23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#2903 Scofield nem egészen olyan mint a normál ember.
később kiderül miről szóltam. -
#2902 Vágom, hogy rajzolt a tervrajzra mintát, a gond cask annyi, hogy mikor az első rész végén megmutatja a báttyjának, akkor ugye egy filmtrükkel teszik érthetővé, hogy mi van a testén, viszont szabad szemmel nem láccik egy rakás helyen semmi, csak a minta. Nem látni a tervrajzot.
Képzeljem oda? :D
-
Kanál #2901 lesz egy flesbek resz amibol kiderul, ha jol emlekszem a 16. resz -
#2900 Nem tetoválhatta egy az egyben magára, hisz az túl feltünő lett volna. Ezért rajzolt a tervrajzra egy mintát. -
#2899 És sorry, ha spoilereztem volna -
#2898 Hi
Nemtom volt-e már erről szó, vagy a sorozatban lesz-e (a 4. részt kezdem most), de lenne egy kérdésem:
A börtön tervrajzát nem értem, hogy van rátetoválva? Mert mikor kirajzolták a testén lévő dolgokat, azok közül egy rakás nem stimmelt, nem láccik semmi tervrajzra utaló nyom, csak a grafika.
Van erre vmi magyarázat a sorozatban, vagy én néztem el valamit? -
#2897 ja, az lehet. -
#2896 Abruzzi, nem Ambruzzi. Gondolom erre célzott. -
#2895 he? -
#2894 Akkor már topiccímbe azt is bekéne írni "Beware of spoilers, fishes." -
Kanál #2893 -m -
#2892 Ambruzzi levágta a kezét (csuklótól lefele). -
Kanál #2891 az tul alcimes :o de szerintem tok mindegy
promo iszonyat jo, bar tvben meg nem lattam csak rovidebbeket -
#2890 T-Bagnek mért nem látszik a keze ezen a manhuntos képen?:D -
#2889 tulajdon képpen az eredeti cím is semmitmondó,merthát ugyebár azt jelenti hogy szökés :DD (pontosabban egy kifejezés rá ugyebár) -
#2888 egyrészről jobban hangzik, másrészről meg szvsz a magyar címnek is ennek kellett volna kinéznie. Legalább ezzel tiltakozzunk a semmitmondó magyar cím ellen ;-) -
#2887 [agree] -
#2886 Az idötullepes a szerver valaszara utal.
uTorrenttel probald a torrentspy vagy a mininiva-rol. Ott mennie kell, hacsak nem valami ruteres szarsag van a gepeden. -
#2885 ezt mar en is javasolni szerettem volna , invasionnel is "moge" kerult a magyar cim -
amdrula #2884 Egyetértek ;) -
Balázs 17 #2883 nemtökmind1? -
#2882 Isteni új Promo!!!! :D -
Kaslerka #2881 Ez tényleg egy újabb promo és a felétöl frankó is! -
#2880 igazán nem akarnék beleszólni, de nem lenne jobb ha az lenne a topik cime, hogy:
Prison Break - A Szökés
??? -
#2879 Szerintem ez uj promoha tevedek kovezettek meg :D -
#2878 az is benne van, de valszeg akkor is szarabb lesz, de Te tudod
viszont az hogy torrentről szeded le, attól még Te is az RTL által készített szinkronosat fogod leszedni, és azt is csak akkor, ha már leadta az adott részt az RTL, szal a félév akkor is áll, annyit nyersz csak, hogy nem lesznek benne reklámok, meg többször nézed meg, és akkor, amikor akarod. De én a feliratosat ajánlom, úgy sem olyan sok a szöveg...
The choice is Yours... :D -
#2877 Csak annak szar a hang aki már látta eredeti hanggal!Egyébként nem az rtl-en fogom nézni hanem torrentről fogom majd szedni a szinkronos változatot!!! -
#2876 Realista ha letöltöd és ug nézed akkor 2 hét alatt végignézed, ha meg rtlen akkor szar hanggal, fél év alatt... Te döntesz:D -
timcso #2875 Hello!!!
Ismét itt.Én igazán próbálkozom a letöltéssel és nagyon úgy fest ,hogy benga vagyok ehhez,de egyszerűen nem megy.Mikor azt hinném el kezdi letölteni,kijön egy ablak,hogy hiba 'szétkapcsolt időtúllépés miatt'.Milyen időt léptem túl??!!!
Na mindegy.
Az előzetes szerintem sem jó!!!Felirattal sokkal jobb lenne.Már úgy hozzászoktam:I promess.....D
Remélem azért tűrhető magyarhangok lesznek.... -
danika0670 #2874 jóvan nem kell egyből leharapni a fejem gondoltam azért megkérdezem tőletek ti csak jobban tudjátok mint én!! de a szinkron akkor is fos! :) -
#2873 én szóltam... :) -
#2872 kell a ban(án) mi? -
#2871 hát megnéztem ezt a magyar promo -t és visszavonnám azt hogy a magyar szinkronhangok jók :)
a fordítás az más tészta, az majd kiderül ha elindul a sorozat...nehogy legyenek benne ilyenek hogy T-Táska vagy hasonló mert akkor jön az érvágás meg hajszárító a kádba :) -
#2869 szerintem azt nem jól teszed...bár ha nem láttad eredeti hangokkal akkor tán nem lesz csalódás... -
#2868 Pont most akartam letőlteni de ha nemsokára lesz az rtl-en akkor már inkább megvárom a szinkronos változtot!!! -
#2867 egy picit nézzél már körül mielőtt írdogálsz te...
szerinted a képen látható dátum micsoda? -
danika0670 #2866 Jah és még azt hogy ugyebár az első évad az 22részes??? Mert én annyit töltöttem le! -
danika0670 #2865 Gyerekek én egy hetet töltöttem le a prison break első évadját de már láttam azelőtt egy pár részét nekem nagyon tetszett és szerintem is szar hogy az rtl-klubbon adják le a sorozatot jah és a szinkron is szar úgy ahogy mondjátok! :D
Annyit akartam kérdezni hogy mikor kezdik el a 2.évadot leadni a foxon?? Ha már adják akor meg bocs hogy hülyeséget kérdeztem! :D Előre is köszi a választ! -
#2864 azt amit eddig az RTL nyom azt a fox gyártotta??? én nem hinném, mert közelében sincs azoknak a promoknak, amiket télleg a Fox gyártott... de lehet, hogy tévedek, de sztem ennek a promónak csak magyar változata van, és sztem az RTL-Klub csinál(tat)ta: nem nagy dolog egy olyan madárhajtogatós animációnak az elkészítése...
jobban járnánk, ha az eredeti fox-os promokat adnák le, vagy inkább az angol gold five-osakat:D -
#2863 háát ebbe semmi újjat nem tettek beke :(