Készül a Driver negyedik része
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy a kocsiban nyomulva én meg vagyok elégedve a gémmel 😉 lehet zúzni rendesen...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A fiatalok előtt két út áll; az egyik az alkoholizmus, a másik meg járhatatlan...
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
driver 4<#ticking>#ticking>
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)
Észrevételeim....
Ha a fizikát...talán még REALISZTIKUS töést (Ha borul az autó horpadjon vagy valami ne ay ajtó essen le....)megcsinálják...jobb irányítást...és valami JÁTÉKMENETET AKCIÓT tesznek bele talán még jó game is lehetne (+egyedi ötletek...)Úszás ok....Kiszállás mászkálás autólopás (GTA3 kopp) szóval.... ENNYi!
TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)
Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php
Nem olvasok privát üzeneteket.
\"Nem az a lényeg h mit nézel! Hanem, hogy mit látsz!\"
Driver jó volt anno, sõt most is jó vele kocsizni.
Nos igazad van látványban elmarad a GTA, de a játék élményben messze az élmezõnyben van, és õszintén mi számít egy játéknál, ha nem az élmény (nekem legalább is)!
mi nem vesztünk vele sokat ha elrontják, a fejlesztõk annál inkább...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
az alany a Driver 3, azaz azt szedem elõ ha kocsikázni kaarok, hogy miért, mert van súlya az autóknak valahogy jobb a kocsikázás mint az SA-ban, abban sem rossz nem ondom, nekem az a gém is nagyon tetszik, összevetve jobb mint a D3 simán, de a kocsikázásban szerintem jobb a D3, ha szerinted nem baj, a tiéd és az én véleményem is szubjektív. Minden csak ízlés dolga
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
Viszont 5x akkora a pálya, és sokkal bonyolultabb is. Sokal jobb így, mint ha egy zsebkendõnyi "városban" kéne körözgetni ultra-csúcs grafikával.
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
+még az igazsághoz tartozik, hogy csak kormánnyal játszottam, lehet bill.-tel nehezen játszható volt...
Viszon XP alatt nem megy, szóval sajna már rég nem játszottam vele... (driver 1)
De gyanítom, inkább arról van szó, hogy néhány GTA fun nem játszott driver-el (annakidején) csak sztárolja a szerelmét 😊
Nem értem miért a régi Driver-t szedi elõ a cikk írója, ha autózni akar, a GTA az autókázás élményében is fényévekkel elöbbre tart, mint akármelyik Driver...<#banplz>#banplz>
Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)