12
-
bigjoe #12 Hiheteltlenül eltorzult világban élünk.
Be kellene zárni az összes nagy stúdiót.
-
greekboy #11 Azért a Deloitte nem írt hülyeséget, nem véletlenül világcég. És nem ők tehetnek arról, hogy a pénzéhez Microsoft, Sony stb pénzelik a RIA-t BSA-t meg az egyéb mocsok szervezeteket. -
fapapi #10 szerintem... -
efraim #9 Ezt minden evben megjosoljak.
Es bar valoban evrol-evre mind hathatosabb es sikeresebb tamadasok eri a kalozpiacot,ennek ellenere a kalozpiac egyre jobban viragzik,soha nem lehetett meg ilyen konnyen es gyorsan beszerezni a kulonbozo jogvedett anyagokat, mint most.Mint a mesebeli hetfeju sarkany, akinek ha egy fejet levagjak, ketto no vissza...
Amugy pedig a Deloitte szava nem szentiras, gondolom az elorejelzes keszitese folyaman szorosan egyuttmukodtek media- és szorakoztatoipari tarsasagokkal ,de meg kellett volna kerdezni talan a kalozpiac szereploit is, hogy milyen uj technologiakat es valaszlepeseket terveznek a kiadok tamadasai ellen,mert igy eleg egyoldalu lett a vegeredmeny... -
#8 széllel szemben nem érdemes hugyozni.
de ők még mindig nem látják
"Wind of Change..." -
#7 Remélem prémiumot is osztottak maguknak ezért a jóslatért... -
#6 Miért ne lenne? A kedvenc albumom, nem is értem miért nincs a toplisták élén. Én már legalább 200 példányban megvettem, annyira tetszik a zene :)
Különben meg rohadt egyszerű:
minőségi zene -> koncert -> bevétel
minőségi filmek -> mozi -> bevétel
Ne akarjon egy szaros film/zenestúdió sem a picsáján ülve meggazdagodni mert kiad pár DVD-t vagy CD-t. -
#5 Fontos!
A japán TDK együttes CD-jét ne vegyétek meg, mert nincs rajta semmi!
-
#4 Én meg megjósolom a Deloitte alkonyát :)
"a kalózkodás a teljes iparág egészségét is aláássa, ezáltal csökkenti az új, vonzó termékek kifejlesztésének képességét, miközben megtömi a szervezett bűnözők zsebeit."
Magyarra lefordítva: sajnos a jövőben új, vonzó híper-mega-gigasztárok lemezei nem fognak megjelenni, miközben a kollégiumi hálón torrentező húszéves egyetemista, azaz szervezetten, különösen kegyetlenséggel elkövetett bűnt véghezvivő user keres párszáz forint zsebpénzt. Börtönbe vele azonnal, ha kell engedjék szabadon a legelvetemültebb sorozatgyilkosokat és pedofilokat hogy jusson hely kb 15.000 magyar DC++ usernek... -
quentit #3 Szerintem az XP is elég nagy bűnöző :) -
#2 Jaa, az XP XY lenne -
#1 Nevetséges! Még egy cég, aki úgy gondolja, megválthatja a világot. Jósoljatok csak, jósoljatok. Fektessetek a hülyeségeitekbe Ti is dollármilliókat, ahelyett hoyg tényleg jobb dologra költenétek.
"Szervezett bűnözés" - HAHAHAHAHAHAAA
Lassan a pattanásos, szemüveges kisdiák vagy a mindennapok kihívásait keményen teljesítő apuka lesz a legádázabb ellenség, és velük lesznek tele azok a börtönök, ahová korábban hírhedt bűnözőket zártak? Röhej.
"- Hallottátok mekkora bűnöző ez az XP?
- Hűű, nem mondod? Mit vétett?
- A legsúlyosabb bűnt: letöltött pár Elton John számot!
- Aztaaa, még jó hogy lecsukták, ilyen közveszélyes bűnözők rohangálnak az utcán? Már ki se merek mozdulni otthonról"
Szerintetek nem paranoiások ezek?? Mert szerintem nagyon is.