Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bellick nem azért kapott felafatot mert olyan jó nyomozásban, hanem mert korrupt és hajtja a bosszú, ez pont kapóra jött.
Tbag-el kapcsolatban azt is figyelembe veheted, hogy ha a srác tegyük fel kiszökik akkoris mit tud csinálni, ott hagyja minimum az anyját ezzel a pszichopatával és egy megtöltött fegyverrel nemtudom Te meg mernéd e ezt húzni.
Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.
help
ez tök láma...
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
SPOILER
Ha olyan információkat akarsz megosztani egy játékról vagy filmrõl, ami rontaná a dolog élvezhetõségét azok számára, akik a késõbbiekben fogják megnézni, feltétlenül használd ezt a taget. A szöveg láthatatlanul, háttérszínnel fog megjelenni, így csak az olvashatja el, aki kijelöli.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Este a gyerekek sehogy nem tudnak kiszökni a házból. Persze, ajtó bezárva. Na de az ablak? Ha be is deszkázza, akkor is ki lehet törni, szét lehet feszíteni valahogy, aztán menni hívni a rendörséget. Biztos nem várnék sokáig, a gyerek is ki akart osonni a "biciklijéhez", szóval nem értem miért maradtak eddig a szobájukban.
Várom inkább a Dexter és a Weeds folytatását, nézem a Battlestart, izgulok a Születet Feleségeken, meg az újfajta Xaktás feelingü 4400 egy egy történetén. A Prison Breaket meg majd úgy meg-megnézem az új részeit ha eszembe jutt hogy már biztos van új, amig végkép el nem veszik tõle a kedvem. De már annyira nem várom, szinte nem is érdekel mi lesz velük 😊 Lehet rossz pillanatomban szoktam mostanában ezt megnézni.
meg c-note-nál is kellett vmi izgalom ezért pont õ volt a nagymájer és megmentõ 😛
de ez a haywire-es vég.. nagyon ütött!!! végre nem csak úgy lelõtték..
fõleg a zene hozzá nagyon kilett találva.
amúgy azthittem, h tipikus amcsi filmhez híven sco jól megtossza sarah-t a wcben 😄 de tévedtem 😛
gondolom direkt így írta... "nem kicsit, nagyon" 😄😄
állat xD
Elõre szólok, az én véleményem, ne tessék nekem támadni. De egyre kevéssbé jön be a sorozat. Most még olyan rész is volt, ahol bele-beletekertem egy kicsikét
A másik meg a Bellick szál. Egy ilyen kis külsösre bizni a szököttek elfogását? Csak azért, mert nem volt olyan hülye mint az FBI, és megnézte hogy Michael kivel találgozgatott, meg hogy Tbag kivel telefonált? Talán ezt kellet volna alapból csinálniuk ott az FBI-nál is, legalábbis én kiképzés nélkül is a környezetük lenyomozásával kezdtem volna. Ezt már a korábbi részeknél is megjegyeztem. De nem, egyszerübb egy összevert fegyört elõhozni, akinek még csak el se mondhatjuk, hogy a cél nem az elkapás hanem a megölés, és ereszük ki a többiek után. Nem is egy erre kiképzett ügynököt szerezni vagy kérni a munkára, áhh dehogy.
Valamint megint végighallgathattuk, hogy nem jó ha a börtöndoki beleszeret az egyik rabba. Még párszor ismételjék el, nem hallottam eleget. Valahol itt tekertem bele a sorozatba.
Ami jó volt szegény Patoshik vége, valamint az átverés az eltorzított hangocskával. Eddig is sejtettem valamit, meg más is irta hogy lehet hogy csak géprõl felvett, és hát tényleg, szó sincs igy megbocsátásról. 😊 Ellenszenves ügynökünk marad a Scofieldek pártján. Kiváncsi leszek a "szivaros láda" épületében mi történik, biztos nem lesz egy könnyü menet.
A kávézó kirablásos mellékszál is jó volt, csak kiváncsi vagyok, mit kapnak a bentiek, mikor a rab megsúgja a rendöröknek hogy nem a nagypacák törte el a kezét, hanem valami szökésben lévõ fekete pacák. 😊 Viszont egyre kevésbé érzem hogy akarok ebbõl én egy 3. évadot is.
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
"mondja meg Bill Kim nek, hogy ezt elcsezte, nem kicsit, nagyon" lol 😄
szegény zakkant, utolso szereplésébe nagyon jol nyomta :S
Rest in Peace In Prison Break :S
és basszus olyan nehéz letölteni, mert a fele fake! már egy párat letöltöttem, mire rájöttem hogy el kell olvasni pár kommentet 😊
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...