Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fido4life
a 24 a legjobb sorozat, a PB-vel karöltve...<#nyes> csak idegesítõ hogy mindkettõt hetente adják...

Kmarha
lol, te vagy 24 rajongó? 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Meg a Ken Parkban Bellick volt az atombunkó fater, aki a végefele meg akarta környékezni a fiát. És ott látható az a bizonyos testrésze.
Csibe001
Dehogyisnem.

"24"

-2:00 p.m.-3:00 p.m. (2002)
Wade Williams .... Robert Ellis (as Wade Andrew Williams)

Forrás IMDB.

REALista
Az nem õ volt.

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Kmarha
spoilerezzél azért, még ha más sorozatról is beszélsz! 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyébbként de, a Bellicket játszó színészt érte e csúnya vég a 24-ben.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

a.carkey
A 24-ben pl. õ volt Eli, aki a kád alatt végezte.

A medve nem játék.

Most néztem meg az X-akták 6x14-et. Mellékszerepben ki tûnt fel benne? Nem más, mint Silas Weir Mitchell (Haywire). Egy kissé "zakkant" betörõt játszik.
a.carkey
Bellick nem játszott a 24-ben? Nem õt fojtották meg? (1. széria?)

A medve nem játék.

Ez már kissé off:

Az Aliashoz képest milyen a 24?
Drephis
az istenit megint naon sokat irtam ide<#lookaround>(ha zavaró bocsi)nekem a 24-be az a visszaszámláló izé tetszik. nemtudom engem nem fogott meg

help

Kmarha
hallod, izlés dolga. Számomra egy sorozatot nem lehet összehasonlítani vele. Sõt, még filmbõl se nagyon láttam volna, mely ilyen jó lett volna. Egyszerüen hatalmas.

Mondjuk a témához hozzátartozik, hogy az elsõ évadba van nagyon sok olyan rész, ahol leül a dolog, és nehezen is lehet felvenni a fonalat. Aztán jön az utolsó 4 rész, ahol még levegõt venni sincs idõd, annyi durva (fõleg a vége). És a második évad csak akkor kezdödik. Anno én azt 2 nap alatt egyhúzamba néztem végig, mert nem birtam abbahagyni. Mondom, jó, kész, vége, ennél durvább nem jöhet. És akkor úgy fejezödik be a rész, hogy kénytelen vagy még megnyitni a következõ részt is. És az felülmúlja az elötte lévõt. Eddig csak könyvben találtam olyant ami letehetetlen, hát ez számomra megvalósították sorozatban is. Ez a 24. 😊 De hát van ember aki imádja, és van aki utálja. Nézd végig az elsõ évadot (de ha már belekezdtél nézd végig, mert az utolsó részen garantáltan behalsz.. még a Saw I sem ütött olyan szinten mint ez), aztán döntsd el hogy szereted-e!

Drephis
nekem nem tetszik

help

desigo
9.2-es az IMDBn...
ugyhogy nem hinném
Flamer
szerinte,mis. vagyis énse néztem nade már 6. évad van kint és hát minden évad 24 rész és 40-45 perc.. nincs idegzetem megnézni.. 😄

http://loal.atw.hu

Drephis
a 24 szvsz szar

help

desigo
és a 24-el összehasonlítva milyen?
abból még nem láttam egy részt se...
Drephis
azért a lost is nagyon jó sorozat. de ha választanom kéne akkor pb

help

Dynamic
"Szerencsére mostmár jön a Lost, lehet, hogy már az évad végét sem várom meg, bár kíváncsi vagyok mi fog történni. Ha valami nagyon gagyi vége lesz, és folytatják tovább az üldözést akkor végképp nem fog már érdekelni."

Ezt most totál úgy írtad, mintha a Lost tele lenne változatosággal és ezerrel zajlanának az események.Közben meg csak egy helyben toporog mióta egyáltalán elkezdõdött.
Munch
Ahhoz azért kell is majd olyan bluray lejátszó, ami támogatja az x264-es videókat. 😉 Nehéz ügy. HTPC rulezzz.

zaki
Hmmm, valami rémlik thx. Holnap majd visszanézem.

amikor találkoztak az apjukkal

BUDA > miskolc.

zaki
Mikor volt ez? Most hirtelen nem rémlik... 😞

scorpeeon
Hát ja, 2 évad így végülis 10 dvd... Még lenne is rá elég (ez a sorozat megér nekem 10 dvd-t, százat is 😄), csak: rengeteg idõ lenne leszedni az elejétõl az egészet HD-ben, és az asztali lejátszom sztem beszarna a HD-n, a PC-m jól bírja (van hardveres videógyorsítás - Nvidia purevideo), de asztali lejátszón is nézném néha. De ami a fõ indok: nincs rá akkora igényem, hogy megérje azt a sok fáradságot (leszedni-ez fõleg rengeteg idõ, kírni 4esével). De lehet h egyszer majd leszedem HD-ben és kiírom Blu-Rayre (1 évadot egy Blu-Ray-re HD-ben <#buck>). Mert ezt a sorozatot sztem sokszor elõ fogom még venni késõbb is, és sokszor végig fogom még nézni az egészet.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

tnm
úgy se ér semmit:'(

Munch
Munch
4 rész/dvd az 1.10-es. Szerintem nem gond...

Atisz
Valaki nem tudja hogy mikor jön a második évfolyam (ha adja majd vmelyik kereskedelmi csatorna egyáltalán)?

OFF: uez a kérdés fennáll 24-re is, a 3. szezontól érdekelne. Köcce

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

b4rc4
mostmár énis valószínûnek tartom ...

Flamer
nyilván szkófildékkel van 😄

http://loal.atw.hu

Fido4life
én meg 30 gigára örülök ha a 366 megás változatot letudom szedni egyben...

scorpeeon
Én is abban szedném csak nincs annyi dvd-m 😊 Ha Blu-Ray lesz majd olcsóért akkor már én is HD-ben szedek mindent 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Munch
Én meg 1350-esben. 😊
Kivéve kedd reggel 03:33-kor. Akkor muszáj vagyok a 350-eset is leszedni és megnézni.

BlackShadow
jah, és még amelyik le is játsza, lehet nemtudja hova tenni a feliratot hozzá így azt nem érzékeli

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

tnm
off
közel dvd minõségû kép???
oké, hogy kisebbe van tömörítve (de azért mpeg2-nél jóval fejletteb az mpeg4, mint tömörítési eljárás) plusz a valós képpontok száma több, mint egy dvd-n (DivX-es dvd lejátszóknak csak kis %-a játsza le a HR HDTV-t, mert túl sok a képpont)
on

Drephis
hmmm nemtom ez a kellerman olyan fura figura van valami abban a mosolyban

help

desigo
Bírom amikor a Kellerman tagolva,szájbarágósan beszél😊
szeptember...
Az index topikolói szerint már tuti a 3.évad.
CoD23
a tv.ben mikor fog folytatódni a 2. szezon ??

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

5.1-es hang, már szinte dvd minõségû kép. A többi sorozatot énis hdtv minõségbe szedem, deh azért sokkal nagyobb élmény szntem egy kétszer akkora!

Én szívesen végignézném, ahogy T-Bag a másvilágra küldi Mahonét.
Drephis
egy sima casj volt xD

help

Drephis
én 350megásan szedem mindet

help

b4rc4
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát nemis tom elég kis lapos rész volt...Kiváncsi leszek,mit fog csinálni Kellerman... mer most ugye rájött,hogy átveri Bill Kill..

sweech
350megásnak is fasza a minõsége, minek szedjek dupla annyit :|

Szntem jó ez a 2. évad. Az eleje kicsit gagyin indult, de egyre érdekesebb. Legalább ez változatos, nem egész végig egy börtönben ücsörögnek és próbálják kitalálni, hogy mi a fene legyen. Nem mintha nem lett volna jó 😄.

Meg azis sokat dob rajta, ha jó minõségben nézitek. Ez az egyetlen sori amibõl a 700 megás változatot szedem...

Gerbill
Hát szerintem ez egyre unalmasabb. A vonatos beszélgetõs résznél már majdnem bealudtam😄. Szerencsére mostmár jön a Lost, lehet, hogy már az évad végét sem várom meg, bár kíváncsi vagyok mi fog történni. Ha valami nagyon gagyi vége lesz, és folytatják tovább az üldözést akkor végképp nem fog már érdekelni. Haywire-t sajnáltam a végén, õ olyan jópofa karakter volt, a mnie-ben is hasonló karaktert alakít.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

nesster
Egyik részbe volt, hogy pendrive és egy beszélgetés van rajta. Ami az elnök és Steadman között zajlott, azután hogy Lincoln ,megölte, õt.

nemtom sztem t-bag nem fog meghalni... tul sokszor állt már közel a halálhoz ... sztem ez arra utal hogy élni fog... max elkapják bár nemtom.