23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
qper #314 -
#313 Már csinálom a lol-hoz a forditás átrakását -
#312 látom kijött a magyar felirat, csak a lol-hoz nincs... -
Roll #311 A 7. részből van olyan verzió ami nem akad? -
#310 upsz:) -
#309 Izé, mosom kezeimet, én nem használok feliratot, és más területen segítem a közt:) De te ugyis tudod:)
Ha jól emléxem a submax vagy melyik program tud olyat hogy egy bizonyos indőponttól csúsztatja x idővel a felirat további részét. Ez a reklámokra tökéletesen megfelelő. Persze tudom, nincs erre állandó recept, de van sok jó kis program amikkel lehet kényelmesen és gyorsan dolgozni:) -
#308 Izé, mosom kezeimet, én nem használok feliratot, és más területen segítem a közt:) De te ugyis tudod:)
Ha jól emléxem a submax vagy melyik program tud olyat hogy egy bizonyos indőponttól csúsztatja x idővel a felirat további részét. Ez a reklámokra tökéletesen megfelelő. Persze tudom, nincs erre állandó recept, de van sok jó kis program amikkel lehet kényelmesen és gyorsan dolgozni:) -
winnie #307 nem hinném. sok eltérés van. a reklámszüneteknél + az egyik eléggé akad. a hosszuk sem stimmel. de ha csak 10 perc, akkor miért nem csinálta meg valaki azonnal? senki nem segített. -
#306 Na jó, ha nagyon különbözik a másik release-től, akkor 1 óra..:) -
#305 10 perc átidőzíteni... -
winnie #304 ja, a NUKE-olt verzióhoz. -
#303 -
qper #302
tééékeeer ;) -
#301 -
#300 ték
-
#299 Az egy másik verzió.A 7. részhez már majd' 2 hete van angol felirat. -
#298 de az angol feliratot a 07-eshez tegnap rakták fel, és vki irta, hogy holnap estére fenn lesz a magyar -
kisgyerek20 #297 Hát igen sajnos az még angol. Én már több mint egy hete várom hozzá a magyar feliratot. -
#296 látom fenn a 07-es feliratát, de az még angol. -
#295 durván felpörögtek az események... -
#294 Most láttam a 6. részt, kurva jó! (A 7. is megvan, csak nincs hozzá feliratom) -
qper #293 hajrá, hajrá ! :)
sz.tem az eddigi legjobb sorozat!
-
#292 Most néztem meg a sorozat első 2 részét. Kurva jó!
Már szedem a többit is, alig várom, hogy lejöjjön! -
thiefpaper #291 Ha white-al nyomod az jobb. ;) Abruzzi ugyanúgy a terv része, mint a legkisebb csavar szerintem. Elég alapos kutatómunkát folytathatott.
Amúgy látta valaki a tegnapi Prison Break Specialt Behind the Walls című műsort? -
FLeK0 #290 van kulon spoiler tag -
WTH #289 Még valamire kiváncsi lennék! szin= ? a hozzászólásodban? Ez a silver, amit én toltam, nem a legjobb. -
WTH #288 SPOILER:
Azok után, ami történt, a doki csajszitól nem lenne szép, ha árulkodna Scofiled-re!
Ami a másik kérdést illeti: lehet, hogy ő az. De, furcsa mód, engem valahogy az a szál nem is izgat túlzottan. Azt bírom, amikor a börtönben nyomulnak.
Arra kiváncsibb lennék, hogy Scofield honnan tud Abruzzi (asszem így hívják) dolgairól, honnan van az az infója, amivel sakkban tartja őt... -
qper #287 SPOILER:
És megölette a saját testvérét? :o -
thiefpaper #286 Ezt a mondatot én is sokszor, sok helyen el akartam sütni, de inkább nem tettem, mert nem akartam sok embert magamra haragítani. :)
Amúgy én nem félek, hogy ellostosodik a show, mert eddig is igen nagy volt a tempó, nem látom értelmét és jelét sem, hogy lassítanának, sőt.
SPOILER: [szín=white]Kíváncsi leszek, hogy a doki csajszi mit kezd az infóval, amit Scofield mondott neki és nem is volt igaz. Vajon el fogja-e mondani valakinek, vagy inkább Scofield-et kérdezi róla majd?[/szín]
Amúgy nem tudom, hogy ilyenkor, a szünetek idején ki mit szokott csinálni, de én valószínű, hogy "apránként" újranézem ezt a 7 részt, mert az ember sokat tud felejteni három hét alatt.
SPOILER (hogy ki a rejtélyes, telefonálós nő): [szín=white]ÁLLÍTÓLAG ő az alelnök (???)[/szín] -
winnie #285 a 8. rész még 2 hét. mennyivel izgalmasabb lenne, ha tényleg nem a feliratról szólna a topik, hanem a sorozatról:) -
qper #284 persze az is wegy megoldás ha az emberfia megtanul rendesen angolul :)) -
qper #283 feliratot akarunk! feliratot akarunk! feliratot akarunk! feliratot akarunk! feliratot akarunk! feliratot akarunk! feliratot akarunk! feliratot akarunk!
:DD -
_Vegeta_ #282 En meg egyet sem neztem, na erre varrjatok gombot. Majd egymas utan az egeszet mint a 24et. ;) -
mbz #281 legalább majd több részt fogunk egyszerre megnézni 7,8 at is -
#280 Én sem :( -
North #279 Nincs más választásunk.:) Mondjuk én magyar felirat hiányában a 7.részt se láttam még. -
#278 Csak kibírjuk valahogy azt a pár hetet :) -
WTH #277 Még nem láttad a 7. részt? Jó neked, én már igen, és most várhatok a 8.-ra. -
#276 Erre a részre már nagyon kiváncsi vagyok.Persze elszomorít a tény,hogy most sokáig kimarad a sorozat. -
#275 És meg is mondod? :)))