23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#3063 előszőr én is ilyenre számítottam... -
#3062 ergo ez így sokkal jobb volt mint amire számítottam -
#3061 Sokkal nyálasabb, "utolsó pillanatban felfértübnk a gépre és könnyes szemmel összeborulunk a bátyámmal" féleséget... -
timcso #3060 valójában úgy történt,h az unokatesóm meglátogatott és magával hozott ez tök tuti sorozatot.de nem az elejétől volt rajta a dvd,csak az első évad második fele.ő persze látta az elsőket is,mondott egy két tudnivalót,de az előzetesből gazdálkodtam....igen sok mindent elárul.és a durva az,h el se hittem volna, ilyen izgi lesz!!!!
most ahogy néztem az első négyet,csak az zavart,hogy csúszik a felirat.és pl.a harmadiknál már a shift+left/right sem használt.viszont a második zenéje tutkerájjj és azt vettem észre,h az negyedikben is hasonló stílusú szóval meg.szóval most jól vagyok,de nézném tovább..de még nincs meg....majd holnap:)
bocs kicsit hosszúra sikerült:( -
#3059 hello mkinek!
haza értem pestről, és télleg tele van PB-s plakátokkal:D...nekem a PB-s busz teccet a legjobban..ill nem rég töltöttem SE telomra PB-s témát....felkészültem a második évadra:)
(közben 24 mánia is:D:D) -
#3058 most olyan gonosz voltál magadhoz, hogy előre megnézted a végét???
-
timcso #3057 Ja.megnéztem az első részt,és ma vár rám a következő 3,de mivel már láttam a végét,elmúlt az ,amikor még nem tudtam aludni utána....De el nem mondhatom,milyen jó érzés volt.Erre vártam már csaknem egy hónapja ,hogy láthassam,és tegnap teljesült.És meg kell mondjam,érdekes egy első rész.Bele a lecsóba...De tetszik,nagyon tetszik.
Nem értettem,miért idézte unokatesóm a John Abruzzi,John Abruzzi-t.Haláli volt.
Na megyek ,legyetek jók:) -
#3056 A gép meglátja hogy ottvannak a kifutópályán, le akar szállni, de elvéti és elkaszálja őket. Második évad hogy a purgatóriumból akarnak kiszabadulni. -
#3055 Na megnéztem az első évadot :) Tetszett , kiváncsian várom a második évadot, ami már nincs is olyan messze :)) Bezzeg a 24 :( :) PB-re visszatérve szerintem jó lesz a második évad :) -
#3054 sokan mashogy kepzeltek -
#3053 Nekem még négy rész van hátra az első évadból :) Ma lehet, hogy meg is nézem mind a négyet :D -
Newfronter #3052 Erre kíváncsi vagyok! Mit vártál befejezésnek? -
#3051 Hátez egy zsír első szezon volt, nem tudok belekötni (a zene sem volt zavaró, illetve feltűnő, azaz semmi extra), nagyon tetszett, bár az utolsó epizódot máshogy képzeltem. -
#3050 jót fox álmodni??? Most akkor megnézted az első részt, vagy sem???
el tudsz utána menni aludni, és jót álmodni?? XD XD XD -
#3049 -
#3048 :DDDDD -
timcso #3047 Örömmel tudatom,hogy láttam az első rész!!!!!
Kicsit ugyan csúszkál a felirat,de rájöttem,hogy lehet korrigálni,bár örülnék valami hosszútávú dolognak is.
Mégegyszer nagyon kössz a segítséget...már jót fogok álmodni:) -
#3046 Töltsd le a "VobSub" nevű programot és akkor winmedia player alatt és winamp alatt is menni fog a felirat :) -
timcso #3045 divx player-rel próbálkoztam,mert a media player,meg a winamp sem viszi.
de leszedem a bs-t,majd meglátjuk megy-e.
azért kössz,sokat segítettetek!! -
#3044 ha csúszkál, akkor BSplayerben a SHIFT+ nyilakkal tucc igazítani rajta (alapkiosztásban), ha esetleg meg az a baj, hogy nem nyitja meg a filmhez, akkor:
1. legyen azonos nevű a felirat a ez epizóddal (kivéve persze a kiterjesztést)
2. húzd rá a feliratfájlt a képre
3. jobbgombos menűből kiválasztod a felirat megnyitása lehjetőséget és megnyitod
ezek alternatívák, nem lépés sorozat, és csak BSplayer-re igazak... -
#3043 az hogy leírod hogy pontosan mi a gond:csúszik a felirat,nem jeleníti meg,mittoménmi és akkor esetleg tudunk segíteni -
#3042 használj bsplayert vagy media player classic -ot
ezek meg tudják jeleníteni a feliratot -
#3041 -
#3040 LOL. -
#3039 kérd meg oket h esetleg mégis talalkozzanak,esetleg menj el a filmmel valohova,oda hivod a feliratot is, és magukra hagyod őket. -
timcso #3038 Nem tudom összehozni a feliratot a filmmel.
Ilyenkor mi a teendő?? -
#3037 hát a zene tényleg semmi extra:) -
#3036 nem nem volt meg... de jobb is volt mígy nem tudtam, hogy valaki(k) elkövetett (elkövettek) ilyet.
Borzalmas. A zenéje is:D:D:D -
#3035 egyetértek Blastával -
#3034 "Ha fikazason kivül ertelmeset is tudsz mondani vagy kerdesed van, azt szivesen latjuk"
Nem fikázott és értelmesen állt a dologhoz.
"Ha megis ugyerzed, hogy ki kell fejtened, elötte olvass vissza, mert amit te mondhatsz, mas mar elmondta"
Hunnenkoenig:
Kétlem, hogy az Ő véleményét már más elmondta volna. Ha mégis elhangzott az Övéhez hasonlító vélemény, az akkor sem az Övé volt.
Kéretik megérteni: ez egy FÓRUM, ahol az emberek a szabályzatot szem előtt tartva BÁRMILYEN TÉMÁBAN kifejthetik normálisan a véleményüket, függetlenül attól, hogy vki már előtte leírta-e avagy sem. Ha nekem 1626534259-edjére van kedvem leírni, hogy gyenge a PB zenéje, akkor leírom. Kész, szabad elfogadni, vagy máshol fórumozni. -
#3033 Általában ez van, ha negatívumot írsz egy sorozattopikba.
A függők rögtön neked esnek, hogy "ha nem teccik lehet menni tovább"...
"Örültünk hogy megosztottad velemenyedet. Lehet menni a következö sorozat topikjaba" MIÉRT KELL EGYBŐL FELLENGZŐSEN ELKÜLDENI, CSAK MERT KÜLÖNBÖZIK A VÉLEMÉNYE A TÖBBSÉGÉTŐL????
Értelmes emberek eltudják viselni az övéktől különböző véleményt is és nem tessékelik tovább buinkó módon a delikvenst, csak mert kifejtette a véleményét. -
#3032 Nem szivesen ismetlem magam, de a gyengebbek kedveert:
"Ha fikazason kivül ertelmeset is tudsz mondani vagy kerdesed van, azt szivesen latjuk"
"Ha megis ugyerzed, hogy ki kell fejtened, elötte olvass vissza, mert amit te mondhatsz, mas mar elmondta"
"(nem bunkosagbol, csak bajmegelözes celjabol mondom!!)" -
#3031 de tényleg,ez nem a pb-imádók topikja,hanem az ahol arról lehet írni,jót is,rosszat is,ezért lepődtem én is meg Hunnenkoenig hsz-én
bár sajnos ez az egész sg-n így van,kb minden játék,film,sorozat,autú,stbstb topikjában csak isteníteni lehet az adott dolgot,aki egy kicsit is negatív véleményt ír úgy bánnak vele mint aki éppen magukat a rajongókat köpködi... -
#3030 szerintem nagyon távol állt az, amit leírtam, a FIKÁZÁSTÓL. kritikának sem mondható természetesen, inkább csak egy egyszerű (főleg) negatív véleménynek. de semmiképp sem fikázás. nem tudtam, hogy ide csak pozitívan lehet írni a sorozatról. lehetőleg írjatok be a banner alá, vagy rá a bannerra, hogy mindenki tisztában legyen ezzel.
de amíg nincs ez kiírva, addig azt gondolom, hogy ugyanannyi jogom van beszélgetni erről a sorozatról, mint bárki másnak. még akkor is ugyanannyi lenne, ha 10ből 1 pontot kapott volna tőlem. de nem, én gonoszan lefikáztam, és 7 pontot adtam neki (ami mellesleg nálam elég jónak számít).
ja, és szinte soha nem nézek tv-t. nem azért, mert trendy a tv-utálat, hanem mert van egy véleményem a tv-ről. saját. és nem pozitív. -
#3029 Prison Break - Manhunt
:) -
#3028 A zene az a legjobb sorozatzenek egyike. Nem sok jobb van nala... *szerintem*
Örültünk hogy megosztottad velemenyedet. Lehet menni a következö sorozat topikjaba, amelyiknek jo a zeneje, jobbak a szineszek es nincs benne hülyeseg es ott is lehet ragadni.
Ha megis ugyerzed, hogy ki kell fejtened, elötte olvass vissza, mert amit te mondhatsz, mas mar elmondta. A valaszt akar összerakhatod magadnak a regiekböl mozaikosan.
Ha fikazason kivül ertelmeset is tudsz mondani vagy kerdesed van, azt szivesen latjuk.
Tovabbi jo tevezest!
(nem bunkosagbol, csak bajmegelözes celjabol mondom!!) -
#3027 én nem mondtam h zsneiális -
#3026 ez annyira ízléstől függő dolog, hogy felesleges róla vitázni. szerintem unalmas, szerintetek zseniális, ez van. -
#3025 Hát szerintem te nem vagy ép :) Már bocsi...
De a zene fenomenálisan van megkomponálva...az utolsó részben meg pláne ütős lett. Ha lenne score album tuti megvenném. -
#3024 nézzél eszmeraldát, ott izgibb a zene