FIFA 06 demóteszt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Nos nézegetm én is... csak egy problámám van vele... ezen a sebességen számomra nem játszható (valami ultragyorsító került bele) nem tudja valaki hogy lehet lassítani... olyan mintha szupermenek repkednének fel-alá....
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Pár kép egy kis grafikai tuning után:

Itt van még néhány kép.
Szar Bayern, szar Bayern :)
ott olyan jó volt vele levezetni a veszültséget 😄DD
a játék meg nekem eddig bejött, persze bõven lenne mit változtatni rajta :/
mi lenne pl: ha a karriermód nem csak 15 éves lenne... megoldhatnák a kiöregedési gondokat egy játékosgenerálóval...
a graftól én kb ennyit vártam 😄 ha szebb lett volna meglepõdtem volna 😄
de azért bíztató hogy még így sem játszhatatlan 😊 na majd megnézem full grafon 😊
ja és nekem még a játékosok mozgása is tetszik (becsúszásoknál fõleg) ja és mikor felrúgok egy játékost nem mindig ugyanúgy esik el és a gólok is talán változatosabbak lettek mint a 2005 ben 😊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
De ez a játék 😊 bröáf.
Aki hülye, haljon meg.
Egyébként olyan nagy változás nem történt, ahogy elnéztem. Egy eléggé rossz tulajdonsága a programnak, ami már évek óta benne van. A játékosok néha úgy szaladnak, fõleg a pár lépéses rohanásokban, mint a rajzfilmekben. A lábuk olyan gyorsan pörög, hogy semmi köze nincs a valóságoshoz, egy kengyelfutó veszett el bennük!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.