FIFA 06 demóteszt

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kiegészítõk megtalálhatóak a www.fifavictormarcao.hu oldalon. Emellet hírek és fórum is megtalálható.
hi all! akinek megvan a fifa 98 teljes verziója lécci vegyen fel MSNen ([email protected]) mert bele vagyok zúgva abba a játékba és nagyon kéne, de sehol nem lehet megszerezni, létszi segítsetek <#rinya><#rolleyes>
Igazi kemény zúzós foci.A passzolgatós, szép játékot el lehet felejteni.
báttyó02
1honapig jolesz a fifa06 full amig nemjön ki a pes5full <#gonosz1><#mf2>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

ja...a 98as az igazi!!<#boxer>
Jah még valami!Jó lenne visszakapni a jó régi Fifa 98-at!Szerintem tökéletes volt!Jó becsúszások!Mint emberre és mint kapusra!És természetesen a teremfoci élménye!Amikor kiment a terembõl a labda meg a hálón át ez az élmény már nem a régi!Sajna <#eplus2>
Nekem csak annyi lenne a hozzászólásom hogy nem tom mit vártok!Ezen már nem naon lehet változtatni!Foci!Csak a grafira lehetne gyúrni mondjuk arra még eléggé!<#falbav><#nezze>
<#law><#violent><#mf3><#mf3><#awink>
<#vigyor2><#taps><#vigyor2><#wave><#vigyor3><#gun><#action>
hát szerintem fifa 2005 menüje ezerszer jobb mint a 06-é ráhúzhatak volna még egy kicsit a menü tervezésben.
Helló!

Nos nézegetm én is... csak egy problámám van vele... ezen a sebességen számomra nem játszható (valami ultragyorsító került bele) nem tudja valaki hogy lehet lassítani... olyan mintha szupermenek repkednének fel-alá....
Szega87
én úgy hiányolom a fifákból a régi teremfoci lehetõséget , mint a 98 - ban !

A mérkõzés közbeni graffal nincs is bajom, csak a közeli képek nem valami jók, bár a mellékelt kép jól néz ki, de valahogy nem mindig ezt az arcát mutatja. Én is letöltöttem egy kis progit amivel a grafikát és a felbontást lehet állítani azzal egy kicsit javult a helyzet. Én mindenesetre megvárom a full verziót és persze akármi lesz azért ezzel fogom nyomni 😊

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Rudee
Szerintem jobb a grafika az UEFA-nál, persze nem a demo beállításaival. Gameplay teljesen korrekt, hogy õszinte legyen nem vártam jobbat, sõt.

Pár kép egy kis grafikai tuning után:

Itt van még néhány kép.

Szar Bayern, szar Bayern :)

sweech
nekem is teccett a 99-ben a kemény becsúszás amikor mindíg lesérültek tõle az emberek 😄

Arsenal18
a felrúgások nekem a fifa 99 óta hiányoznak :///
ott olyan jó volt vele levezetni a veszültséget 😄DD
a játék meg nekem eddig bejött, persze bõven lenne mit változtatni rajta :/
mi lenne pl: ha a karriermód nem csak 15 éves lenne... megoldhatnák a kiöregedési gondokat egy játékosgenerálóval...
a graftól én kb ennyit vártam 😄 ha szebb lett volna meglepõdtem volna 😄
de azért bíztató hogy még így sem játszhatatlan 😊 na majd megnézem full grafon 😊
ja és nekem még a játékosok mozgása is tetszik (becsúszásoknál fõleg) ja és mikor felrúgok egy játékost nem mindig ugyanúgy esik el és a gólok is talán változatosabbak lettek mint a 2005 ben 😊

sweech
a 06-nak a menüje egy fokkal jobb mint a 2005-é de nemtom mér nem tudják ojanra megcsinálni mint a 2002-nek...annak sokkal áttekinthetõbb volt és a hangulata sem volt olyan szar mint ennek...az embereken semmi változást nem látok és ebbe sem tették bele hogy a kapust fel lehessen rúgni 😄

98 road to word cup 4evetr az volt eddig a legjobb fõleg a teremfoci benn 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

eleve az összes focis játék és focis rajongok eléggééé.... hagyjuk.
De ez a játék 😊 bröáf.

Aki hülye, haljon meg.

sweech
FIFA '99 rulez 😊 én azért ezt is kipróbálom...hátha...

janyikzs
Ez még bõven nem a végleges grafika, mint azt a cikkben is írták. Ezek a demók eléggé alapbeállításokkal kerülnek ki.
Egyébként olyan nagy változás nem történt, ahogy elnéztem. Egy eléggé rossz tulajdonsága a programnak, ami már évek óta benne van. A játékosok néha úgy szaladnak, fõleg a pár lépéses rohanásokban, mint a rajzfilmekben. A lábuk olyan gyorsan pörög, hogy semmi köze nincs a valóságoshoz, egy kengyelfutó veszett el bennük!

egyetértek
hát igen a grafon gyúrhatnának, de egy játék nem ez határozmeg jó esetben...........
AdaKiller
sztem meg egy kalap szar a játék...

Steam Nick: adakiller

NEOreg3
van valami változás a '98-hoz képest?:|

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Falconer
Grafika elég rossz lett, a játékélménnyel nekem semmi bajom, a teljes játék meg remélem majd kárpótol.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

JÓkor 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

2006 felé közeledve a grafikára egy kicsit rágyúrhattak volna, legalábbis a demo alapján. A CL04-05 sokkal jobban néz ki. Majd meglátjuk.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.