Savage 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt olvastam, hogy reklámért, ha megadom ismerõsnek, de ma megkaptam a 3. at és nem adtam meg senkinek se.
Human-nal nincsenek olyan unitok, mint a másik oldalon a Hellbourne-ok?
Ja és persze attól, hogy a meccsen belül 10-es szintet értél el attól lehet, hogy a globál xp-ben a 2-est sem léped meg.
Az eleje tényleg elég kemény és ez sokaknak elveszi a kedvét, az ingyen 5 óra alatt pont nem jössz bele annyira, hogy ne csak könnyû préda légy.
Kb olyan amilyennek a wowban ígérték a battlegroundokat a megjelenése elõtt. Vannak benne RTS FPS MMO elemek is. Ahogy már írták is korábban, tulajdonképp egy megszemélyesített RTS ahol az egységeket playerek alakítják FPS-TPS nézetben, de minden csapatban lehet egy parancsnok is, aki hagyományos felülnézetbõl látja a pályát, utasításokat adhat, építkezhet.
A cél az ellenség bázisának lerombolása.Közben persze fejlesztgetni kell a sajátot.
Olyan csaták tudnak kialakulni amilyenekrõl a wowban, de szerintem még az eljövendõ warhammerben is csak álmodnak. Siege unitok, hellbourne unitok (kvázi bossok), mindezt gyönyörû grafikával.
A harc erõsen közelharc alapú, vannak persze távolsági sebzések, de általában kisebbet sebeznek a közelharcnál.
A melee harc viszont a legélvezetesebb amit ilyen fantasy-s játékokban láttam. Alapvetõen három fajta akciót hajthatsz végre: támadás, védekezeés, megszakítás. Ha megütsz egy védekezõ playert akkor te sebzõdsz és be is stunnolódsz. Ha sikerül megszakítani a blokkolót akkor õ sebzõdik és stunnolódik. Itt a stun kb 1.5 másodperc szóval nem az van mint néhány mmo-ban, hogy 10-15 másodpercig állsz mint egy birka és végignézed ahogy levágnak. Ez az idõ pont arra elég, hogy 1-2 tiszta ütést bevigyél az ellennek.
Az egész játék a skillre épül. Minden csatában mindenki 1-es szintrõl indul és max 15-ös szintet lehet elérni. Szintlépésenként attrib. pontokat lehet osztani különbözõ tulajdonságokra. Egy csatában összesen 2 db olyan tárgyat tarthatsz magadnál ami kis mértékben erõsít és csatáról csatára megmarad.
Szerintem még kritikus ütés sincs benne, ebben nem vagyok biztos, mert a sebzések mértékét nem írja ki, csak a vér fröccsen :). Van ugyan intervallum a fegyverek sebzésében, de ez szerintem abban nyilvánul meg inkább, hogy mennyire pontos a találat, ill. az ellenfél háta mögül nagyobb a sebzés stb. Egyébként nincs kijelölt target, szóval minden vágásnál irányban kell lenni és megfelelõ távolságra. A közelharc egy iszonyat pörgõs tánc tulajdonképpen.
Ez a skill alapúság nagyon jó dolog és az mmo-s topicokban mindig azért sírnak mert a legtöbb helyen ez nem érvényesül, de azért be kell látni, hogy vannak hátrányai is. Nevezetesen az, hogy ha valaki jobb nálad, akkor az mindig le fog gyõzni. És mindig van jobb :)
Szerintem ennek is köszönhetõ, hogy nem annyira népszerû a játék, ugyanis a kezdõkre elég sanyarú sors vár, le fogják õket vágni. Sokszor. És ez sokaknak elveszi a kedvét. Pedig egy kis türelemmel hamar el kezd fejlõdni az ember, és nagyon jó érzés, hogy nem azért javul a statisztikád mert kifarmoltál egy cuki rucit vagy fegyvert, hanem mert ügyesebb vagy.
A játék ára több mint kedvezõ 5000 Ft egyszeri díj, de ha ezt sem akarja valaki kifizetni akkor egy accountal 5 órát játszhat, és a klienssel unlimited lan játékra van lehetõség, ha megvan a megfelelõ parti. Ezt nevezem nagyvonalúságnak.
Debob - Lvl 2 Wizard
valaki nem tud hostolni magyar szervert???
Debob - Lvl 2 Wizard
Ha jól tudom még csak néhány dolog van optimalizálva az enginben, mondjuk nekem soha nem akadt core2 duó-val csak laggolt néha. Mivel a LAN részéz állítólag teljesen ingyenesre hagyják ezért jó esély van hamachin nyomulni vele késõbb is.
Jó játék lesz ez csak kell neki még kb 300 mega pecs. Valahogy meg kéne szerezni eredetiben :S
Remélem feltörik és lesz tört szerver és hasonlók. Nagy probléma még, hogy laggosak a szerverek. Alig talál az ember 100 ping alatti szervert :S
Ha meg találok akkor azis maximum csak 80 vagy 90.
A konfig amivel játszottam: amd6000+, 1gb ddr2, HD2600pro 256MB (korántsem csúcskategória)
1280*1024 high beállítások melett vígan futott a játék, kivéve persze amikor bebugzott mindenkinél és akadozva kelett játszani 5 perc erejéig.
Mindent összevetve rosszabbra számítottam.
Hát nem vagyok elájulva tõle. Elõször is az a demó az a full, csak idõkorlátos. 5 órát lehet vele játszani aztán pedig meg kéne venni.
Elvileg ilyen 60-70-80 szintek is vannak a játékban és nem olyan mint régen, hogy 1 meccs alatt lvl20 azt gg, hanem minden meccset és statot rögzít amit vissza lehet nézni, és nem veszted el a pontjaidat sem.
Nagyon összetettnek néz ki, csak akad. Nadon akad. Telljesen full maxon késik az egér és csatározásnál ilyen 15-20 fps (cor2duón és 8600 GTS-en) cserébe egyáltalán nem szép.
Olyan sokat nem tudok róla írni mivel csak a tutorialt vittem még végig. Nah nekiugrok a rendes játéknak :D
Next PC upgrade: 2022
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
S2 Games announced today that Savage 2: A Tortured Soul will be available anywhere, anytime, and on any computer for free. Gamers worldwide will be able to "sample" Savage 2 on any local area network and will be able to play the AI/practice mode along with the game's included tutorial via the no charge access.
Ez jó hír :D
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Lehet lol kérdés de nem ismerem a gamet.Lehet majd benne single player szerûséget tolni??
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Az elsõ rész NAGYON tetszett,de hát az örökös lag és a tömérdek bug elveszi az ember kedvét.Reméljük ezúttal másképp lesz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Egyre másra jelentik be a jobbnál - jobb fantasy játékokat. Elõbb a Dark Messiah of Might & Magic, most pedig egy új követelõ a SAVAGE2.
Elsõként itt egy nagyon finom és LÁTVÁNYOS videó.
Aztán némi képesség:

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯