehet hogy csak én vagyok így vele)
  • Nh Shevits
    látom olyan okosat mondtam hogy erre szikrát nem kaptok :DDDDDD
  • Nh Shevits
    leírtam a szilárd tényeket amit tapasztalataimból szűrtem le: a csajok nagyon szeretik a pénzt, a biztos egzisztenciájú faszikat jó sportkocsikkal... ezen nincs is mit magyarázni, meg is értem.
  • Brigicsaj
    látom nem érted miről beszélek....vagy csak nem jól......
  • Brigicsaj
    én aztán nem akarok sekit oktatni, én csak a véleményemet mondom el......
    sry ha oktatásnak hangzott........
  • Nh Shevits
    akkor meg mit szóltok be?
  • Brigicsaj
    ki mondta hogy nem fontos????
    de szerintem az nincsen szerelem nélkül......:DDD
    Most nézhetsz hülye kis picsának mert még szűzvagyok (jó mondjuk szép is lenne ha 14 évesen nem lennék az ) de akkor is.......csak a kurvák fekszenek le szerelem nélkül meg azok akiket kényszerítenek......
    nekem ez a véleményem!
  • Ben C
    hehe, szerintem pedig odakéne menned a tükörhöz és belenézni, hogy ki is nyomi aki bejönitt a beszélgetés közepébe és a vakvilágba ellő egy "nyomi topiknyitót" :D
  • Nh Shevits
    ezt pedig majd akkor tárgyaljátok ha én is ittvagyok és tudok rá reagálni. ki mondta hogy nekem nem fontosak az érzelmek?...
    Gercse, Brigi: van közöttünk 3-4 év, ezt majd később vitassuk meg, szerintem ne akarjatok kioktatni. egyrészt mert megvan a kialakult gondolkodásom a dolgokról másrészt mert saját magatokon fogtok röhögni 4 év múlva... én is mesevilágban éltem ...
  • Myron
    akkor te is ilyen nyomi lehetsz :D rokonlélek nyomi :D
  • Myron
    ÓÓÓ RÁJÖTTEM :DD
    Myron (müron) ókori szobrász csinálta a diszkoszvetőt (szobrot) :D
    csak nem ugrott be rögtön :D

de a "barbiklón" -t még mindig nem értem :D
  • Nh Shevits
    bemesélheted magadnak hogy az szex nem fontos, de majd röhögni fox magadon később... szerinted én nem így gondolkodtam?..
  • Ben C
    Szerintem meg anyádpics.
  • Myron
    ENNEK MEG MI A SZAR ÉRTELME VAN???
  • ewuk
    loller :D
  • Myron
    Szerintem meg aki indította a topicot az egy nyomi!
  • rezsofiz
    szerelem szvsz is fontosabb kk :>
  • Brigicsaj
    hm....:)
  • Brigicsaj
    hát az az ő baja.....:DDDD ő dolga, nem szólhatunk bele......:)
  • Brigicsaj
    mi tetszik neked is???
  • gercse
    pont erről van szó, de Nh Shevits barátunk nem így gondolja
  • asfa
    min töröd a fejed?hmm... ez tetszik nekem is
  • Ben C
    hm
  • Brigicsaj
    hát szerintem a szerelem sokkal fontosabb mint a szex......:)))
    mert eleve akit nem szeretek azzal nem fekszem le.....erről ennyit......:D
  • rezsofiz
    o:
  • Hanga
    mikor nyílik ki az ember v. macska szeme(1-ső látás)?
  • gercse
    azért itt látszik h ki mit gondol, nem biztos h a szex fontosabb mint a szerelem,sőt én megvagyok róla győződve h nem,legalábbis én így érzem,
    de sokaknak ez a fontos, ez az ő "bajuk"
  • Nh Shevits
    remélem is.
  • Ben C
    hja..
  • gercse
    de legalább nem halt ki a topik,mondjuk nem adok neki sokat,sztem 5 nap és sehol nem lesz...
  • Brigicsaj
    jah, nekem is ez a véleményem.......
  • Ben C
    Micsoda spem :()
  • gercse
    na elkanyarodott a topik a témájától,szal
    véleményem a következő: létezik szerelem első látásra,de nem mindig ezekből lesznek a legjobb kapcsolatok, általában csak fellángolások, és utána vége ennyi......,szóval én nem nagyon hiszek benne...
  • Brigicsaj
    én tavaly is voltam ezen a pályaválasztási izékén és ott döntöttem el hogy a csepelibe mindenféleképpen jelentkezek......
  • gercse
    ja ott voltunk mi is osztállyjal, akkor még nem tudtam h hova tanuljak tovább de most se ..... nehéz ügy, ide ahova járok csak probaként jelentkeztem hátha felvesznek, aztán felvettek,de h mit kezdek ezután az még a jövő kérdése :(
  • Brigicsaj
    hát ja.....:DDD mind1, majd úgy is meg tom időben....:DDD
    lesz Tökölön ez a pályaválasztási kiállítás vmikor, és ott kérek lapot a suliról, meg még 2 másikról......:)
  • Brigicsaj
    na ja.....ma már majdnem mindenki beteggondolkodásu bunkó emberke, meg suta csaj.......:DDDDD
  • gercse
    jó kérdés,de ha jól emléxem volt felvételi,de ezer dolog változhatott azóta, tesóm már 22, szal ha kiszámolod akkor kb. 8 éve felvételizett ott :D