23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • z0ty #3023
    szerintem unalmas.
  • miilann
    mifasz baj van a zenével? :S
  • z0ty #3021
    na, most fejeztem be az uccsó részt... érdekes sorozat, néhány hülyeséggel, nem valami jó zenével, néhány kevésbé jó színésszel, de izgalmas sztorival.
    nálam 7/10
  • Geeryy
    anno amikior irtal rola a junkien beleneztem,de eroltett parbedeszedek,irto gyenge story + yaris .első utan kinyomtam
  • winnie
    lj-ről jut eszembe, hogy rmeélem mindenkinek megvolt a 24 mobilepizódja a prison breaknek.

prison break-spinoff
  • timcso
    Kössz szépen!!!!
    Már csak helyre kell rendezni:)
  • tnm #3017
    az jutott eszembe, hogy LJ-t is majd a Fox Riverbe zárják, hogy visszacsalják Michael-éket...
    és akkor lenne még "Prison Break"
  • miilann
    http://feliratok.dyn.hu/index.php?keres=prison+break
  • timcso
    még egyszer jól jönne vki segítsége...
    Hol juthatok felirathoz????
  • miilann
    mihogymiért?
    nekem teccet,es sztem jobb is h így neztem egy hét alatt ráadásul egy héttel az s2 előtt :]
  • miilann
    tweener mijen kis csicska ezen a fenti képen :DAS:_FADG_S
  • winnie
    meg hát magyarok vagyunk, nem?:)
  • winnie
    éppenséggel ez mgé értelemsebb is, mint az eredeti. a szökést rá lehet húzni a 2. évadra - akkor is szöknek az fbi elől, viszont csóró amerikaiaknak ott marad végig a "prison" szócska, aminek ugye a 2. évadtól kezdve semmi értelme.

brandnek megmarad, oké, de ha elérünk az 5. évadig, akkor már a kutya sem fog emlékezni:)
  • Nyiri
    Miert elbaszott? Magyarazd meg
  • Sylvester
    MiÉRT NEM LEHETETT VOLNA úgy a címét megadni mint a LOST nak ??? :@ Elb@xott cím lett egy kicsit! NEM?
  • ProGabe #3008
    ja és mellesleg ez nem direkt így volt időzítve,hanem akkor kerültem be 'A' torrentoldalra ahol is winnie minden sorozatnál betette a faszájos kis reklámját a PB-ről és amiatt szedtem le,meg persze egy-két komment elolvasása még rásegített pl:"nem bírom ki még xy nap",meg hasonlók,gondoltam ezt nézni kell :D
    szal köszi winnie,örök hála!!!!4
  • ProGabe #3007
    én mondhatni ebből a szempontból félig szerencsés voltam,amikor leszedtem az első felét és befejeztem a nézését pont letelt a 3 hónapos szünet(ami nem 2,eddig úgy tudtam de mostanában mindneki 3-t ír),aztán persze én is várhattam 7 napokat,és mennyivel szarabb volt!!!Az elején két,hármasával néztem a részeket,kánaán volt vazze :)
  • Geeryy
    jó azoknak akik igy nezik meg "egybe" nincs a 6nap (vagy 3honap) kemeny izgulas
  • ProGabe #3005
    mert szóhoz sem jut :)
  • Serpa
    ez nem volt túl megnyerő :)
  • miilann
    na első évad megvot
    Ez a promo nagyon ott van!!!
  • tnm #3001
    lol, érdekes, hogy a börtön után egyből a tesco-t írtad...:D
    tv-ben sztem az utsóelőtti héten fognak felpörögni, de csak szvsz
  • winnie
    vidék is tele van plakátokkal, bevásárlóközpontok, börtönök, teszkók - nyilván nem annyi mint pesten.
  • ProGabe #2999
    nem igazán értem az rtl-t,az rendben van hogy a pestieket már az őrületbe kergetik annyi plakát van,de mi van a többi emberrel??esetleg ha tv-ben is ennyire nyomatnák nem csak pár tízezer(jobb esetben pár százerer) bp-i fogja nézni
    abba is bele kell gondolni hogy ez sem egy 'beszállok a köv résztől' vagy 'jaj,kihagytam egy részt,nem baj' típusú sorozat
  • Alien
    Ma mentem villamossal, és szinte az egész tele volt rakva PB reklámmal, az ajtók voltak a rácsok :) Tök jól nézett ki, főleg az ablaknál :))
  • ghost2
    Michael magyar hangja nagyon rossz!lincoln-é is ,de jobb mint michael-nek
  • Alien
    Nekem már jó ideje megvolt, csak a 24 mellett nem tudtam nézni :) De végeztem már az öt évaddal, azóta Prison Break :)
  • Hunnenkoenig
    *Brad Pittnek
  • Hunnenkoenig
    Ez a promo szerintem annyira nem volt rosz. Lehetett volna jobb is, de nem volt annyira gaz. Mondjuk valszeg csak azert, mert Michael szinkronhangja kimaradt belöle.

Uristen, hogy lehet valakinek ilyen anyamasszony katonaja? Es ki az a marha aki ezt a hangot adja neki?

De jo, hogy nem Mo-n elek es nem kell ott TV-t neznem...

Lincoln hangja meg valamennyire elmegy. Bar Brad Pittnek abszolut nem illik, mint ahogy azt a mintabol ki lehet venni.
  • jAsOn VoOrHeEs
    A magyar szinkronhang-adatbázis -ban csak ezeket a hangmintákat találtam, a többieknek nem volt :(

Michael - Hevér Gábor ( hangminta )

Lincoln - Selmeczi Roland ( hangminta )

• Lyan Kyj
    hm, nem tűnik rossznak, kiderül hogy teljesítenek. Ha hozzák a hangulatot, akkor no problem.
  • Serpa
    Selmeczit és Csík Csabát hallottam már, a többi ismeretlen számomra.
  • winnie
    a szökés szinkronhangjai?

reméljük hihető az infó
  • Serpa
    most ez mé kellett??

rosszat fogok álmodni.
    :)
  • winnie
    csak az eredeti foxos anyagból tudnak dolgozni, sajnos.
  • tnm #2987
    hát igen, tv2 tudja, hogy kell jó promót csinálni... megvesszük a másét, és átnyomjuk a feliratot magyarra
    ezt kéne a PB-vel is: megvenni a Channel Five-os promót...
    de szép is lenne :D
  • ProGabe #2986
    amúgy meg nehogy azt hidd hogy ezeket a retek klub csinálta
    Ezek ismerősek valahonnan nem?
  • ProGabe #2985
    áááá nem,dehogy is
  • Serpa
    kérdezni is akartam.

a kinti plakátokon is görény fejek voltak?