Készül a Driver negyedik része

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Remélem jo lesz, mert ha nem...<#vigyor2><#bee1><#ravasz1>
Lioness
kiváncsi vagyok mit fognak kihozni a 4bõl <#ticking>

M@TriX
hát egy évvel tovább készült a a PC-s verzió, de attól függetlenül tényleg összecsapták 😊
amúgy a kocsiban nyomulva én meg vagyok elégedve a gémmel 😉 lehet zúzni rendesen...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

andrewjr22
nekem úgy tûnt, minha egy kicsit összecspták volna a driv3r-t .. tele van buggal.... viszont a játék fizikája tetszett.... talán a 4. rész jobb lesz egy kicsit.. bár nem várok tõle túl sokat

A fiatalok előtt két út áll; az egyik az alkoholizmus, a másik meg járhatatlan...

Solidus
Az elsõ két rész,jó volt,a harmadik<#wilting>,minek ide 4?

.:SOLIDUS:.

NEOreg3
túl optimista vagy

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Hihetetlenül jol sikerült a 3-dik rész nem tudom mért utáljátok <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
<#banplz> driver3
driver 4<#ticking>
jointeer
:/

köcsög

<#worship>
sweech
jó lesz

reménytelen
Remélem, jól sikerül, és nem az lesz az új rész gúnyneve, hogy Driver 3.1...
edios
Egy újabb világlexarabb játéka.. A 3ast akkorse lehet überelni😄

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

remélem jobb lesz mint a három bár azt nem kellet volna enynire elbaszniuk háromévet dolgoztak rajta aztán semmi szerintem a driver 2 az kegyetlen király volt még mindig meg van ps1-n és néha még elõis veszem a játékot hogy kicsit nyomulhasak vele,a driver 3 legnagyob hibája az volt hogy nem élt város az emberek buta kidolgozatlan elûtni valo semmire kellõk voltak meg a színek is szarok voltak bezzeg a vice cityben abban van élet,és a színek is kurva jók.remélem a driver 4 nem lesz csalodás mert akkor a reflections bezárhat.
Peck
AMint a képeket elnézem a realisztikus törés alapból bukta....Csárezkám felborult az autóval kiszált de a verdának semmi baja....gondolom a Cops meg beleszált 200 al és felnyílt a motorháztetõ 😛

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

Peck
Én sem kezdenék bele....a 3. rész nagy csalódás volt....számomra..nem értem hogy lehet egy ien (szar) sorry fanok... játékot csinálni de akkor inkább Terep 2 😛

Észrevételeim....

Ha a fizikát...talán még REALISZTIKUS töést (Ha borul az autó horpadjon vagy valami ne ay ajtó essen le....)megcsinálják...jobb irányítást...és valami JÁTÉKMENETET AKCIÓT tesznek bele talán még jó game is lehetne (+egyedi ötletek...)Úszás ok....Kiszállás mászkálás autólopás (GTA3 kopp) szóval.... ENNYi!

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

vandyke
Nekem nem tetszett a D3, de a GTA SA sem. Valahogy ez a feka fíling nem jött be. Remélem a D4 jobb lesz.<#email>

Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php

Paulie2006
Én nem is kezdenék bele a 4. részbe!!!Idõpazarlás.<#ejnye1>

Nudlisz
Én nem jáccotam a driver sorozattal, de nekem úgy tûnik hogy abban az alvilág sofõrnek kell lenni, ellenben a gta-ban egy gengszter bõrébe kell bújni, ezért véleményem szerint a két játék különbözõ ha vannak is átfedések.

Nem olvasok privát üzeneteket.

Zacsy
Ugyan olyan szarul néz ki mint a 3 meg szerintem ugyab olyan gagyi is lesz

\"Nem az a lényeg h mit nézel! Hanem, hogy mit látsz!\"

mármint az 1 csak nem volt bekapcsolva num lock
nem hiszem hogy valami jó lesz mert a is tök szar de viszont az tetszett
driver 1-hez van xp-s patch
a 3. rész bukta volt a 4. rész is az lesz, nem tudom minek erõlködnek...most kihoznak majd egy gta klón...
"ha kocsikázni akarok akkor a Colin Mcray-t veszem elõ", vagy a sluszkulcsot

ha kocsikázni akarok akkor a Colin Mcray-t veszem elõ.
Driver jó volt anno, sõt most is jó vele kocsizni.

LOL.
Nos igazad van látványban elmarad a GTA, de a játék élményben messze az élmezõnyben van, és õszintén mi számít egy játéknál, ha nem az élmény (nekem legalább is)!

M@TriX
én sem, de azért reménykedek...
mi nem vesztünk vele sokat ha elrontják, a fejlesztõk annál inkább...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
" A második rész csak konzolokra jelent meg, a harmadik viszont már PC-re is. Sajnos sok köszönet nem volt benne, ámbár ha kocsikázni szeretnék egy kicsit még virtuálisan, akkor ezt a játékot szedem elõ."

az alany a Driver 3, azaz azt szedem elõ ha kocsikázni kaarok, hogy miért, mert van súlya az autóknak valahogy jobb a kocsikázás mint az SA-ban, abban sem rossz nem ondom, nekem az a gém is nagyon tetszik, összevetve jobb mint a D3 simán, de a kocsikázásban szerintem jobb a D3, ha szerinted nem baj, a tiéd és az én véleményem is szubjektív. Minden csak ízlés dolga

reménytelen
Nem volt a Driv3r sem olyan szörnyû, csak sokkal rosszabb és bugosabb, mint amilyenre számítottunk/amilyet beharangoztak. Én várom a Driver 4-et, és szerintem most, hogy a Driv3r konzolon és PC-n is megbukott, mindent beleadnak a fejlesztõk, és egy olyan játékot kapunk, amely megfelel az elvárásainknak, esetleg túl is szárnyalja azokat. Hajrá! <#eljen>
NEOreg3
énmá nem bízok benne:|

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

ugyan olyan szar lesz mint a 3 inkább feldugok mgam nak egy vasrudat mint hogy ezzel atszak<#mf3><#duhos2><#duhos2><#action><#banplz>
IMYke2.0.0.0
Lebegõ autók rulez...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hm... nekem a Driv3r-bõl csak a pocsék grafika maradt meg, s a képeket elnézve a 4. rész sem lesz valami szép...

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

"A San Andreas meg még most is a vice city graf motorját használja."

Viszont 5x akkora a pálya, és sokkal bonyolultabb is. Sokal jobb így, mint ha egy zsebkendõnyi "városban" kéne körözgetni ultra-csúcs grafikával.

Free drive-ra nekem a Maffia mellett bejött driver 3 is. (erre jó csak ez a szar...) A driver 1 abszolút király játék volt, de félek, hogy a 4 meg sem fogja közelíteni azt. Annak viszont örülnék, ha végre egy ilyen játék a jelenben játszódna, mert már elegem van a retróból... (mertugye az NFSU sorozat erõsen korlátolt, hiába van abban is free run) Azért persze drukkolok, hogy jó legyen...

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

free drive-ra én a maffiát szoktam elõvenni 😊)
+még az igazsághoz tartozik, hogy csak kormánnyal játszottam, lehet bill.-tel nehezen játszható volt...
Viszon XP alatt nem megy, szóval sajna már rég nem játszottam vele... (driver 1)

A driver 1 szerintem magasan verte a GTA-t, (vezetésben!) mindkettõvel játszottam, de a driver, volt az ami számomra inkább próbált szimulátor hangulatra hasonlítani, a GTA inkább arcade stílus volt a szememben...
De gyanítom, inkább arról van szó, hogy néhány GTA fun nem játszott driver-el (annakidején) csak sztárolja a szerelmét 😊

mármint a 3-nak.

csak az elcseszett, lehetetlen játékmenete meg konzolos irányítása ne lett volna + a többi bug.

a driver 1 nagyon jo game volt, es meg tenyleg ma is megallja a helyet, de ne a kuldeteseket csinaljatok, hanem csak a free drive es kesz ,megunhatatlan.
Az elsõ nagyon jó volt a második már nem volt jó a harmadik meg egyenesen szar lett.De az elsõ,a második,meg a harmadik is jobb volt a gta unalmas,ide-oda rohangálós semmi értelme kihívásaitól.A San Andreas meg még most is a vice city graf motorját használja.Ha grafikailag hozott volna valami újítást vagy legalább úgy nézett volna ki mint a driver 3 akkor talán még nekem is tetszene.A driver 4-et azért várom.

Kb egyetértek....
Nem értem miért a régi Driver-t szedi elõ a cikk írója, ha autózni akar, a GTA az autókázás élményében is fényévekkel elöbbre tart, mint akármelyik Driver...<#banplz>

Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)

Ugyan olyan szar lesz mint az összes része a Gta-t akkor sem éri utól sosem<#mf1>