Szerelem első látásra?!?!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elsõ pár alkalommal én is fostam odamenni, de aztán majd csak felbátorodsz késõbb, a többi meg megy magától 😊
Bár mondjuk néhányszor inkább õk jöttek hozzám..
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
sugározz magabiztosságot, azt szeretik a nõk! 😊
qrvára fosok odamenni és szépen becserkészni :|
ejjj de elbaszom...
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
Basszus, tök király volt a mainapom.....😄D
Kis 12 éves csajszit meg a bnõit oltottam de kurvára, mert le ribancozták a bnõmet,.....én meg felhívtam a kis csajt a bnõm telefonjáról és beszéltem a kis szarossal....😄DDDD
tök komoly volt.....😄D
Aztán bejöttek a termünkbe a 7-es csajok pofázni, azokat is úgy kipakoltam onnan hogy csak néztek.....😄DDD
meg voltak még dolgok, de ez nagyon király volt.....😄DD
A Wittnwrnwk is bepofáztam oföórán....😄DD
Jájj most nagyon örülök a fejemnek.....😄DD
Csak az volt a szar hogy kinéztem szünetbe az ablakon és láttam 2 ismerõst....
az egyik az felejtõs, a másik meg öcsém keresztapja,anyja....😄DDDD
szal király volt.....😄DDD
És a legjobb az egészben hogy itt a HÉTVÉGE!! 😄DDDDDD <#taps>#taps><#taps>#taps>
xD
nah végülis megérte csak nem akaok nagyot égni :X
nah ha van isten most adjon magárol valami életjelet 😊
😞 nicns önbizalom már bánom hogy átmentem ebbe a suliba akkorát fogok puffani l0l... ahhh rossz belegondolni 😞(
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
A legmerészebb álmok mindig a lehetetlent valósítják meg.
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi