Kivonul a zenei piacról a Rio
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem ez az Ipod is csak olyan mint a McDonalds meg a ~Cola Viszik mert amcsi meg mert szép meg dizájnos... teccik a szemnek. És csak a megyer meg hozzá hasonló zsebnek drága. Ha neked is 4200 euró lenne a fizud akkor már nem is sokalnád, egyébként Creative Zen Ytra Rulzik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#nyes>#nyes><#taps>#taps>
Van iPod mini (4-6GB-os 0,8(?) colos HDD-vel, de már készül belõle 20-60GB-os is), alig nagyobb egy flash alapúnál ... meg van Flashes iPod is.
Amúgy kb. zéro újítás van benne. Lehet kapni jobb, megbizhatóbb, designosabb lejátszókat ólcsobban. Csak azoknak nincs ekkora marketingjük 😊
Amúgy kb. zéro újítás van benne. Lehet kapni jobb, megbizhatóbb, designosabb lejátszókat ólcsobban. Csak azoknak nincs ekkora marketingjük 😊
a 70% azért van, mert ott van mögötte az iTunes Music Store(az itthoni viszonyokat inkább hagyjuk...)
nem véletlen, hogy japánban akik lojálisak a saját márkáikhoz nem volt menõ az ipod, egészen addig, amíg ott is beindult az itms. ha jól emléxem 4 nap kellett ahhoz, hogy megelõzze a sony zeneboltját az itunes. és ezzel együtt gyorsan nõttek az ipod eladások.
OFF(mellesleg nekem nagyon begyere az ipod, de ez szubjektív, tetszett a zen is, de valahogy ez jobban illeszkedett a zsebembe és az íroasztalomra)ON
nem véletlen, hogy japánban akik lojálisak a saját márkáikhoz nem volt menõ az ipod, egészen addig, amíg ott is beindult az itms. ha jól emléxem 4 nap kellett ahhoz, hogy megelõzze a sony zeneboltját az itunes. és ezzel együtt gyorsan nõttek az ipod eladások.
OFF(mellesleg nekem nagyon begyere az ipod, de ez szubjektív, tetszett a zen is, de valahogy ez jobban illeszkedett a zsebembe és az íroasztalomra)ON
sepsiszentgyörgy
Amerikában max.
Egy felfújt marhaság ez az Ipod.
Egy felfújt marhaság ez az Ipod.
Hát a rió mindig is nagyon drága volt...
Egyéb:
Érdekes nekem nem kellene az iPod, túl nagy ráadásul merevlemezes. Nem értem a 70%-ot.
(Nekem egy ici-pici memóriás (1G) van...)
Egyéb:
Érdekes nekem nem kellene az iPod, túl nagy ráadásul merevlemezes. Nem értem a 70%-ot.
(Nekem egy ici-pici memóriás (1G) van...)
Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.
Hát gyakorlatilag volt egy jó 1,5 éves holtideje szegény cégnek, mikor ide-oda rakosgatták naná, hogy lemaradt!
Gyakorlatilag több év után tavaly jött ki egy halom új modellel ... csak már késõn.
Gyakorlatilag több év után tavaly jött ki egy halom új modellel ... csak már késõn.