4
  • janyikzs
    #4
    Hát igen....

    Ezzel megint le vannak maradva. Ahhoz képest, hogy egy pár dolgot nálunk vezettek be leghamarabb, ezzel most megint lemaradtak, ráadásul úgy látom el fogják rendesen kérni érte a pénzt.

    Az a gond ezzel, hogy veszel egy hypermarketben egy rádió adó-vevőt (16 ezer), és azzal akár 5 km-t is áthidalhatsz, mindezt a vásárlás után már ingyen. Jó tudom, ez egy nagyobb területre már kevés lehet, de legalább ez ingyenes.
    A szolgáltatóknak jó dolgaik vannak, csak eléggé elkérik a pénzt érte. Ha minddel élnénk nap mint nap, akkor a telefonszámlánk az egekig szaladna, miközben a fizetésünk nem bír utána rugaszkodni. A GPS készüléket is csak meg kell venni, utána ingyen lehet a hálózatot használni (ha jók az infóim). Igaz, az áruk már a komolyabb mobilokkal versenyzik, de ezután más kiadásunk nincs vele. Csak használni kell. Mikor tartunk mi is ott, mint Amerikában néhány államban, ahol a helyi hívások áráért sem kérnek semmit (igaz a távolságival ők behozzák azt).
    Azért kíváncsi leszek, hogy amikor elérünk a jövő évhez, és lesz havi díja is, és küldési díja is, milyen ára lesz egy normál híváshoz képest?
  • ebertek
    #3
    Kár, hogy külön elő kell rá fizetni sok pénzért
    Legalább ezt majd a falusi (Pécs) emberek számára is elérhető lesz 1 éven belül, vagy ezis csak Pesten?
  • Hegyikecske
    #2
    Ööö a voda is bevezet majd iet ?:D
    amugy nem elég jó az ár/érték aránya, viszont akko vna +1szolgáltatás/kihasználatlan/ :D
  • onimusha
    #1
    jajj de jó usába már meg mindenhol máshol már évekóta van jeh nyeljük be mint új technology-t jeh