23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • drobee
    Nyugi következő promóba benyomják az
    Akkor talán néhány B akción nőtt ifjú figyelmét felkelti.
  • Balázs 17
    ez a doki néni arc pedig akkor volt amikor zavargás volt.... de ilyen promoval, áhh nevetséges az egész, szinkronokat nyomjanak már, mert az érdekel:)
  • quack
    dini, te már rég

szerintem meg nem baj hogy a DH ellen fog menni, nem volt olyan nagy nezettsege annak, masreszt pont tok mas a celkozonseg, aztan itt mo-n ugyis csak egy tv van sok haztartasban csaknem az asszony fog má dönteni
  • Mayday
    Szerintem a puding probaja az eves;

Mi a felesegemmel a DH-bol (ez a szuletett felesegek lenne, ugye?) az elso dupla reszt is alig birtuk megnezni, nem tetszett, PB-bol meg utott, jo volt, megszerettuk, aztan neztuk vegig. De egyszer sem a promo dontott :)))
  • InfectedMann
    húú bazz... ez a ultra szar :D
    retek klub szint...
    5. résznél tartok és nagyon tetszik a story...
    retek klubon majd belenézek az első részbe milyen fos lett a szinkron :D :D :D
  • lazacc
    Azért azt ne felejtsd el, hogy a DH-ból már lement egy szezon nálunk, eleve tudják, hogy kb. mire számíthatnak. Így a Szökésnél kicsit nehezebb a dolguk, hogy felhívják a figyelmet. Ebben nem reklámozhatnak dögös csajszikkal. Mi meg, akik már láttuk a PB-t mindenen fennakadunk. Próbáljátok olyan szemmel nézni a promót, mintha ebből kellene ráéreznetek, hogy milyen lesz a film. De azt elismerem, hogy jó a DH promoja. Talán a köv. 2 hétben a rtl is bedurvul. Tényleg, ha nem lesz elég nagy a nézettség, lehet, hogy nem veszik meg a 2. évadot? Bár ez hülye kérdés volt, a legjobb sorozat, amit eddig láttam, mért ne néznék?
  • ProGabe #2977
    főleg hogy a tv2 a feleségeket ezzel a promoval tolja,ami kb brutál jó
  • Geeryy
    en most kijelentem,hogy ilyen promokkal _szerintem_ nem lesz a DH ellenfele.
    anyukam nem szeret csuklani, őt ne emlegessetek
  • drobee
    Na mi van a Szökés "ö"-jéből már folyik valami fekete genny is?
    Miskolcon is van egy óriásplakát.
    Ha arra járok fotózom.
  • Hooligan666
    Hát ezt én is csak egy erős közepesnek értékelem...
  • ProGabe #2972
    erről egy irigy hónaljmirigy szám jut eszembe:
    "Mi ez a szar...
    szar....
    szar[kaláb]"
  • winnie
    passz, de az amerikai cuccokból dolgoznak.

mondjuk az ápolónő fut tancredi után - ez mikor volt?
  • Geeryy

(nemtudnam magam szepen kifejezni)
  • tnm #2969
    sikerült alulmúlni az előzőt, garutala
  • mukika
    ez brutál... ennél hülyébb fejet nem tudtak volna betenni. :DDDDDDDd
  • Serpa
    a dokinéni mikor vágott ilyen fejet?
    én nem emléxem.
  • LasDen #2966
    húúúúúúú........micsoda fejet vág az elején te.......durva....... :D
  • Hooligan666
    No... elkaptam a 2. magyar promót.

Prison Break - A Szökés, RTL 2. promo

Endzsoj :)
  • Hunnenkoenig
    En multkor azt almodtam, hogy ülök a padon es ra akarok gyujtani, de nincs tüzem es erre jön Kathryn Janeway ( a Voyager kapitanya) es tüzet ad. :-)))

Persze elötte meg volt egy csomo sci-fis dolog, amire mar csak halvanyan emlekszem :-))
  • LasDen #2963
    Akkor megnyugottam..... :D
  • Hooligan666
    Az addiktság első jelei :)

Ne aggódj, megszokod :DDD
  • LasDen #2961
    MIlyen hülye álmom volt........a eleén az volt, hogy T-baget kocsilopás közben kapták el............Abruzzi meg Scofield önként adták fel magukat, de olyan volt hogy a börtön bejárata annyiból állt, hogy volt egy lengő ajtó........a mögött vár Pope és amikor megjöttek mintha ezer éve haverok lettek volna és pacsiztak meg tök örültek...........
    megőrültem?
  • Maak
    Én max attól félek, mint többen, hogy a magyarhang miatt fura lesz...de azért persze várom, jó lesz újranézni...jó kis sorozat ez
  • lazacc
    Igazad van Winnie, biztos lesznek nagyon "okosak", és már az első rész után fikázni kezdik a sorozatot.
    Mindegy, én nagyon várom - akármilyen szinkronnal, a magyar dumát ezerszer jobbnak találom, mint az angolt, márcsak a szókincs miatt is- végül is, akinek nem felel meg, az nézheti az eredetit, mint eddig. Remélem, azért kitesznek magukért a fordítók.
    Bírom, hogy velem együtt többeknek a "friss hús" jutott eszébe.
    Láttam a baromi nagy reklámot a budai ház falán, kár, hogy kisebb porfészkekbe nem kerül az ilyenekből.
    2006. aug. 07. 18:13 | Privát | Galéria | Válasz | #2903

• winnie
    ó, a f*kázóktól nem kell félni.

mint a lost-nál, itt is bőőőőven jönnek majd, ha nagyközönság elékerül a sorozat

- párnak nem fog bejönni, mert sokkal nagyobb durranást vártak vagy csak nem a stílusuk
    - pár pedig a sznobhatás bűnébe fog esni, miszerint ha mér mindenki nézi (és szereti), akkor ő látványosan fogja utálni. ők a nemsorozatnézők, de ebben azért belekukkantók - illetve azok, akiktől, ha rákérdezünk, hogy "akkor mégis te mit szeretsz), akkor olyat válaszol, amitől mindenki röhögni fog. (értsd: vmi gagyit)
  • LasDen #2957
    plakátok megtették a hatásukat....... :D
  • Balázs 17
    amint bejelentették h lesz az rtl-n, egyre több emberke kezdi el nézni :D
  • Alien
    Nemrég én is elkezdtem nézni a sorozatot. Mindjárt inditom is a kilencedik részt :)
  • LasDen #2954
    meg vagy huzatva? eredeti japán limitált DVD? egy kincs.........de csak akkor ha van japán szinkron........anélkül semmit nem ér........
  • timcso
    Épp a minap tudtam meg,hogy Japánban 90 dolcsi egy limitált PB dvd....
    Ha lenne ennyi pénzem,akkor sem venném meg,mert hiányozna a magyar felirat:D
  • Lyan Kyj
    Lehet, h már láttátok, nekem új Prison Break reklámot nyomattak rtl-en: Tancredi nénivel volt egy rövid ajánló. Kiv leszek erre nagyon!
  • drobee
    Tweener meg: "Hé mi a pálya Sco-pálya? Vagy csak szólítsalak Misinek tesó?"
  • PBence
    és képzeld azt,hogy nekünk a 12-es rész után 3hónap szünet volt...
  • InfectedMann
    na azt már nem :D
    kezd egyre érdekesebb lenni a sztori...
    tetszik a sorozat...
    így a 24 után kicsit szokatlan volt először, hogy nem Real Time játszódik, de hozzá lehet szokni...
  • balvin
    "Hé T-áska! ne szórakozz Abruzzi Jánossal!"
  • ProGabe #2947
    köszi mindkettőtöknek!
  • Kanál
    http://my.opera.com/Prisonbreak/homes/mp3/Theme_Prinsonbreak__my.opera.com%20Prisonbreak.mp3

jasonnek koszond
  • ProGabe #2945
    ennek a nem-mixelt,alap verziója esetleg nincs meg,ha jól tudom az csak 30 sec,kerestem már sok helyen,linkek is vannak csak mind lejárt(rapid és társai)
  • drobee
    Egyszerűbb ha 5 perc alatt leírjuk neked a végét :))