23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • tnm #3143
    a stargate-es "ön-cancel" sztem hiba volt, mert én is éreztem egy időben, hogy kicsit punnyadtak, de mostanában van 1-2 olyan rész, ami odab*sz...
    nekem inkább a Sliders volt olyan, hogy a végét nagyon el...., de valszeg ezzel nem vagyok 1edül, mert kb. 10 résszel miután én már nem néztem, be is fejezték.
  • ProGabe #3142
    de ez természetes hogy azért nyújtják mert NÉZIK,ha nem így van akkor ugyebár cancel és nekem ez a bajom,hogy akkor nincs lezárva,lsd #3132 Az más tészta ha már szerinted lesz xar egy sorozat,mert kiveszik belőle őőőő,izé,valami na.Ilyenkor jön az ön-cancel.Nálam ilyen egy sorozatnál volt:stargate,egy idő után idiótaság lett,nem néztem utána de nagyon úgy éreztem hogy lelépett/kicserélődött az írógárda,mert egyszer csak semmittelenek lettek a részek

Hoz_Hun:inkább úgy mondanám hogy ennél lezárnak egy szakaszt,a bannerből meg mindenki aki belép a topikba tudja hogy mire gondolok,rohadt nagy cliffhanger van ennek is a végén,de itt ez jól jön ki mert ez inkább előremutató mint inkább kérdéshalmozó vég,szal rohadt nagy respect Scheuring-nek
  • Atisz #3141
    Eredeti nyelven sajna minden jobb, ez van.
  • Atisz #3140
    ha nincs vége egy sorozatnak illetve ÉREZHETŐEN amiatt nyújtják mert nagy a nézettsége és elkezdi értelmét veszteni, akkor már baj van. Ezért mertem a Lost-hoz hasonlítani, mert ott ez a helyzet áll fenn.
  • Atisz #3139
    Örülök hogy végre ezen a fórumon is vannak hasonlóak akik átlátnak a szitán
  • Blasta
    Tökre ugyan így voltam én is. Lostot a 2 szezon után ignoráltam.
  • Hoz_Hun
    Örömmel hallom, hogy akkor a PB-nek is van "valamilyen" vége a 22. részben mint a 24-nek. A Lost-al nekem is az volt a bajom, hogy a szezon végén szarban hagyják a nézőt. Nekem a második szezonnal be is tették az ajtót, mert telelett a hócipőm az igérgettéssel, hogy most aztán mennyi minden kiderül; aztán mi derült ki, semmi.
  • LasDen #3136
    valószínűleg igen...
  • Blasta
    És ha a vazatő lenne a helyemben, ő is okádna ettől ;)
  • LasDen #3134
    dehát ez természetes szerintem...én sztem ezen nics semmi meglepő...ha te lennél a vezető te is ezt csinálnád....mintahogy én is
  • Blasta
    "Mint 24-ben is,az is azért jó mert tudod hogy a "nap végén" rendes befejezés van és nem az hogy majd öt év múlva megtudom hogy mi a rák is van pontosan..."

Kurvára egyetértek, énis hányok ezektől a gigasorozatoktól. Ha bejön a sorozat, akkor addig ütik ezek a g*cik a vasat amíg meleg. Ettől okádok.
  • ProGabe #3132
    hidd el tudom,ha sikeres valami akkor addig megy amíg van benne pénz,ez természetes
    DE! a lostnál más a helyzet mint pl egy helyszínelőknél,hiszen itt nem egyrészes sztorik vannak és ha cancel akkor koppan egy nagyot a néző,mint invasionnal ugyebár...
    és egyre több az ilyen folytonos sorozat,amik lezárására ki kéne valamit találni,mondjuk faszájos szerződések hogy ha beüt a cancel az adó adjon még pénzt 1,esetleg 2 lezáró rész erejére,vagy valami hasonló(tudom szép álom,a készítőknek előnyös szerződés,na persze).Amúgy tudtommal ez nem csak engem zavar és az adóktól is megkérdezték már hogy mi lesz ezekkel a sorozatokkal ha az invasion sorsára jutnak,a válasz persze semmis volt...
    szóval ahogy írtam nekem a lostal az a bajom(amit mellesleg nem bírok nézni,majd ha tudom hogy lezárták akkor pótolom) hogy "nem látom a végét az alagútnak",nem úgy mint pb-nél
  • Hooligan666
    Nem tudom mi köze van a Lostnak a PB-hez...
    A Lost az 2 éve ütött hatalmasat, és még most is kvajó. A PB pedig ugye múlt évben... A 2 sorinak semmi köze egymáshoz. Az egyik dráma, kaland; a másik meg thiller, akció...
  • Mayday
    Ha egy sorozat sikeres, azt huzzak.

PB egy evados, 13 reszes sorozatnak volt tervezve, mostmar 3, 22 reszes evadra van terv (eddig). :)
  • ProGabe #3129
    esetleg annyiban lehet (mármint összehasonlítani) hogy szerintem a lost tényleg egy blődli,azzal akarják fenntartani a nézettséget hogy folyamatosan egyre nagyobb és több talányt aggatnak a nézőkre,és ellentétben a pb-vel ott ezt 6 évig akarják csinálni és nem 1 évadon keresztül.Mint 24-ben is,az is azért jó mert tudod hogy a "nap végén" rendes befejezés van és nem az hogy majd öt év múlva megtudom hogy mi a rák is van pontosan...
  • Hunnenkoenig
    Semmi köze egymashoz a ket sorozatnak, igy hasonlitani sem lehet öket.
  • Mayday
    Izlesek es pofonok. :)

En imadtam a PB-t, de a Lostot nalam nem tudta utni :)
  • Atisz #3126
    Szupi. Kösz akkor megnézem. Már sokan mondták hogy jó.
  • Munch
    Érdemesebbnél is érdemesebb. De inkább felirattal.
  • Atisz #3124
    Érdemes nézni ezt a sorozatot? Van értelme (értsd: nem vmi Lost típusú blődli)?
  • Hooligan666
    Ööö... ez meg honnan jött? Mármint a két rész?

21:10 A szökés (am. filmsor., 1. rész, 2005) (12) - Isten hozott a börtönben!
    22:05 Gyilkos elmék (am.-kan. krimisor., 1. rész, 2005) (12) - Két lábon járó veszedelem

Port.hu Augusztus 23, retekklubb
  • Lyan Kyj
    sztem meg szimplán hülyék, és lelőtték a poént...
  • ghost2
    ugy spolier hogy az első rész végét lővi le ,mindegyik rész végén van vmi csattanó ,ami miatt muszaly megnézni a következő részt:)
    Ezért gondolom h az rtlklub először két részt fog leadni .
  • Mayday
  • modellmaker
    akkor még vár rám kb 10 rész izzadás és körömrágás. :)

rövid vélemyényem eddig: kurva jó! a legjobb amit eddig láttam!
  • Mayday
    Igen.
  • modellmaker
    Az első évad ugye 22 részből áll?
  • Magoo
    Hidd el hogy szükség van rá....nem olyan egyszerü az a terv mint gondolnád....és majd látod is miért a késöbbiekben :D
  • tnm #3115
    vagy, ha esetleg nem csak az épületek vannak rajta...
    de majd meglátod ;)
  • Hoz_Hun
    Eddig a második rész feléig láttam, ma folytatom.
    Eddig nagyon jó, kiváncsi vagyok mi lesz.

A tetko. Hehehe na igen, én is meglepődtem, magam is mérnök lévén, meg pláne. Amúgy nem elképzelhetetlen, ahogy távolabról láttam a börtön épületét, megfelelő arányban rá lehet tetoválni valakire, csak azon csodálkozok hogy minek (egy ekkora épület tervrajzát simán fejben lehet tartani). Erre akkor van szükség max, ha mérni akarnak róla, illetve ami valószínübb, hogy az épület kivitelezése során kissé eltértek a tervektől és a változtatást lövi be vele. De végül is ez lényegtelen.
  • Hoz_Hun
    Off
    Elfen Lied logo... hehehe királyság.
  • Lyan Kyj
    hát igen, a második nagyon ott van. Így kell addikciót létrehozni egy sorozat iránt, ráadásul spoilermentes!
  • Magoo
    Selmeczi Roland Qrva jó hang Linc-nek. Már a John Doe-ban is imádtam Purcell hangjaként! bár az eredeti hangját is imádom....kicsit jobban is :)
    Na mindegy, szóval az ő hangja mindenképp okés magyarul!
  • Hunnenkoenig
    En is tudtam annak idejen, hogy hol a tervrajz es megis ütött a sorozat is meg a tetko is.

Szerintem nem akkora spoiler mar csak azert sem, mert mar az elsö resz vegen kiderül.
  • Zs0lt1
    húúú ez sztem már elég jó kis promó, Scofield hangja tényleg gáz, de sztem nem vészes.
  • ProGabe #3108
    *szerk
    ezek idióták,lelőni egy ekkora csattanót mint a tetkó!!!!!4

ghost2:dehogy mutatták,inkább arra mentek rá hogy minél akciódúsabbnek mutassák be,az egyik elsőben(amit most nem találok sehol) meg az volt hogy "most a FOX áthágja a határokat"
    pl:
    promo1
    promo2
  • Hooligan666
    Igyekszem neked előkaparni egy foxos promót a netről. De lehet inkább felteszek 1et.
  • ghost2
    ez a tetkó nem spoiler? vagy a fox is így reklámozta?!?
    én nem láttam a fox-os promokat. és nekem odabasszod az első rész vége :)
  • Phat Smoker
    valóban elég gyökér hangja lett Scofield pajtásnak, de majd mexokjuk! ;-)
  • LasDen #3104
    Hát nekem eddig úgy tűnik, hogy az RTL is próbálja nem elszarni...