23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
winnie #274 igen. -
#273 Tényleg.Lehet már tudni mikorra lesz felirat a 7. részhez? -
qper #272 én is így vagyok a dologgal. a Lost-ba lassan kezdek belefásulni. Jópár hete még nagyon rá voltam kattanva, de iszonyatosan kezdem unni azt hogy alig van történés egy epizódban, ráadásul a flashback-ek 80%-a semmivel nem viszi előrébb a történetet, hanem érezhetően csak ezért van a filmbn, hogy húzzák vele az időt.
A PB viszont egészen más. Itt nagy dózisokban adagolják az izgalmakat az adrenalint, és minden héten tűkön ülve várom az aktuális epizódot (nomeg a feliratot :)
-
WTH #271 Szóval tényleg várni kell, ez szívás. Én is utálok várni. A Lost, következő epizódot is várom, de azt már nem annyira: belefáradtam, hogy többnyire alig történik valami egy epizódban; szóval ha kint lesz, megnézem, azt kész. A Prison break, el ne kiabáljam, eddig meglehetősen mozgalmas volt, leköti az embert, nemigen volt üresjárat; arról nem is beszélve, hogy jók a szereplők, jó zenék vannak benne... "Érdemes" rá várni. Egyébként is bírom a börtönös filmeket, valahol sajnálni fogom, ha esetleg megszöknek majd, pedig feltehetően ez lesz. -
#270 Sztem valami bonyolultan hosszú szép címet találnak majd ki,ami még közelről se fog hasonlítani az eredeti címére, lásd. pl. "Die Hard" -
qper #269 jó munkához idő kell :)
nomeg 24-ig úgysem lesz Prison Break :))
Bajdövéj:
Szerintetek ha egyszer leadja valamelyik magyar adó, milyen címmel fog futni a sorozat? Pl. Nagy szökés? :)) -
#268 hát még mindig nincs kész:) -
qper #267 a feliratok.hu fórumán kb. mára ígértek feliratot, remélem levee elkészül vele addig :) -
qper #266 csak kettő :)
24-én már lesz hála az Égnek! -
#265 Igen.Tényleg nem lesz Prison break baseball miatt! -
North #264 Kösz. Az nem lenne túl pozitív, utálok várni.:) Igazából azért kezdtem el nézni ezt, mert a Lost-ot most nem tudom folyamatosan. De persze nem bántam meg. -
WTH #263 Imdb fórum... -
North #262 Ez utóbbit honnan veszed? -
WTH #261 OFF
Egyrészt, egyes szereplők fb-jei szerintem eddig semmit nem tettek hozzá a történethez.
Másrészt, jó, legyen sok fb, de akkor az nem fair, hogy közben meg millió rejtély vár megoldásra.
Ha válaszolnál, akkor szerintem a Lost topikban folytassuk, ne itt.
OFF vége
Az igaz, hogy 3 hétig nem lesz Prison break? -
#260 Pedig ott legalább van jelentősük.Bár jobban örültem volna,ha ezeket letudják az első évadban. -
WTH #259 Nem gondoltam komolyan én sem, a Lost-ban sem vagyok oda a flashback-ekért. -
#258 Szerintem itt feleslgese a flashback.Talán csak az lenne érdekes visszaemlékezés amikor Lincoln szemszögéből mutatják majd a gyilkosságot. -
#257 talán winnie írta, hogy Fugitive (Harrison Ford: Szökevény) szerűen fog folytatóni, szóval van benne elég szufla :) -
WTH #256 > Dögggel abszolut egyetértek, a Lost kezd néha fájóan frusztráló lenni
Én meg mindkettőtökkel.
> A Prison break-kel detto ez a helyzet. A téma miatt szerintem elég hamar ki fog fulladni a dolog
Végülis, lehetnének még, amúgy Lost módra, flashback-ek a szereplők múltjából. -
#255 Az Invasion szerintem sokáig húzható még mint a Lost.Ha lesz nézettsége ,persze.
De a PB szerintem pont olyan sorozat amit nem kéne sokáig húzni.Eddig minden oké.Még pár részen keresztül lehet a szökés húzni,de aztán annak is meg kell történie.Onnan meg szerintem 2 résznél többet nem kée arra áldozni,hogy kiderüljön az igazság,mert azzal szerintem igen elrontannák az élményt. -
qper #254 Érdekes dolog ez a meddig lehet nyújtani egy sorozatot téma. Elkezdtem nézni az Invasion c. sorozatot, és két rész megtekintése után nem tudom miként lehet ebből akár több széria is. Nem éppen egy sok-sok szériáért kiáltó sztorit találtak ki a rendezők (bár kétségkívül eddig nagyon izgalmas)
A Prison break-kel detto ez a helyzet. A téma miatt szerintem elég hamar ki fog fulladni a dolog, nem biztos hogy jót tenne neki a sok csűrés csavarás. (bár az eddigi hét rész olyan adrenalin növelő volt hogy iszonyat, remélem fent tudják tartani sokáig még akár az én akár másnak az érdeklődését)
Dögggel abszolut egyetértek, a Lost kezd néha fájóan frusztráló lenni. A talányok csak szaporodnak és szaporodnak, választ pedig semmire sem kapunk. Illetve csak nagyon-nagyon apránként. -
#253 Szerintem is.
A Lostban például rengeteg olyan rész van,amin erősen érezni hogy csak időhúzás.Szerencsére a PB-ben eddig nem volt ilyen üresjárat. -
North #252 A 24-nél lehetett tudni, hogy 24 részes.:)
Ennél a témánák mint a prison break sztem már a sorozat rovására megy, ha sok ideig elnyújtják. -
#251 Ezt én elég hülyeségnak tartom.
Szerintem ha sokáig nyújtják az nem túl jó.Például a Lost kezd néha kifejezetten idegesítő lenni.
Remélem a Prison Breaket nem szarják igy el. -
winnie #250 vagy ezt is nyújtogatják?
ez egy sorozat, nem film, hogy vége legyen. annyi rész lesz belőle, mint minden sorozatból, amíg nézik a nézők. -
thiefpaper #249 Mivel egyik sorozatnál sem lehet, tudni, hogy hány részes, ezért itt sem. Jelenleg 22 részre van adva rendelés, nemrég rendelte meg a Fox az egész szezonra. -
North #248 Más topikokban hallottak alapján én is elkezdtem nézni. Eddig 5részt láttam és nagyon bejött. Lehet tudni hány részből áll összesen, vagy ezt is nyújtogatják? -
#247 hát úgy tűnik hogy nem -
#246 Lesz még hétvégén felirat,nem tudja valaki? -
qper #245 huh, alig várom :) -
winnie #244 hétvégére. -
#243 www.feliratok.hu - fórum. -
kraven81 #242 Pl kijött má a 7edik rész és érdekelne hogy mikorra várható felirat kb -
kraven81 #241 LOL Félreértitek nem a spoilerrel van a bajom:) Hanem hogy magárol a spoiler "fogalmárol" témáztok és nem a filmröl semmi bajom a spoilerrel láttam mindet eddig és érdekelne is a filmel kapcsolatos spoiler meg minden de ne az legyen má hogy "spoiler mé jó mé rossz ne gyere ha nem tetszik" stb Értitek? -
#240 Ennél demokratikusabb és toleránsabb rendszer nincs, szóval ne renitenskedjetek!
Aki nem akar a sorozatról beszélni és hallani, az ne olvassa el a spoilereket, ha kijelöli és elolvassa, nos, saját hülyeségéért csak saját magát okolhatja. -
qper #239 akkor ezentúl azt beszéljük meg, hogy pl. Scofieldnek hány milimétert nőtt a haja az első rész óta? bár valahol ez is spoiler... -
qper #238 mi a probléma a spoilerkedéssel?
könyörgöm ha egyszer többen néznek egy sorozatot magától értetődő, hogy meg is vitatják a látottakat.
akinek nem tetszik a spoilerkedés az ugorja át ezeket a hsz-eket, vagy egyszerűen ne jöjjön ide be és kész. -
thiefpaper #237 A makróknál találod meg a leírást.
A spoilerkedés elkerülhetetlen a nem hazai tv-s dolgoknál, hiszen szinte senki sem egyidőben nézi. Az már más kérdés, hogy aki nem látta még az aktuális részt az inkább jobb ha nem is néz be ameddig nem nézte meg ő maga is. -
kraven81 #236 Szept. 30 óta 1 hozzászólás sem volt a Prison Break-al kapcsolatban, csak a spoiler téma megy. Spoiler topikot csinaljatok -
#235 Egyébként hogy kell fehér betűvel írni?