Egységes telekommunikációs adattárolást akar az EU

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rigidus
<#wilting> Te eltel mar valaha demokraciaba??

Milyen igazad van. Már csak azt kellene kicsit megkapargatni, kik is ezek a "terroristák".
CIA? MI6?

Az emberek őrültnek tartanak. Ez talán igaz is, és akkor mindegy, ha eggyel több a holdkóros. Viszont, ha igazam van, és a tudomány téved, akkor Isten irgalmazzon az emberiségnek. Viktor Schauberger

"...de Winston Smith szerete a Nagy testvért..."

😊

Csak nehogy Orwell írása megvalósuljon, mert nagyon afelé megyünk...

Elnézést a Sorokért:)

nem tudom, végülis a terroristák elérik a "céljukat", lassan megszûnik a demokrácia... már mindenkit megakarna figyelni, ez a terrorizmus "jól jött" , a nemzetbiztoságiaknak, mindenhol, több jogot kaptak mindenhez, csak egy dolgot érnek el ezzel hogy beszûkül, a demokrácia és egyben az emberi szabadság is, és rombatások már pedig lesznek Lásd London, pedig nagy az 1 fõre esõ kamerák száma etc, és szart sem értek vele... ergo Nem sok értelmét láttom, de ez az Én véleményem

Elnézést a Sorokért:)

Spanyolország!

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Európának nincs mitõl tartani terroristafenyegetés terén...
...ha nyugton marad és nem Bush s*ggét nyalja.
Látszik, hogy csak a Briteket támadták, õ volt a legnagyobb támogató.
Franciaország, Németország fenyegetést sem kapott.

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

Az a lényeg, hogy manapság a terrorizmus elleni harcra bármit rá lehet fogni. Egy dologban biztos vagyok, ha bevezetik a megfigyeléseket, akkor egyedül a terroristákat nem fogja ez zavarni. Én személy szerint elítélem az ilyen jellegû megfigyeléseket.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Egyetértek.

Pedig a Tetû Politikusok Elleni Harc (Tepeh) sokkal fontosabb lenne.