Csúcson a Spirit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jajj, ezt nem kellett volna. Ennyi erõvel a hupikék törpikékre is hivatkozhatnál.
Ennek fényében szerintem nem olyan meglepõ.
Van olyan hogy jól sikerülnek a dolgok.
Egyáltalán valóban volt-e a holdraszáás? szintû, lassan ez a mars-járó história.
a világegyetem
és az emberi hülyeség😊
no comment....<#wave>#wave>
ezt bármibe bele lehetne magyarázni amit még nem láttam a saját szememmel.
Btw, gondolom, az X-aktákat is szívbõl utálod, mert ugye ott is azt csinálják, hogy önmagukban nagyon valószínûtlen információkból állítják össze azokat a magyarázatokat, amiknek összességében még mindíg magasabb lesz a valószínûsége, mint az összes többinek. (És a film szerint ki is derül persze, hogy igazuk volt.)
Ha a marsi kamerákon vannak szokásos piros-zöld-kék színszûrõk, akkor össze lehet állítani legalább néhány színes képet (nem hamis színes). Ennyi csak belefér...
nem Én találtam ki és nem is vallom... csak mondom, hogy állítólag...
Mé há nem?
A "sima cam"-ot bizonyára úgy értette, hogy a szokásos szûrõket és beállításokat használó kamera. Ide tartozik, hogy szinte minden színes kameránál van olyan, hogy fehéregyensúly, bár ezt csak bizonyos határok között állítják. Viszont egy jó automatika olyanra állítja, amilyenre az emberi szem is beállna. (Ha egy színbõl túl sok van, visszavesz belõle.)
MOST IS TÖKRE ÚGY VOLT SZERINTEM.
jól átverik itt a fõldön az embereket, kis köcsögök
www.afa.ini.hu A \"demokráciát\" SZOLGÁLOD! A liberalizmust SZOLGÁLOD! A dávid csillagot SZOLGÁLOD! Israel népét SZOLGÁLOD!
www.afa.ini.hu A \"demokráciát\" SZOLGÁLOD! A liberalizmust SZOLGÁLOD! A dávid csillagot SZOLGÁLOD! Israel népét SZOLGÁLOD!
Az látszik... Legalább olyan alapvetõ ismeretekkel tisztában lehetnél, hogy nem létezik "sima cam". Amit a boltban veszel digicamet, az is színszûrõket használ, a CCD ugyanis csak fényerõsségre reagál, nem pedig az egyes színekre.
A marsi küldetésnél pedig nem az a lényeg, hogy szép turistafotókat készítsenek, hanem tudományos szempontból használható felvételeket (különösen IR és UV tartomány.)
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
http://marsrovers.jpl.nasa.gov/home/index.html
Ezt senki nem fogja soha tudni csak õk.
Next PC upgrade: 2022
Még nem. De Mars már volt emberen, csak késõbb megettem....
BomBa
BomBa
BomBa
valójában FOGALMUNK SINCS hogy milyen lehet emberi szemmel nézve a mars. A marsjáró kamerája fekete fehér felvételeket készít, és ez elé raknak be színszûrõket, azaz a képek szine attól függ, hogy a nasa központban mennyi pirosat adagolnak hozzá. Ugyan a Sundial (egy kis, szines ábra a marsjárón) ugyan segít valamennyit a szinek kalibrálásában, de annyira idegen világ, hogy semmiképpen sem állíthatjuk biztosra, hogy valóban igy néz ki a mars.
BomBa
Szerintem hamisitvány ez az egész.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Miért is...?
Mindig ez jut az eszembe :-)
A 0901spirit4.jpg-n látni hogy tolatnia kelett biztos beletúrt a kõzetekbe,vagy csak egyszerûen rájöttek hogy nem bírja megmászni azt a kis kõzetdombot.