Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
"24"
-2:00 p.m.-3:00 p.m. (2002)
Wade Williams .... Robert Ellis (as Wade Andrew Williams)
Forrás IMDB.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Az Aliashoz képest milyen a 24?
help
Mondjuk a témához hozzátartozik, hogy az elsõ évadba van nagyon sok olyan rész, ahol leül a dolog, és nehezen is lehet felvenni a fonalat. Aztán jön az utolsó 4 rész, ahol még levegõt venni sincs idõd, annyi durva (fõleg a vége). És a második évad csak akkor kezdödik. Anno én azt 2 nap alatt egyhúzamba néztem végig, mert nem birtam abbahagyni. Mondom, jó, kész, vége, ennél durvább nem jöhet. És akkor úgy fejezödik be a rész, hogy kénytelen vagy még megnyitni a következõ részt is. És az felülmúlja az elötte lévõt. Eddig csak könyvben találtam olyant ami letehetetlen, hát ez számomra megvalósították sorozatban is. Ez a 24. 😊 De hát van ember aki imádja, és van aki utálja. Nézd végig az elsõ évadot (de ha már belekezdtél nézd végig, mert az utolsó részen garantáltan behalsz.. még a Saw I sem ütött olyan szinten mint ez), aztán döntsd el hogy szereted-e!
ugyhogy nem hinném
http://loal.atw.hu
Ezt most totál úgy írtad, mintha a Lost tele lenne változatosággal és ezerrel zajlanának az események.Közben meg csak egy helyben toporog mióta egyáltalán elkezdõdött.
BUDA > miskolc.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
OFF: uez a kérdés fennáll 24-re is, a 3. szezontól érdekelne. Köcce
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Kivéve kedd reggel 03:33-kor. Akkor muszáj vagyok a 350-eset is leszedni és megnézni.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
közel dvd minõségû kép???
oké, hogy kisebbe van tömörítve (de azért mpeg2-nél jóval fejletteb az mpeg4, mint tömörítési eljárás) plusz a valós képpontok száma több, mint egy dvd-n (DivX-es dvd lejátszóknak csak kis %-a játsza le a HR HDTV-t, mert túl sok a képpont)
on
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Meg azis sokat dob rajta, ha jó minõségben nézitek. Ez az egyetlen sori amibõl a 700 megás változatot szedem...
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.