Leslie L. Lawrence
← ElőzőOldal 5 / 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem ez tetszett nagyon:
A sámán átka
rövid és jó. szerintem..
A sámán átka
rövid és jó. szerintem..
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
Hali, jómagam is LLL olvasó vagyok, ezeket ajánlom még beszerzésre:
Keselyûk Gyászzenéje
Miranda koporsója
A sámán átka
Gonosz és a fekete hercegnõ
Ganésa gyémántjai
Monszun
A madár I-II.
Egyébként ahogy már elõttem is említették a Lõrinc illetve a Lawrence könyvek más stílusban kreálódtak, sztem az utóbbi könyvekkel kezd, az elõbbiek sorban összefüggnek egymással (bár igaz, hogy a Lawrence irományokban is találkozhatsz ismerõs szereplõkkel, de a sztorik itt különállnak egymástól-kivéve a folytatások).
Keselyûk Gyászzenéje
Miranda koporsója
A sámán átka
Gonosz és a fekete hercegnõ
Ganésa gyémántjai
Monszun
A madár I-II.
Egyébként ahogy már elõttem is említették a Lõrinc illetve a Lawrence könyvek más stílusban kreálódtak, sztem az utóbbi könyvekkel kezd, az elõbbiek sorban összefüggnek egymással (bár igaz, hogy a Lawrence irományokban is találkozhatsz ismerõs szereplõkkel, de a sztorik itt különállnak egymástól-kivéve a folytatások).
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
a Megfojtott viking mocsara nagyon jóóóóó én azzal kezdtem... és nagyon tetszett csak ajánlani tudom 😉
OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu
Én Sindzse Szemével kezdeném a helyedben, aztán nagyjából idõrendbe olvassad õket, mert úgy figyelhetõ meg az író (vissza)fejlõdése😊) Azért készülj fel, mert letenni nem tudod majd õket egykönnyen!!!😉)
..és Wilbur Smithrõl mit gondoltok? Bár tõle még csak a Tigris szemét olvastam, de aztmondják nem olyan jó író mint Lõrinc
hja téleg pajpaj mind1😄 gyorsan körmöltem, ennyi amentségem😄
ja még megtaláltam : a megfojtott viking mocsara, és a tulpa..
ja még megtaláltam : a megfojtott viking mocsara, és a tulpa..
"Ahol a pap jár"
ez nem inkább Ahol a PAJPAJ jár?
nagyon régen én a Rodzsungok kolostorával kezdtem, jó poénok vannak benne, csavaros befejezéssel.
Ami még nagyon jó, az a Vérfarkas éjszakája, meg a Vérfarkas visszatér
ez nem inkább Ahol a PAJPAJ jár?
nagyon régen én a Rodzsungok kolostorával kezdtem, jó poénok vannak benne, csavaros befejezéssel.
Ami még nagyon jó, az a Vérfarkas éjszakája, meg a Vérfarkas visszatér
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Szia,
Én gyûjtöm a könyveit, de ezek közül csak 3-at olvastam, a Csödöt, a Sindzse szemét és A Kicsik nyomában-t (ebben a sorrendben). Nekem a Csöd elég megrázó volt, valószínûleg azért, mert korábban nem olvastam hasonlót. A Kicsik nyomában az a Kicsik folytatása, azzal semmiképp sem kezdd (a sorozat harmadik része a Tizenhárom kristálykoponya). A Sindzse szeme piszok jó, izgalmas, humoros. Ha megtalálod a polcon a Ganésa gyémántját, azzal is kezdheted, nekem az a kedvencem. Kellemes kikapcsolódást jelentenek a könyvei.
Én gyûjtöm a könyveit, de ezek közül csak 3-at olvastam, a Csödöt, a Sindzse szemét és A Kicsik nyomában-t (ebben a sorrendben). Nekem a Csöd elég megrázó volt, valószínûleg azért, mert korábban nem olvastam hasonlót. A Kicsik nyomában az a Kicsik folytatása, azzal semmiképp sem kezdd (a sorozat harmadik része a Tizenhárom kristálykoponya). A Sindzse szeme piszok jó, izgalmas, humoros. Ha megtalálod a polcon a Ganésa gyémántját, azzal is kezdheted, nekem az a kedvencem. Kellemes kikapcsolódást jelentenek a könyvei.
Ezek nem mind Lõrincesek, hanem Lawrence -sek. Bár az író ugyanaz, a megnevezett mûvek között különbség van. Lõrinc enyhén sci - fi -be illõen ír valamint az õsi kultúrákkal foglalkozik, míg a skizó társa Leslie 😊, inkább thiller krimiket add le.
Szóval pont 22 -es csapdája, mert az igazán remek mûvei közzül, (Sziget a ködben, Vérfarkas, Ördög fekete kalapja) egy sincs itt.
Szóval pont 22 -es csapdája, mert az igazán remek mûvei közzül, (Sziget a ködben, Vérfarkas, Ördög fekete kalapja) egy sincs itt.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Holdanyó fényes arcát olvastam tõle elõszoör, s az pont jó bevezetõ volt...de az nincs meg neked ahogy látom.
kár h tömeg könyv...igy elveszti varázsát...
kár h tömeg könyv...igy elveszti varázsát...
dixitque deus fiat lux
Sziasztok! Apám rábeszélt, hogy olvassak el pár Lõrinc L. László könyvet, mert õ nagyon szereti a könyveit, és van belõle jó sok😄 Most összegyûjtöttem párat, de még biztosan van több is a nappali polcain csak nem vettem õket észre.
Szal ezek közül melyiket ajánljátok amolyan "bevezetõ, kedvcsináló" 1. olvasmánynak?
Kéz a sziklán
Ahol a pap jár
A kicsik nyomában I-II
Kegyetlen csillagok
A Nagy Madár
A láthatatlan Kolostor
Lebegõk
A Nagy Mészárlás
Mau-Mau
A kõ fiai
CSÖD
Véresszakállú Leif És a lávamezõ
Az elátkozott Hajó
Sindzse Szeme
Omosi Mama Sírja
Egy lelkes..😄
Szal ezek közül melyiket ajánljátok amolyan "bevezetõ, kedvcsináló" 1. olvasmánynak?
Kéz a sziklán
Ahol a pap jár
A kicsik nyomában I-II
Kegyetlen csillagok
A Nagy Madár
A láthatatlan Kolostor
Lebegõk
A Nagy Mészárlás
Mau-Mau
A kõ fiai
CSÖD
Véresszakállú Leif És a lávamezõ