Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CoD23
hali
holnap lesz akkor szökés ?
<#help>

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

mucssz grásziasz pictor!

football without ultras is nothing

THX VICTORPICTOR
THX VICTORPICTO
zaki
Ehh, pont most akartam írni... 😄

VICTORPICTORNAK EZER KÖSZÖNET!

BlackShadow
az igen 5 perce néztem akkor még nem volt 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Gyerekek kész a felirat 😄
felirat
BIG THANKS VICTORPICTORNAK!!

Broafka
hmm... és? ezzel most? na jó, de ha valaki oylan jön ide aki még nem kezdte el a 2. évadot, akkor mondjuk nem húzhatjuk ki Scofield-et (nyílván õ vele nem történt semmi, azért hoztam fel õt példának) szal érted...

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Drephis
oké akkor piros x!!! pls

help

a.carkey
Nem feltétlenül! Végül is ez nem a Prison Break RTL Klub topic, hanem a sorozat topicja. És a sorozat jelenleg a 2. szezonját tapossa keményen ...

A medve nem játék.

Drephis
piros x jobb lenne de az télleg spoileres. ööö elnézést nemtom hogy kell csinálni ezt a spileres dolgot

help

Drephis
az lenne spoileres ha ugy lenne mint a sorozatban?(piros x a képre)

help

Broafka
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
arra gondoltam, hogy a bannert lehetne bõvíteni egy olyannal hogy ott vannak ugye a fegyencek képei, és akkor ha valaki rámegy az egérrel a képre akkor az aki mondjuk már meghalt, vagy elfogták annak a képe elhomályosul vagy ilyesmi

elõször arra gondoltam hogy így ki is lehetne húzni, de az meg olyan spoileres lenne!

zaki
NEM.

pls nem tud valaki mondani feliratot a 16.részhez???
Drephis
ugyan annak a cimnek kell lenni a feliratnak és a filmnek

help

Hy
Volna egy gondom, a media playere nem irja a feliratot de lejátsza a filmet.A BSplayer pedig nem játsza le a filmet. :S
Mi lehet a baj?<#conf><#conf>

Drephis
áááá értem csak nem ugrott be

help

sweech
volt börtönigazgató

Drephis
várjatok. ki ez a pope?

help

Fritz Von...
De jó lesz a köv. rész. 😊 Már nagyon várom. Valahogy mindig is azt képzeltem, hogy Scofield elmondja majd egyszer Pope-nak, hogy valójában mirõl is szól mindez. Mert azért Pope megérdemelte, rendes, korrekt volt mindig.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

ezaz POP felügyyelõ 😄

ProGabe
azt el felejtettem írni,hogy ez csak és kizárólag a saját egyéni véleményem,stb,stb tudom hogy Te máshogy gondolod,nem kell a zrika,csak ha értelmes,köszi

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
úristen hova fajul még el ez a sorozat??
egy embert fojtogat két másik az állomáson->senki nem szól
családlátogatás->a nõ sem ismrei fel T-Baget,nem veszi észre hogy mennyire egy elkúrt "család" az
C-Note elengedése->nesztek amerikaiak,így kell bánni egy elítélttel -.-
már vagy 10 résszel ezelõtt írtam hogy jó lenne ha csak 13 részes lenne ez az évad,szép álom valljuk be,behugyoznánk az izgalmaktól,így meg maradnak a kitöltõ,"fél-részek",mint ez is volt...

na mind1,a köv részben legalább visszatér az egyik faszájos karakter

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Drephis
http://users.atw.hu/prisonbreak/felirat/felirat.html ezt ismeritek?

help

Broafka
oké, megvan, köszönöm szépen! 😊

Serpa
feliratok.hu -n is van

tessék

zaki
http://hosszupuska.freeweb.hu/

Broafka
www.hosszupuska.hu? :-/
nem ismerem sajnos az oldalt :$

zaki
Hosszúpuskán nézted?

Broafka
Prison_Break.2x07.Buried.PROPER.HDTV_XviD-FoV

ehez keresnék feliratot, nagyon kéne pls! 😞

(a feliratok.hu-n nem ez van meg és csak egy van meg de nem az ehez tartozó 😞)

jovan mááá, a leötlési linkel egyet rétek, mert midneki máshonan tölti, plsu ez reklám slalalala, de a feliratá azé ne kéne

zaki
Aki feliratot kér, és letöltési linket, annak mehetne 1 <#felkialtas>-t...

Nagyon jó rész volt! Patoshikot sajnálom 😞. Amúgy nekem is mindig feltûnt hogy "caroline" úgy köszönt mindig h paul where are you...szal ebbõl nekem az jött le hogy leszarja pault csak adja be a derekát....de azéár erre nem gondoltam 😊 nagyon jó volt. meg a vonatos menekülõs csavar 😄 azis nagyon király volt, mondjuk amikor elkapták õket már gondoltam h nem õk lesznek 😊. Kár hogy Sucré nem volt...viszont gyerekek...T-Bag 😄 hát ez kész..azon a jeleneten amikor mennek a kocsiba, nagy családi feelinges zene, de csak egyeüdl T-Bag mosolyog és teszi fel a napszemüveget..áhh azon végem volt 😊
Sil3nt
holnap delutan lesz magyar felirat vp szerint. innentol aki feliratot ker magara vessen

sweech
ahonnan a többit

hunnan lehet letölteni a 16. részt?
feliratok.hu
itt elsz kinn leghamarabb,, este vagy holnap

Szóval PB 2*16 magyar felirat van már valahol????
És ha van akkor hol???<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>
Ez a vonattal attorom a rendorautos blokadot annyira butan lett forgatva h meg nekem is feltunt. :-)

tnm
de, elvileg két hét múlva (Bad Blood, Wash)
2x16 végén az a zene meg a vágások, nem sokat látni ilyet ilyen sorozatban, nagyon nagyon szép volt.

zaki
Dupla PB nem lesz? 😄

dupla 24 jövõ héten

BUDA > miskolc.

mér 2 hét?

zaki
Következõé pedig: Bad Blood, ami 2 hét múlva lesz.

zaki
Chicago

Chicago

BUDA > miskolc.

mindegyik nagyon jo, csak kérném modnjátok emg hogy a 16. résznekmi an angol cime, THX

Nem értem miért mondjátok hogy Scofield és Burrows alakítása gyér! Szerintem mindegyik nagyon jó...az egy dolog hogy T-Bagnek és Zakkantnak egy egyedi szerepet kell eljátszaniuk, és mégis mester szinten ûzik....de ettõl még a saját szerepüket a tesók is jól alakítják. Meg pl Kellerman is a tenyérbemászó mindenhol ottvagyok kemény vagyok ügynök szerepét...meg szerintem ebben csak jó színészek vannak. Igaz nem ismertek..de asszem ezek után azok lesznek rendesen.
köszi.
egyébként jó rész volt szerintam Mahone vs. Patoshik párbeszéd odabaszott ;o

BUDA > miskolc.