2173
Vajon létezik-e?
-
#928 ha 60'as, kopaszodó, szemüveges, hónaljánál izzadságfoltos, vadul dudáló ősparaszt akkor átpasszolhatod nekem. -
#927 :DDDDDDDD -
Ben C #926 Tökéletes példája mér ne olvass és irj ugyanakkor. -
Ben C #925 DIK! Akarom mondani a LÓ másik oldalára!! Ehh.. -
Ben C #924 Könnyen át lehet esni a busz másik oldalára. -
#923 pfff......
nem az esetem...... -
#922 és a buszsofőrbácsival mi van? -
#921 Hát én eddig nem nagyon vettem észre hogy a gyengéjük lennék, pedig eléggé ritkán vagyok szomorú, de akkor is eléggé jól leplezem.....:DDD -
#920 ha élőben is állandóan mosolyogsz akkor a fiúk gyengéje lehetsz.
ez a tanácsom a Tarajos Sündisznónak is ha valamit el akar érni (a nőstényeknél):
mosolyogj állandóan és hülyülj sokat. Hamár a műveltségeddel és intelligenciáddal nem hódíthatsz.. [#übergonosz] -
#919 semmi, semmi.......csak jó kedvem van....:DD -
#918 és ezen mi olyan vicces? -
#917 igen, igen, azóta már rájöttem.....:DDD
azért köszi....:DD -
#916 mert már one ilyen... -
#915 mé má?? lezárták??? mér? -
#914 Volt :((((( -
#913 jó topik....:DDDD -
#912 Egy uj topiknak adtam életet :DDDDD
Ez az! -
#911 Semmi baj.....:) -
#910 -
Sinbad #909 Bocsika! -
Ben C #908 Csrigi_Baj -
#907 Ez is egy megoldás....:)) -
#906 Nem Brigi_csaj, hanem Brigicsaj.......de nem probléma.....:DDD ;D -
#905 -
#904 Inkább odamegyek hozzá(bár kicsit nehéz lesz,mert nem vagyok vmi nyomulos fajta)
és dumcsizunk vmi közös témárol,ugy nagyábol ismerjük egymást,mert ugyanarra elökészitöre jártunk,csak külön csoportba :i
-
Sinbad #903 A franc!!! Elvileg Brigi_csaj üzenetére válaszoltam. Hiába, most nagyon de nagyon dekoncentrált vagyok!!! -
Sinbad #902 Teljesen igazad van!!!!! Hiába a nők mindent tudnak!!! -
Phat Smoker #901 900. hozzászólás első látásra! :)) -
#900 900 -
#899 Na ja elsőlátásra szerelmesnek nem lehet lenni (sztem) max k*rvára megteccik az illető, de szerelmes (sztem) csak az után leszel belé ha kicsit jobban megismered........ -
#898 :)
-
#897 persze, mivel első látásra csak a bolondok szerelmesek -
Phat Smoker #896 elsŐ chat intésre :) -
#895 első csettintésre? -
Phat Smoker #894 jóvan..látom pörögeza topik :)) -
#893 jajaja, ha akarsz találsz vmilyen ürügyet.....:DD
szal az tényleg mindig van....:) -
#892 khm.......azért azt észre lehet venni hogy gúnyosan mosolyogsz-e vagy nem.....:DDD
Csak nem vagy olyan nyomorég hogy félreérti a mosolyod, mert el van deformálódva a fejed......:DDDDDDD
Vagy ha meg félreérti akkor meg nincs agya a csajnak. ilyen egyszerű.....:DD -
#891 ezt sajnos nem tudhatod hogy mit gondol rólad, hacsak nem olyan típusú csaj akinek minden az arcára van írva.........nem nagyon ilyenkor még eldönteni hogy miért néz......
sztem is az lenne a jó ha azt csinálnád amit Ben C mondott, mosolyogj rá ha visszamosolyog léphecc.....:))) -
Ben C #890 jogozs -
#889 ürügy amúgy mindig van