29
-
gaglito #29 Kiegészítők megtalálhatóak a www.fifavictormarcao.hu oldalon. Emellet hírek és fórum is megtalálható. -
Pinger #28 hi all! akinek megvan a fifa 98 teljes verziója lécci vegyen fel MSNen ([email protected]) mert bele vagyok zúgva abba a játékba és nagyon kéne, de sehol nem lehet megszerezni, létszi segítsetek -
Televan #27 Igazi kemény zúzós foci.A passzolgatós, szép játékot el lehet felejteni. -
#26 1honapig jolesz a fifa06 full amig nemjön ki a pes5full -
parahim #25 ja...a 98as az igazi!! -
Manki #24 Jah még valami!Jó lenne visszakapni a jó régi Fifa 98-at!Szerintem tökéletes volt!Jó becsúszások!Mint emberre és mint kapusra!És természetesen a teremfoci élménye!Amikor kiment a teremből a labda meg a hálón át ez az élmény már nem a régi!Sajna -
Manki #23 Nekem csak annyi lenne a hozzászólásom hogy nem tom mit vártok!Ezen már nem naon lehet változtatni!Foci!Csak a grafira lehetne gyúrni mondjuk arra még eléggé! -
NIVIDIA #22 -
NIVIDIA #21 -
NIVIDIA #20 hát szerintem fifa 2005 menüje ezerszer jobb mint a 06-é ráhúzhatak volna még egy kicsit a menü tervezésben. -
junkfer #19 Helló!
Nos nézegetm én is... csak egy problámám van vele... ezen a sebességen számomra nem játszható (valami ultragyorsító került bele) nem tudja valaki hogy lehet lassítani... olyan mintha szupermenek repkednének fel-alá.... -
#18 én úgy hiányolom a fifákból a régi teremfoci lehetőséget , mint a 98 - ban ! -
jefferson83 #17 A mérkőzés közbeni graffal nincs is bajom, csak a közeli képek nem valami jók, bár a mellékelt kép jól néz ki, de valahogy nem mindig ezt az arcát mutatja. Én is letöltöttem egy kis progit amivel a grafikát és a felbontást lehet állítani azzal egy kicsit javult a helyzet. Én mindenesetre megvárom a full verziót és persze akármi lesz azért ezzel fogom nyomni :) -
Rudee #16 Szerintem jobb a grafika az UEFA-nál, persze nem a demo beállításaival. Gameplay teljesen korrekt, hogy őszinte legyen nem vártam jobbat, sőt.
Pár kép egy kis grafikai tuning után:
Itt van még néhány kép. -
#15 nekem is teccett a 99-ben a kemény becsúszás amikor mindíg lesérültek tőle az emberek :D -
#14 a felrúgások nekem a fifa 99 óta hiányoznak :///
ott olyan jó volt vele levezetni a veszültséget :DDD
a játék meg nekem eddig bejött, persze bőven lenne mit változtatni rajta :/
mi lenne pl: ha a karriermód nem csak 15 éves lenne... megoldhatnák a kiöregedési gondokat egy játékosgenerálóval...
a graftól én kb ennyit vártam :D ha szebb lett volna meglepődtem volna :D
de azért bíztató hogy még így sem játszhatatlan :) na majd megnézem full grafon :)
ja és nekem még a játékosok mozgása is tetszik (becsúszásoknál főleg) ja és mikor felrúgok egy játékost nem mindig ugyanúgy esik el és a gólok is talán változatosabbak lettek mint a 2005 ben :) -
#13 a 06-nak a menüje egy fokkal jobb mint a 2005-é de nemtom mér nem tudják ojanra megcsinálni mint a 2002-nek...annak sokkal áttekinthetőbb volt és a hangulata sem volt olyan szar mint ennek...az embereken semmi változást nem látok és ebbe sem tették bele hogy a kapust fel lehessen rúgni :D -
Cat 02 #12 98 road to word cup 4evetr az volt eddig a legjobb főleg a teremfoci benn :D -
KDOG #11 eleve az összes focis játék és focis rajongok eléggééé.... hagyjuk.
De ez a játék :) bröáf. -
#10 FIFA '99 rulez :) én azért ezt is kipróbálom...hátha... -
#9 Ez még bőven nem a végleges grafika, mint azt a cikkben is írták. Ezek a demók eléggé alapbeállításokkal kerülnek ki.
Egyébként olyan nagy változás nem történt, ahogy elnéztem. Egy eléggé rossz tulajdonsága a programnak, ami már évek óta benne van. A játékosok néha úgy szaladnak, főleg a pár lépéses rohanásokban, mint a rajzfilmekben. A lábuk olyan gyorsan pörög, hogy semmi köze nincs a valóságoshoz, egy kengyelfutó veszett el bennük! -
jimmy127 #7 egyetértek -
nbj #6 hát igen a grafon gyúrhatnának, de egy játék nem ez határozmeg jó esetben........... -
#5 sztem meg egy kalap szar a játék... -
#4 van valami változás a '98-hoz képest?:| -
#3 Grafika elég rossz lett, a játékélménnyel nekem semmi bajom, a teljes játék meg remélem majd kárpótol. -
Cat 02 #2 JÓkor :D -
jefferson83 #1 2006 felé közeledve a grafikára egy kicsit rágyúrhattak volna, legalábbis a demo alapján. A CL04-05 sokkal jobban néz ki. Majd meglátjuk.