2173
Vajon létezik-e?
-
Takezó #407 bazze
"akkor meg légy kedves,közvetlen barátkozó megbízható ez a csajoknak bejön."
--> faszt:Ð volt egy humoros kép egyszer, felülre írva, hogy "Hogyan nőzzünk?" Baloldali egy kép áthúzva, rajta egy pocakos csávó kedvesen mosolyogva fordul eg ynőhöz egy korsó sörrel a kezében. Jobbra pedig egy izmos csávó ugyanúgy sörrel kézben :Ð
Nyah, ennyit erről :D:D -
#406 az alkohol nem megoldás!!!
[hanem életforma [#hehe]]
[[[én is csak ezt tudom tanácsolni]]] -
#405 jó ,mindegy takezóval már megbeszéltük msn.en,majd megváltozok, idővel -
Takezó #404 az bizony jót tesz! én érettségi előtt is belöktem egyet (y) -
#403 :DDDDDDDDDDDDD
de most te úgy beszéltél a kedveségről, meg a megbízhatóságról mint egy hogy is mondjam, amit csak a csaj miatt vállaltok be.......:DDDD
Nem azért de nálam ez alap hogy kedves vagyok és megbízható másokkal szemben........ -
Phat Smoker #402 igyál vmi szíverősítőt találka előtt :) -
#401 -
Phat Smoker #400 "és ne legyél ilyen kibaszott negatív magaddal mert tökönrúglak!!!!" :DDDD -
Takezó #399 (y) -
#398 nem kell képmutatni. ha jó fej vagy akkor nem kell szerepet játszani csak meg kell mutatni hogy az vagy. ha meg normális vagy és nem az a kimondott társaság humor-dudorja, akkor meg légy kedves,közvetlen barátkozó megbízható ez a csajoknak bejön. csak ha nem cselekszel akkor baráttá válsz. ennyi. és ne legyél ilyen kibaszott negatív magaddal mert tökönrúglak!!!! -
#397 -
#396 honnan tudod hogy senki sem tökéletes?Itt vagyok például én
[csak vicc vót] -
bazze #395 hát jó mert nekem mindig akkor m1 el az önbizalmam amikor cselekvésen lenne az idő :)
elötte 10 percel ugy eltom magammal hitetbni hogy menni fog meg stb... hogy jajj még :)))
amikor meg itt az idő akkor meg semmi :| -
#394 :DDDDDDDDDDD
lesz ez még így se.....:DDDD
[csak poénkodik, jókedvébe] -
Takezó #393 nekem csak akkor van, ha van bnőm :Ð akkor ragadnának a nők :D:D -
#392 Önbizalmam nekem is kevés volt, de egyre több van.....:DDD
Ez lehet hogy majd meg fog változni....:D
de én most így jól érzem magam ahogy vagyok....:D azt nem mondom hogy nem változtatnék magamon semmit hogy még több legyen az önbizalmam jobban higyek magabban......de ugye senki sem tökéletes és ebbe bele kell törődni.....:DDD ;D -
#391 Hát azért észre lehet vkin venni hogy hazudik-e.....:DD
ez kortól, nemtől független.......:DD
még a legprofibbakat is elárulja vmi kis apróság ha hazudik,
ha jól ismersz vkit akkor tod hogy mikor hazudik és mikor nem........:DD
ez ilyen egyszerű.....:DD -
bazze #390 De mindent megprobálok ugy csinálni ahogy mondtatok ;] -
bazze #389 Önbizalmam sosem volt attól félek mostsem lesz :)
-
Ben C #388 Ha elveszted az önbizalmad akkor biztos hogy sosem lesz a tied, viszont az öbizalmad nem fog csak igy csettintésre megjönni sazl ebben nemtudok segiteni :D -
Ben C #387 "*poén*"
pedig pont igy van ahogy mondtad. -
bazze #386 Azu nagy baj ha az önbizalmam az a kevés is ami volt kezd el menni? :\
Egyre jobban tetszik Bea és ezzel 1ütt az van a fejemben hogy túl szép ahoz hogy valaha is az enyém legyen :| -
bazze #385 Te ebben honnan vagy ien biztos? :)))
Gondolod ha megcsalná Lmondaná valakinek is? Max oannak aki nem beszél veletek és akiben megbízik! xD
*CSak poén* -
#384 Nem-e?? :DDDDD Lehet (sőtt biztos) hogy sokkal értelmesebb leszek pár év mulva.....
de vegyük bnőmet....:D 13 éves és 19 éves pasija van....:DD
és mind2 tök jófej és értelmes, egymást is tökéletesen megértik,.......és bejönnek egymásnak, .........szal nem értem mi itt a probléma.....:DDD
az már egy másik dolog hogy esetleg a srác az már mást is akarna, de akkor már elve válalja hogy azt nem csinálhatja ha bnőmmel jár, de ő ezt vállalta és nem is csalja meg.......:)) -
Phat Smoker #383 fel kell vhogy hívni magadra a figyelmet!
a reklámok is azért vannak, hogy felhívják bizonyos termékekre a fogyasztók figyelmét, különben sokkal kevesebben vagy épp nem is vennék észre azt a bizonyos árút!
tehát tünj ki vmivel és add el magad! :) -
#382 kattints a profilomra és nézd meg a honlapom címét -
#381 vanö :D -
#380 lehet, a 27 oszttársambol kb 5 normális v 6 , vagy én ismertem meg őket rosszul,bár nem hiszem. -
Takezó #379 MSNed vanö? -
#378 nem vagyok rocker,csak a Queen-t szeretem, meg ugy általában a 80-as 90-es évek zenéje jobban bejön mint a mai fosok,gondolom sokan nem így vannak vele de én igen -
Takezó #377 ez hülyeség... rossz társaságba jársz, rossz embereket ismersz... -
#376 ja, pont ezt nem bírom az emberekben,amint már le is írtam,senki nem adja magát,ez van, manapság már csak a képmutatása jön be mindenkinek, nekem nem .... -
#375 majd kinövöd.
-
Phat Smoker #374 légy a környék császára és a lányok térde hullanak előtted! :DD -
#373 ottapont. ha nem tartod magad semmire, akkor a nők is így fogják gondolni. (hogy egy nulla vagy). ezen sürgősen változtass, nyomd fel a jóarc barométert százasra és tedd a szépet. esetek többségében bejön. vádúljá' be!!! -
#372 szeresd jobban magadat megérdemled -
Takezó #371 hát sztem ezzel sokan vaguynk így, hogy nem szólítottunk még le igazán nőcit :Ð attól még találhacc szerelmet ;) -
Takezó #370 vaddepressziós rocker-e vatyö? :o
nyah, majd első nőd után megávltozik a véleméyned -
Takezó #369 hát sztem értelme 17-18 éves nem jár 14 évessel :o nem akarok én megsérteni senkit se, de majd észreveszed te is, hogy mekkora különbség lesz pár év múlva az akkori és a mostani érettséged és viselkedésed közt ;) -
Takezó #368 de, szal képt, és számot :D:D:D