299
American McGee legújabb játéka
-
csoola #99 nekem sajna a demo már uncsi:( -
#98 Van demo magyaritás a gamekapocs.hu-n! -
csoola #97 öcsém az egész forum mintha leállt volna... -
csoola #96 jöjjön ki már...
-
#95 Ott 5 segélyre szoruló embert kell keresni. Általában a hátsóudvarokban vannak. Sárga nyilak jelzik őket, és a jobbegérgombal megkérdezheted akármelyik járókelőt hogy mutassa meg az irányt. -
#94 kinézet jó,játékmenet 0
nem kell a full:) -
#93 Amikor az van ,hogy valai 911-es binyót kell követni, az mi az?
Keressem az optikai kábelt, vagy mi? -
#92 végeredményben nekem is tetszett amugy csak azthittem lesz valami érdekesebb játékmechanika benne. -
#91 Én is kipróbáltam, nekem tettszett. Várom a teljes verziót.
-
#90 kipróbáltam, játékra elég nulla, leginkább a state of emergencyre emlékeztet kicsit más hozzáállással, de birom a bugyuta katasztrófafilmes hangulatot :D
-
csoola #89 beirtam nforce forumra h mit kell csinálni -
#88 ja látom GS... :P -
csoola #87 most regisztráltam nforce-ra és majd kiirom nekik ha megjött a mail! -
csoola #86 ok, beirom (de ne röhögjetek a z angol tudásom "foltjain"!) -
#85 király vagy, működik! -
#84 felraktam mindent, amit akart, de megpróbálom úgy, ahogy csoola írta. csoola tudsz jól angolul? mert ha igen beírhatnád az nforce fórumra, mert ők is ott szenvednek. érteni nagyjából értem, de írni azt nem tok. :D -
#83 Nálam megy a játék. Feltelepítettem mindent amire rákérdezett, mert nem csak a dxet rakta fel hanem kodekeket is, lehet hogy az a gond. -
csoola #82 nah hallod megvan a megoldás: kihuztam a többi játékvezérlöt meg mindent a gépböl usb-n, csak a bluetotth adapter meg bill meg egér maradt, és müködik, probáld meg te is igy! -
#81 pedig igazad van. már 3× leszedtem, úh. nem az a baj. úgy nyomogatom a gombokat, mint egy vadállat, de semmi. kilépni is csak feladatkezelőből tudok. -
csoola #80 sry kicsit elragadtattam magam -
csoola #79 nforce-on irta vki h ugyanaz a baj mint itt, nem tud semmit választani a menüböl, a másik azt irta h neki jo. megprobáltam nodot kikapcsolni, msnt, minden szart, még a sima wines tüzfalat megprobálom aztán csá, ha nem megy leszophatnak -
#78 nah, kíváncsi vagyok, de ha ilyen gáz van akkor... =/
mindegy, szedem...hááátha.... -
csoola #77 nekem is ezt csinálja... -
csoola #76 király, amig nincs teljes legalább kiprobálhatjuk... -
#75 én felraktam a demo-t, elindul, benn vagyok a főmenüben, de nem tudom elindítani a game-t. az egérrel is nyomkodom a new game-t, az entert is nyomogattam, kattog is, de nem indul el. most én rontottam el valamit, vagy a játék szarakodik? -
#74 Gamershell
Itt nem kell várni fél órát a kezdésig. -
#73 Én töltöm..... -
Newfronter #72 demo a fileplaneten -
csoola #71 nem hiszem h a bad day l.a. 1 ujságban lenne, de nekem nyolc, majd ugyis fent lesz a neten vmikor (meg pont ilyet irni az nforceon h tilos, áááá) -
#70 félreértettük, vagy nem olvastuk végig, de a gyerek a Frater demoját töltötte fel, és nyittt is neki egy topikot, utána már közölték hogy fent van a Bad Day LA teljes verzió a lenygel újság mellékletén csak nem tölti fel mert tilos -
csoola #69 vagy félreértettétek, vagy kamus a gyerek, de sztem lehet mind2... csak télleg jöjjön vmi... 1ébként nem örülök h aspyr game, mert azok FULL igénytelenek, az van az oldalon h alpha... pedig tudtommal már rég gold... -
Newfronter #68 Gondolom a Frater demóra gondolt... Akkor várunk. -
#67 Akkor várhatunk harmicadikáig? -
#66 Most megint írtak, és valamit félreérthettünk, mert most azt mondták hogy a teljes játék van rajta a DVD-n de azt nem tölti fel csak egy másik játék demoját. -
csoola #65 én ezekhez nemtok mit hozzátenni, nem bizok az ilyen "srácokban". inkább hivatalos bejelentés érdekelne, de arrol még nem hallottam... -
Newfronter #64 A srác eltűnt egy időre, ez van. Majd várjuk hogy visszajöjjön a linkel együtt. Nem hiszem hogy nagyon kamuzna, hisz ahogy látom, szinte törzstag, úgyhogy csak lesz valami játék féle... -
#63 most nem tom mivan? -
#62 Végülis az jobb a semminél... -
#61 A fórum-ot átnézve valószínűleg lengyel demo lessz:( -
#60 Látom megkérdezted, hátha lesz belőle valami.