A kalózkodás alkonyát jósolja a Deloitte

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hiheteltlenül eltorzult világban élünk.
Be kellene zárni az összes nagy stúdiót.

Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.

Azért a Deloitte nem írt hülyeséget, nem véletlenül világcég. És nem õk tehetnek arról, hogy a pénzéhez Microsoft, Sony stb pénzelik a RIA-t BSA-t meg az egyéb mocsok szervezeteket.
szerintem...<#lama>

Ezt minden evben megjosoljak.
Es bar valoban evrol-evre mind hathatosabb es sikeresebb tamadasok eri a kalozpiacot,ennek ellenere a kalozpiac egyre jobban viragzik,soha nem lehetett meg ilyen konnyen es gyorsan beszerezni a kulonbozo jogvedett anyagokat, mint most.Mint a mesebeli hetfeju sarkany, akinek ha egy fejet levagjak, ketto no vissza...
Amugy pedig a Deloitte szava nem szentiras, gondolom az elorejelzes keszitese folyaman szorosan egyuttmukodtek media- és szorakoztatoipari tarsasagokkal ,de meg kellett volna kerdezni talan a kalozpiac szereploit is, hogy milyen uj technologiakat es valaszlepeseket terveznek a kiadok tamadasai ellen,mert igy eleg egyoldalu lett a vegeredmeny...
Frank99
széllel szemben nem érdemes hugyozni.

de õk még mindig nem látják

"Wind of Change..."

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

QuippeR
Remélem prémiumot is osztottak maguknak ezért a jóslatért...

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Gerygrey
Miért ne lenne? A kedvenc albumom, nem is értem miért nincs a toplisták élén. Én már legalább 200 példányban megvettem, annyira tetszik a zene 😊

Különben meg rohadt egyszerû:
minõségi zene -> koncert -> bevétel
minõségi filmek -> mozi -> bevétel

Ne akarjon egy szaros film/zenestúdió sem a picsáján ülve meggazdagodni mert kiad pár DVD-t vagy CD-t.
vgez
Fontos!

A japán TDK együttes CD-jét ne vegyétek meg, mert nincs rajta semmi!

<#crazya>

Gerygrey
Én meg megjósolom a Deloitte alkonyát 😊

"a kalózkodás a teljes iparág egészségét is aláássa, ezáltal csökkenti az új, vonzó termékek kifejlesztésének képességét, miközben megtömi a szervezett bûnözõk zsebeit."

Magyarra lefordítva: sajnos a jövõben új, vonzó híper-mega-gigasztárok lemezei nem fognak megjelenni, miközben a kollégiumi hálón torrentezõ húszéves egyetemista, azaz szervezetten, különösen kegyetlenséggel elkövetett bûnt véghezvivõ user keres párszáz forint zsebpénzt. Börtönbe vele azonnal, ha kell engedjék szabadon a legelvetemültebb sorozatgyilkosokat és pedofilokat hogy jusson hely kb 15.000 magyar DC++ usernek...
Szerintem az XP is elég nagy bûnözõ 😊
Keem1
Jaa, az XP XY lenne <#vigyor3>

Régen nagyképű voltam. De már tökéletes vagyok :)

Keem1
Nevetséges! Még egy cég, aki úgy gondolja, megválthatja a világot. Jósoljatok csak, jósoljatok. Fektessetek a hülyeségeitekbe Ti is dollármilliókat, ahelyett hoyg tényleg jobb dologra költenétek.

"Szervezett bûnözés" - HAHAHAHAHAHAAA
Lassan a pattanásos, szemüveges kisdiák vagy a mindennapok kihívásait keményen teljesítõ apuka lesz a legádázabb ellenség, és velük lesznek tele azok a börtönök, ahová korábban hírhedt bûnözõket zártak? Röhej.
"- Hallottátok mekkora bûnözõ ez az XP?
- Hûû, nem mondod? Mit vétett?
- A legsúlyosabb bûnt: letöltött pár Elton John számot!
- Aztaaa, még jó hogy lecsukták, ilyen közveszélyes bûnözõk rohangálnak az utcán? Már ki se merek mozdulni otthonról"

Szerintetek nem paranoiások ezek?? Mert szerintem nagyon is.

Régen nagyképű voltam. De már tökéletes vagyok :)