23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#3103 Ja, és még annyi, hogy Scofield hangja sztem nem az igazi, Lincoln hangja viszont odab*sz. :) -
#3102 Prison Break - RtlKlub Promo 4. (by Hooligan) -
#3101 és el is mondták, hogy mi az vagy csak a látvány volt a cél?
-
#3100 Ma este már ment olyan promo ,amiben megmutatták a tetkót! -
#3099 márcsak ázért is, mert ha előbb nem is, de az utsó részeknél le fox izzadni -
#3098 azért néha kellj majd fel a fotelből/ágyból
:) -
#3097 Nah, ezt is szar lenne, es igen, elso evad elerheto, masodik hamarosan indul. -
Hoz_Hun #3096 Akkor jó ha megvan a full első szezon ennél is igaz?
Pl. 24 nagyon sz*r lenne hetenként/rész nézni. -
amdrula #3095 Okos :D -
Hoz_Hun #3094 Aha! Oké, akkor ma nekiesek. -
amdrula #3093 Több, mint jó ;)
Hasonlítani nem tudom semmihez, esetleg The Shawshank Redemption-hoz lehetne, de ahhoz sem igazán. -
Newfronter #3092 Ez egy börtönös film, tele meglepetésekkel, izgalmakkal szünet nélkűl. A történet másik szála a kinti világban zajlódik, de ott is ugyanúgy teli izgalommal.
És nem ismétlődnek benne dolgok részről részre, olyan mint egy film feldarabolva. :)
Személy szerint a legjobb sorozat amit életemben láttam. :) -
Hoz_Hun #3091 Ez jó sorozat (oké, oké hülye kérdés ebben a topikban!!)?
Milyen filmhez/sorozathoz tudjátok hasonlítani stílusban/hangulatban? -
#3090 Hát most láttam az uj promo-t az rtl-en , michael szinkronja nem olyan rossz,az elso promo-ba sokkal szarabb volt. Sztem a következő promo-ba azt is bevágják h / spoiler! / "rajtam van az egász térkép":D ,és már egyből le is lőtték az első rész végét :)
kitelik a rtl-tol -
#3089 Még nem vittem végig :( -
#3088 Igy már én is jártam :) -
#3087 én is nagyon szeretem a sorozatot, de ami sz*r és béna azt nem bírom, hiába van ráírva, hogy prison break... -
#3086 Ennyire is csak én lehetek béna:
-
#3085 most ez csak annyiban külbözik hogy azt mondja "a hang" hogy jövő szerdától és nem azt hogy hamarosan,nem?
Igen, csak annyiban. :)
a vége meg szerintem ugyanaz,vagy én vagyok suta hogy nem vettem észre semmit változást?
Lásd az első mondatod. :D A "hamarosan" szöveg lett lecserélve mind a képen, mind a hangban. :) Szóval mégiscsak van változás... :P
Egyébként most már igazán jöhetne az a cseszett szöveges promo... Már unom a banánt. :D -
#3084 most ez csak annyiban külbözik hogy azt mondja "a hang" hogy jövő szerdától és nem azt hogy hamarosan,nem?a vége meg szerintem ugyanaz,vagy én vagyok suta hogy nem vettem észre semmit változást? -
#3083 PROMO - Prison Break 3. kör - Scofield
Sajnos spóroltak és lecserélték a végét....
Hol vannak már a dumás promók bazze? -
#3082 Végigvitted már?
Én elakadtam.Kijútottam az udvarra,túl a lámpákon ,most a cellám felett vagyok,de onnan nem lehet sehova menni :( -
#3081 PB játék, meg kell szökni :)) -
#3080 feliratok.hu
Legjobb, legmegbízhatóbb. :) -
#3079 tudna ajánlani vki egy jó oldalt ahol az összes feliratot megtalálom? :) még az újakat is -
#3078 muhaha mire a tvprolik elkezdik nézni az s1et mink már az s2t sasoljuk -
Kaslerka #3077 Visszaszámlálás megkezdődik. Még 1 hét... :) -
HoldMyPocket #3076 Köszi! -
#3075 Köszi a linket! :) Jó kevés helyük volt jaja :)) -
#3074 Eddigi promok (többség volt már itt, de most 1 helyen van):
Első Promo --- Ez ment le legelőször.
2. Promokör - Sarah --- Értelem szerűen 2. promokör.
2. Promokör - Veronica
2. Promokör - Michael
2. Promokör - Lincoln
Eddig, tudomásom szerint, ennyi van. A 2. körnek egyébként vége, jön hamarosan a 3., remélhetőleg szinkronos promókkal... -
#3073 [url=http://www.youtube.com/watch?v=FZHLmOaji74]"Haywire megérkezik"[/url] jelenet bts-e,amiből kiderül milyen brutál nehéz egy olyan kicsi helyen forgatni mint egy cella :) -
#3072 nagyon el van rejtve a programban, szinte lehetetlen rájönni hogy hol van
edit -> timings -> set delay
beiratkozhatsz, a tanfolyam a google.com című oldalon folyik, bármit kérdezel tole, valaszol -
timcso #3071 jaj hát megvan a magyar nyelv!!!
lassan de biztosan:) -
timcso #3070 megvan a progi,de nem értek angolul és nem egészen értem hogy használjam
ez avn ,de majd próbálkozom kicsit,végül is mit tehetek
Azért azt igazán elárulhatnétok honnan tudtok ennyi mindent....
ne jöjjön senki azzal,hogy erre születni kell,mert azt nem hiszem.....
Ez külön kiképzést igényel???beiratkozom -
#3069 Megnéztem tegnap a Behind The Walls-t, klassz, hogy egy valódi börtönben forgatták , tényleg elég hiteles a helyszín :) Egész jól benépesítették újra :) -
timcso #3068 most tutira nem tudom,hogy Hevér Gábor milyen rajzfilmben asszisztált..belehallgattam és előttem van,de nem tom mi az,esetleg vki??? -
#3067 subtitle workshop -
timcso #3066 azt szeretném tudni,hogy a felirat helyreállítására van-e más lehetőség vagy csak amit a shift+left/right ajánl fel???
jó lenne valami olyasmi,ami mellet maximálisan élvezhetném a látottakat.... -
#3065 Most néztem meg az első részt. kíváncsi voltam mert emlegítték hogy jó. :) asszem függő lettem :C na meg lesz egy hosszú éjszakám. :) még van hátra pár rész. :) -
#3064 Azert mert nem ertitek mit mondok, meg nem feltetlenül en vagyok a bunko, de igazabol nem erdekel, szoval nem magyarazom el...
Rohadtul nem eri meg az energiaraforditast. Olvass vissza te is.