7
-
fishguy #7 Szerintem ez az Ipod is csak olyan mint a McDonalds meg a ~Cola Viszik mert amcsi meg mert szép meg dizájnos... teccik a szemnek. És csak a megyer meg hozzá hasonló zsebnek drága. Ha neked is 4200 euró lenne a fizud akkor már nem is sokalnád, egyébként Creative Zen Ytra Rulzik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#6 drága is meg fél 1 évvel le volt maradva a vetélytársaktól, csak az első terméküket kivéve... -
Inquisitor #5 Van iPod mini (4-6GB-os 0,8(?) colos HDD-vel, de már készül belőle 20-60GB-os is), alig nagyobb egy flash alapúnál ... meg van Flashes iPod is.
Amúgy kb. zéro újítás van benne. Lehet kapni jobb, megbizhatóbb, designosabb lejátszókat ólcsobban. Csak azoknak nincs ekkora marketingjük :) -
LaPalma #4 a 70% azért van, mert ott van mögötte az iTunes Music Store(az itthoni viszonyokat inkább hagyjuk...)
nem véletlen, hogy japánban akik lojálisak a saját márkáikhoz nem volt menő az ipod, egészen addig, amíg ott is beindult az itms. ha jól emléxem 4 nap kellett ahhoz, hogy megelőzze a sony zeneboltját az itunes. és ezzel együtt gyorsan nőttek az ipod eladások.
OFF(mellesleg nekem nagyon begyere az ipod, de ez szubjektív, tetszett a zen is, de valahogy ez jobban illeszkedett a zsebembe és az íroasztalomra)ON -
izb #3 Amerikában max.
Egy felfújt marhaság ez az Ipod. -
bigjoe #2 Hát a rió mindig is nagyon drága volt...
Egyéb:
Érdekes nekem nem kellene az iPod, túl nagy ráadásul merevlemezes. Nem értem a 70%-ot.
(Nekem egy ici-pici memóriás (1G) van...) -
Inquisitor #1 Hát gyakorlatilag volt egy jó 1,5 éves holtideje szegény cégnek, mikor ide-oda rakosgatták naná, hogy lemaradt!
Gyakorlatilag több év után tavaly jött ki egy halom új modellel ... csak már későn.