217
Leslie L. Lawrence (Lőrinc L. László)
-
#17 nekem van vagy 40 könyvem tőle, ha nem több. Majd írok listát :) -
#16 Nekem ez tetszett nagyon:
A sámán átka
rövid és jó. szerintem.. -
Aspyrin #15 Hali, jómagam is LLL olvasó vagyok, ezeket ajánlom még beszerzésre:
Keselyűk Gyászzenéje
Miranda koporsója
A sámán átka
Gonosz és a fekete hercegnő
Ganésa gyémántjai
Monszun
A madár I-II.
Egyébként ahogy már előttem is említették a Lőrinc illetve a Lawrence könyvek más stílusban kreálódtak, sztem az utóbbi könyvekkel kezd, az előbbiek sorban összefüggnek egymással (bár igaz, hogy a Lawrence irományokban is találkozhatsz ismerős szereplőkkel, de a sztorik itt különállnak egymástól-kivéve a folytatások). -
#14 a Megfojtott viking mocsara nagyon jóóóóó én azzal kezdtem... és nagyon tetszett csak ajánlani tudom ;) -
#13 Wilbur Smith messze körökkel veri Lőrincet, bár kicsit más stílusban írnak! -
#12 Én Sindzse Szemével kezdeném a helyedben, aztán nagyjából időrendbe olvassad őket, mert úgy figyelhető meg az író (vissza)fejlődése:)) Azért készülj fel, mert letenni nem tudod majd őket egykönnyen!!!;)) -
#11 ..és Wilbur Smithről mit gondoltok? Bár tőle még csak a Tigris szemét olvastam, de aztmondják nem olyan jó író mint Lőrinc -
#10 hja téleg pajpaj mind1:D gyorsan körmöltem, ennyi amentségem:D
ja még megtaláltam : a megfojtott viking mocsara, és a tulpa.. -
#9 oops =).. -
#8 Sziget a ködben -
#7 Sziget a ködben -
praksi #6 "Ahol a pap jár"
ez nem inkább Ahol a PAJPAJ jár?
nagyon régen én a Rodzsungok kolostorával kezdtem, jó poénok vannak benne, csavaros befejezéssel.
Ami még nagyon jó, az a Vérfarkas éjszakája, meg a Vérfarkas visszatér -
#5 pilah még akkor keresek pár könyvet:)
jah és köszönöm a tippeket!! -
cleric #4 Szia,
Én gyűjtöm a könyveit, de ezek közül csak 3-at olvastam, a Csödöt, a Sindzse szemét és A Kicsik nyomában-t (ebben a sorrendben). Nekem a Csöd elég megrázó volt, valószínűleg azért, mert korábban nem olvastam hasonlót. A Kicsik nyomában az a Kicsik folytatása, azzal semmiképp sem kezdd (a sorozat harmadik része a Tizenhárom kristálykoponya). A Sindzse szeme piszok jó, izgalmas, humoros. Ha megtalálod a polcon a Ganésa gyémántját, azzal is kezdheted, nekem az a kedvencem. Kellemes kikapcsolódást jelentenek a könyvei. -
#3 Ezek nem mind Lőrincesek, hanem Lawrence -sek. Bár az író ugyanaz, a megnevezett művek között különbség van. Lőrinc enyhén sci - fi -be illően ír valamint az ősi kultúrákkal foglalkozik, míg a skizó társa Leslie :), inkább thiller krimiket add le.
Szóval pont 22 -es csapdája, mert az igazán remek művei közzül, (Sziget a ködben, Vérfarkas, Ördög fekete kalapja) egy sincs itt. -
#2 Holdanyó fényes arcát olvastam tőle előszoör, s az pont jó bevezető volt...de az nincs meg neked ahogy látom.
kár h tömeg könyv...igy elveszti varázsát... -
#1 Sziasztok! Apám rábeszélt, hogy olvassak el pár Lőrinc L. László könyvet, mert ő nagyon szereti a könyveit, és van belőle jó sok:D Most összegyűjtöttem párat, de még biztosan van több is a nappali polcain csak nem vettem őket észre.
Szal ezek közül melyiket ajánljátok amolyan "bevezető, kedvcsináló" 1. olvasmánynak?
Kéz a sziklán
Ahol a pap jár
A kicsik nyomában I-II
Kegyetlen csillagok
A Nagy Madár
A láthatatlan Kolostor
Lebegők
A Nagy Mészárlás
Mau-Mau
A kő fiai
CSÖD
Véresszakállú Leif És a lávamező