23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • Lyan Kyj
    Oh, mit meg nem adnék most egy 21-es angol feliratért!...
  • j0nNyKa
    igen mondjuk egyreszt spoilert tehetnel, masreszt meg hat volt benne 1-2 momentum, amit elore lehetett tudni...
  • LasDen #1857
    Én is megnéztem még délben.....amint lejött megnéztem és majd szétvetett az ideg annyira jó rész volt.......[spoiler]a Veronicas részek meg az alelnöka. része nem érdekelt........azt meg látni lehetett előre, hogy a dagi csávó marad.......bár sajnálom......
  • Geeryy
    azt meg nemtudja :D de neki ezt meg kellett itt osztani :D
    ugyes vagy
  • j0nNyKa
    o es ez most nekunk mer jo ?
  • nud
    2006-05-09 TV-Rips Prison Break S01E21 *AC3 5.1* *HDTV* *XViD* *HR* NBS 49x15 MB 47

:-))
  • Fritz Von...
    Abruzzi aduja maga a gép. Ebben a helyzetben bőven elég. Ezen kívül ha bármi történne, még mindig ő tudja a legtöbb embert megmozgatni a saját segítségére.
    Én arra leszek marha kíváncsi, hogy mi lesz vele és Michaellel. Anno az elején ugyebár taktikát változtatott "szeretet" címszóval. Kérdés, hogy mennyire tekinti havernak a tesókat. :)
  • Owned
    No én is megnéztem a részt szal innentől SPOILER kiis írom jól:

[spoiler]

Asztakrva rohadt jó rész volt,áhh komolyan mondom ugy izgultam végig mintha én lennék ott...egyedül az nem tetszett hogy Micheal olyan tetű lassan mászoott át aztán még jött a hülye dagi is..viszont pojjén volt hogy a fogyatékos is velük jött először asszittem az a hülye látás meg a lihegés csak vmi effekt...itt meg is jegyezném hogy a Haywire-t alakító színész vagy maga is fogyatékos vagy vmi nagyon jól végzi a munkáját...Más:
    Westmoreland-ért kár volt sajnáltam az öreget,Nick meg jó szar helyzetbe hozta magát meg az apját(meg is kapta ami jár )de azért sajnáltam mert az apja életéért csinálta eztasszem most már 1értelmű hogy a VP-t fogják kiiktatni viszont arra kíváncsi leszek hogy ki fog feljutni a repcsire most hogy Abruzzinak nincs aduja...legalábbis nem annyi!
  • j0nNyKa
    nem mentek at tul sok ajton.. :]
  • Hunnenkoenig
    Mondjuk ez eleg elfogadhato indok, csak akkor a többiben miert nincs?
  • 062020
    Azért nem törték fel az ajtót mert riasztó van benne.
  • j0nNyKa
    ja ertem.
  • Fritz Von...
    Victoria meg azért kellett bele (én is unom egy kicsit), mert ha ő nincs, akkor a politikai részt ki kellett volna hagyni belőle. És nekem pl Kellerman (Kraveczki) ügynök nagyon bejön, atomdurva. :D
  • Geeryy
    hat majd meglatjuk mi lesz.doki no nekem szimpatikus karakter.
  • VNM
    Nekem nem - én kiírnám mindkét nőt belőle --> harcsaszájút és a drogos-alkoholista dokipitchát is.
  • Fritz Von...
    Hehe. Elég hülyén is nézett ki a 16. részben (?), amikor jófiú volt a csajánál, lenyalt haj, stb. :DD
  • Fritz Von...
    Fargo ugye... :D
  • HoldMyPocket
    ha! ezt meg sem hallottam. ;) Fog kapni ő még más szerepeket is, nem féltem.. de egyelőre maradjon szépen a pb-nél..

Amit meg a kulccsal/ajtóval kapcs mondtál? Teljesen egyetértek.. csak azért kellett hogy valamit kezdjenek a dokival is..továbbra is tartom hogy a PB írók női karaktert nem tudnak írni.. de románcot sem. Ez az egyetlen bajom van a sztorival.
  • Hunnenkoenig
    Ö nem a szineszre gondolt, hanem a karakterekre (szerepekre), a karakterek (szineszek)összhangjara a sorozatban.

Ebben en is egyetertek. Nagyon jol meg lettek valogatva a szineszek a szerepekre es nagyon összeillenek.

Igaz az Abruzzit jatszo szinesz egy nagyon jo karakterszinesz es mindenhol megallja a helyet akkor is, ha eddig mindig inkabb gonosz, unszimpatikus vagy crazy szerepeket jatszott. Ö sem a "szeretö csaladapa"-külsövel rendelkezik.
  • Kanál
    constantine, bad boys 2, brothers grimm,chocolat... csak hogy a nagyobbakat (:
  • j0nNyKa
    abruzzit alakito karakter eleg sok filmben volt azert

most hirtelen csak 1 pelda jut eszembe, a por
  • Hunnenkoenig
    Ja, asszem a T-baget alakito szinesz ezutan be lesz skatulyazva rendesen erre a szerepre, ha egyaltalan kap barmi mast meg.

Mondjuk nem is tudnam elkepzelni mas szerepben nagyon, mert valljuk be, eleg ocsmany pofaja van azert :-)))
  • Fritz Von...
    Ja és ami még hihetetlen, hogy ez a szereplőgárda, amit a PB-ben hoztak össze, mindent ver. Olyan karakterek, olyan arcok vannak benne, ami sehol eddig. Ott van pl. T-Bag vs Abruzzi. Simán örülnék, ha Abruzzi kicsinálná ezt a brokit, de T-Bag nélkül nem lenne már PB. :)
  • Fritz Von...
    :D

Régen (vagy talán soha) nem láttam ilyen sorozatot, ahol ennyire várnám a következő részt.

Az előző témához (PB vs Lost) meg csak annyit akarok hozzászólni, hogy végre felismerték azt, hogy igenis van értelme a TV-nek is, sőt itt sokkal tágabban lehet forgatókönyvet írni, és az elmúlt pár évben NAGYON jó sorozatok jöttek ki. Nekem a Lost is tetszik, amikor azt nézem, ugyanúgy várom, hogy mi lesz majd. De ott nem lehet a végtelenségig húzni ezt a misztikus ki kicsoda témát. Előbb utóbb megunja a jónép és nem nézi tovább.
    De itt (PB) nincs semmi ilyesmi, merő akció, izgalom és sokkal inkább életszerű az egész.
  • Hunnenkoenig
    Szerintem az oscar az keves. Minimum, hogy rola keszitsenek szobrot es az Oscart atnevezzek az ö nevere.
  • Fritz Von...
    Skacok, most fejeztem be én is a 21. részt. Aki ezt az egészet megcsinálta és a fogatókönyvet megírta, sima Oscar a részemről. :D
  • j0nNyKa
    naigen..
  • Hunnenkoenig
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amit en nem ertek, mi a francot szenvedtek itt reszeken keresztül a kulccsal... Azt az ajtot siman fel lehetett volna törni. Meg kevesebb zajjal is, mint amekkorat amugy a raccsal csinaltak...

Ez csak arra volt jo, hogy a dokit valahogy belevonjak az esemenyekbe es partvallalasra kenyszeritsek.

• Hunnenkoenig
    A keket en sem ertem. Szerintem csak bena volt es egy kis plusz izgalmat akartak.
  • Hunnenkoenig
    Csak azert spoilerezek meg delutanig, hogy senki ne mondhassa, hogy enmiattam baszodott el a filmje.
    17 oratol reszemröl nincs spoiler!

Michael megmondta, mikor megallitotta, mielött lementek a lyukba:
    Tudta, hogy elarulta öket es csak azert hozta magaval, hogy leroja a tartozasat (oralopas), de innentöl magara van hagyva. Ö megy az ö utjan es Michaelek mennek az ö utjukon.

Ennyi
  • j0nNyKa
    aham koszi
    nagyokosok inkabb most aktivizaljatok magatokat, aztan fikazas helyett lassuk, nektek leesett-e, ami nekem nem
    1x21 spoiler meg mindig
    2 dolgot nem ertek. egyik, hogy tweener ruhajan ottmaradtak vegulis a kek foltok, pedig azt mondta michael, hogy eltunteni... raadasul megcsak nem is lett belole baj. masik, hogy miert tartotta meg tweenert, ha tudta, hogy bekopte ? mert terve ezexerint nem volt vele, szimplan joszivbol tartotta volna a csapatban? ez nem vall a mindig szamito michaelre... raadasul akkor kellett volna valami terv bellick ellen, es az meg nem volt. vagy en ertelmezem felre?
  • Hunnenkoenig

Abruzzit felismerte, Michael meg elterelte a figyelmet azzal, hogy megkerdezte, megtudta-e szerezni azt, amiröl multkor beszeltek (amikor ott volt örkent es összeegette magat).

Az utolso mondatot en sem ertettem...
  • j0nNyKa
    Sucre meg is tette :D
  • Hunnenkoenig
    oops...bocs a duplaert..
  • Hunnenkoenig
    Bazeg ezen a reszen annyira szetizgultam az agyam, hogy az mar majdnem kibirhatatlan volt.

Ha mar itthon a szekben ez volt, ha ott lettem volna, en összevissza hanytam volna magam izgalmamban, aztan kinyultam volna...
  • Hunnenkoenig
    Bazeg ezen a reszen annyira szetizgultam az agyam, hogy az mar majdnem kibirhatatlan volt.

Ha mar itthon a szekben ez volt, ha ott lettem volna, en összevissza hanytam volna magam izgalmamban, aztan kinyultam volna...
  • j0nNyKa
    /off
    konnyu, a pb valahogy jobban meghatott ma :]
    /on bitgaterol nagyon gyorsan lentvan, tobbek kozott enis seedelem
  • Geeryy
    /off
    milyen volt a matek ?
    /on 98.5% de nagyon belassult 90 felett
  • vg
    Mi ez itt? Tini topic? Sicc!
  • VNM
    Ki kérdezte, hogy érettségiztél?!
    Munkahelyről fórumozok. Amikor épp nincs ügyfél és amikor van rá időm.