23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • modellmaker
    váááá mikor lesz már 21-e???

én most egyben töltöttem le az első évadot. de mikor ment akkor nem volt semmi probléma a részek beszerzésével?
  • ProGabe #3182
    Wentworth Miller talks about Prison Break S2
  • Sylvester
    Hmm ebből 5.évad? remélem egymás után jönnek mert nem birok megint ilyen sokat várni :D így is a 24 et néztem :):D Amugy értem már a címadást..csak a Prison Break már nekem olyan megszokott volt:) , igaz, a magyar nyelv szókincse gazdagabb vagy mitomén:)
  • REALista
    Kösz a segítséget ez lesz a jó szerintem!!!
  • ProGabe #3179
    bár most már lehet mindenhol a dvd-rip van meg,ahhoz ez a jó pakk
  • ProGabe #3178
    hát igen,nem mindegy hogy melyik verziót szedted le,bár nincs belőle sok fajta és azok nem is különböznek nagyon egymástól,ebben ráadásul benne vannak azok is amikből készült több verzióhoz felirat
  • Mayday
    Hat, csekkold a www.feliratok.hu oldalt, meg a hosszupuska.sytes.net oldalt, es olyan nevu verziohoz keress feliratot, amilyen a filmed (mondjuk LOL, vagy XOR, vagy nem is tudom, milyenek voltak).
  • REALista
    Szasztok!Leszedtem a Prison Break első évadját angolul de van egy kis baj!Csúszik a felirat és ezért élvezhetetlen!Hol találok hozzá normális feliratot???
  • ProGabe #3175
    én kb ennyit,dehát a puding próbája az evés...
  • Mayday
    Es errol a Criminal Mindsrol mit tudtok? Jofajta?
  • Hooligan666
    Persze nem mindíg ugyanaz megy... És most már keverik erősen a Criminal Minds promókkal
  • Hooligan666
    Megfigyeléseim szerint: reggeli műsor alatt, déli híradó előtt, délután a 16-os sávban, híradó előtti reklámblokk, nagyfilm előtt, nagyfilm közben 2x legalább.
    Tegnap valahogy így volt. :)
  • drobee
    Minden reklámblokkban leadnák kétszer akkor rögtön megutálnák az emberek, mert már a talpuk alján csordogálna kifelé a pb és rég elegük lenne az egészből még a sorozat elött. Viszont így látsz egy promót és szinte várod hogy mégegyszer lásd, vagy csináljanak újabbat. Bár lehet ezzel csak egy addikt vagy így? ;)
  • Atisz #3170
    Figy ha már ilyen részletesen belemész (amiért gratula) akkor már azt is figyelembe kéne venni hogy napi szinten hányszor adják, nem?
  • Hooligan666
    Dehogyis... azt számolom hány és milyen promót csináltak belőle. Összesen 2 darab volt, ez ment állandóan. De korántsem ilyen mennyiségben! És a 2. résztől voltak (pontosabban 3. mert a retek az első 2-őt egyben adta le) a részek promói.

A PB ezzel szemben már az 5. körnél jár. (1. darus, 2. Karakterpromók (4db), 3. Karakterpromók dátummal (4db szintén), 4. és 5. pedig a legfrissebb "dumálós" promo. (Ok, a 3. elvileg nem ér, de én bele szoktam mindig számolni :))

A következő adatok nem 1000%-ig pontosak, de figyeld csak:

LOST Season 1 Premier RTLKLUB: 2005. augusztus 26. Péntek
    1. promo start: 2005. 08. 16. (- 3-4 nap, de több nem)
    2. promo start: 2005. 08. 22. (+ - 3-4 nap)

PB Season 1 Premier RTLKLUB: 2006. augusztus 23. Szerda
    1. promo start: 2006. 08. 07.
    2. promo start: 2006. 08. 10.
    .
    .
    .

Előbb elkezdte nyomatni a retek a pbt, a lost nem kapott ekkora tv promózást. Természetesen megvoltak a sajtó és utcai hypolások, de most már csak a 2. helyen van :)
  • Atisz #3168
    Te most azt számolod hogy hány spotot csináltak belőle, vagy hogy hányszor adták le? Mert ha a 2. akkor te tévedsz...
  • Lyan Kyj
    omg, már csak 4 nap!!
  • Balázs 17
    na kellemeset csalódtam az rtl-ben, májkül szinkronhangján kívül elég jók lettek, lj-é is jó, veronikáé is, annak a "bizonyos nőnek"(csak hogy ne spoilerezzek:) is, szal jó :)))
    jöjjön már a 2. évad!!!:D
  • ProGabe #3165
    vagy inkább használj submagic-t!
    na akkor elmondom úgy hogy még 1óvodás is meg tudja csinálni,szal nem fog gondot okozni
    elindít->play movie fül->open avi,és kiválasztod a részt ugyebár->open sub,hozzá a feliratot,megnézed mennyire csúszik el->átmész a synchronize fülre és ott a movementel foglalkozz csak,azon belül:ha all subtitles van kiválasztva akkor értelemszerűen az egészet változtatja,a selection meg 1értelmű h mit
    ha késik a felirat akkor a sooner legyen kiválasztva,saccolsz hogy kb mennyi a késés és azt beállítod a nyilakkal ugyebár,aztán katt a move-ra
    ha siet a felirat akkor meg later,ennyi
    ha meg így sem jó akkor tölts le másik feliratot,vagy másik verziót a sorozatból,bár nincs belőle túl sok fajta,és általában mindenhol az van amihez jó a felirat,szal nem értem miért nem passzol
  • drobee
    Így hirtelen az ugrott be, ha egy filmben ügynökök vannak egyiköjüknek biztos ő a hangja.
    És ha egy magasrangú szőke korosodó nő szerepel valamiben az az alelnök szinkronhangját kapja. De lehet csak én gondolom így. (egy nézés után)
  • Hooligan666
    Tévedsz.
    A lost pl annak idején összesen 2 promót kapott. (Tvre gondolok most csak)
    Eddig ezt promózza a legjobban!
  • tnm #3162
    néztem most Simpson családpt és az jutott eszembe, hogy Linc fatherjának mien jó hang lenne Székhelyi József... sztem
  • tnm #3161
    a filmet ne próbáld bepakolni a subtitle ws-bem azt nyisd meg bsplayerrel és onnan nézd ki az idő(vagy frame)kódot
  • Atisz #3160
    Mióta Dörner György-ről kiderült hogy miépes azóta nem hívják be szinkronizálni. Pedig iszonyat karakteres hangja van...

Bruce Willis filmet, amiben nem ő a magyar hang nem nézek szinkronizálva.
  • Atisz #3159
    Az Rtl pub mindent agyonreklámoz...
  • modellmaker
    ah.. michael - ha így írják - hangja annyira szokatlan.. az alelnökasszony hangját viszont nagyon eltalálták.
  • timcso
    Most komolyan fogalmam sincs hogy passzíntsam össze...
  • Bandee1987
    Most igy hirtelen a Forgács Péterre gondolok? Nem?
  • Bandee1987
    A Paul Kellermannak egész jó ötlet volt ezt a szinkronhangot adni, olyan ismerős a szinkronhang de nem ugrik be a neve...ki is ő?
  • timcso
    lenne azért még néhány kérdésem a Subtitle Workshop-hoz
    oké,hogy megtaláltam a magyar nyelvet,betöltöttem a feliratot,hogy igazítani tudjak rajta,most meg a filmet nem bírom betölteni-mert szerinte nem támogatott a fáljtípus
  • timcso
    hali!
    nem voltam itthon,úgyhogy lemaradtam néhány izgalmas témáról úgy látom...
    viszont kezembe akadt egy újság:"Dörzsölhetik a tenyerüket a Prison Break rajongói,ősztől nem kell többé az internetes letöltésekkel vesződniük:végre magyar szinkronnal láthatják kedvenc sorozatukat."-ja inkább vesződöm...
    Következő:...az Rtl klub csak szeptembertől tűzi műsorára-az első részt augusztus 26-án vetítik....
    ..az alapsztori önmagában elég lapos.
    Na most hagyom abba
  • Serpa
    nekem májkel hangja még nem áll a fülemre.
    azt lehet, h jövő hétig annyit hallom majd, h megszokom.
  • Lyan Kyj
    nem rossz, kezdem megszokni a szinkront.
  • Hooligan666
    ÚJ PB PROMO

Nos... Ahogy látom az Rtl Klub ráált a kőkemény vonalra. Hatalmas kampányt nyom a pb-nek.
    Ez a videó már az 5. promókörből való. (Valahol itt van a többi linkje is a fórumban). Nagyon úgy néz ki, hogy saját maga készíti a promókat. Ezeket még nem láttam sehol. (A DH az átvett pl... )

Erről a videóról azt mondom, hogy egész pofásra sikerült. A sztorit még mindíg nem teljesen ismerteti, most már azt gondolom hogy puzzle promó lesz, és majd az uccsó nagy promóban tesz bele mindent. (Lásd a FOX csati promóját: ITT.

Az előzőt szerintem elkúrták, mert lelőtték a tetkós poént, ezt pedig 1 promóban sem láttam eddig sehol. (Fox,Ch4,etc..)
  • Lyan Kyj
    minden napra egy? kiv leszek a mostani milyen lesz. A te véleményed mi?
  • Hooligan666
    2. kérdés: passz.

Egyébként van új promo, még 10 perc vágással és feltöltéssel, és linkelem
  • Atisz #3147
    Nagy igazságra tapintottál rá most. A kaland és misztikum. Ez a baj. Hogy így lett bereklámozva és az első jópár rész is ezt sugalmazta...

Egyébként ez a csaj a bemutatóból ismerős. Nem ő játszott a Bűvöletben meg az End of Days-ben?
  • 5w0rdf15h
    hát azért az Atlantis teljesen más, teljesen más sztori merem állítani h jobb lett mind az eredeti főleg a mostani részek a 3. évadból
  • Hooligan666
    Hmm... Aztán nehogy pofára essünk :)
    Nekem nagyonis felépítettnek tűnik, még mindig akadt 1-2 olyan visszacsatolás, amitől padlót fogtam. Jó, oké és sorozatb*zi vagyok, de ezt a lostot akár 10 évadon keresztül is el tudnám nézni. Egyébként szerintem akik a kalandot és misztikumot keresik benne, azok nem feltétlenül tapogatóznak jó helyen. A drámai rész sokkal erősebb.

Mind1, 1 a lényeg, a két sori nem üti egymást. A lost évadzárója pedig a legjobb volt az idén. (jobb mint a pb-é.)

És mégvalami. Hogy kerül a Lost a PB topikba? :D (j/k)
  • Mayday
    Abszolut izlesek es pofonok, tovabbra is ezt mondom :)

Reszemrol egy Lost "on-cancel" lenne pl oriasi hiba, de itt lentebb vagy ketten is irtak, hogy 2. evad utan nem nezik tobbet. Ha tenyleg kibirjak, o dolguk, en nem vonnam meg magamtol :)