Bad Day L.A.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem sajna a demo már uncsi😞

gamerboy91
Van demo magyaritás a gamekapocs.hu-n!

öcsém az egész forum mintha leállt volna...

jöjjön ki már...

Gerbill
Ott 5 segélyre szoruló embert kell keresni. Általában a hátsóudvarokban vannak. Sárga nyilak jelzik õket, és a jobbegérgombal megkérdezheted akármelyik járókelõt hogy mutassa meg az irányt.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

ThugEdge
kinézet jó,játékmenet 0
nem kell a full😊

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

kirol
Amikor az van ,hogy valai 911-es binyót kell követni, az mi az?
Keressem az optikai kábelt, vagy mi?

_Atti_
végeredményben nekem is tetszett amugy csak azthittem lesz valami érdekesebb játékmechanika benne.

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Riddick73
Én is kipróbáltam, nekem tettszett. Várom a teljes verziót.

▄ http://riddick73.bplaced.net/forum/index.php ▄

_Atti_
kipróbáltam, játékra elég nulla, leginkább a state of emergencyre emlékeztet kicsit más hozzáállással, de birom a bugyuta katasztrófafilmes hangulatot 😄

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

beirtam nforce forumra h mit kell csinálni

matyi08
ja látom GS... 😛

most regisztráltam nforce-ra és majd kiirom nekik ha megjött a mail!

ok, beirom (de ne röhögjetek a z angol tudásom "foltjain"!)

matyi08
király vagy, mûködik!

matyi08
felraktam mindent, amit akart, de megpróbálom úgy, ahogy csoola írta. csoola tudsz jól angolul? mert ha igen beírhatnád az nforce fórumra, mert õk is ott szenvednek. érteni nagyjából értem, de írni azt nem tok. 😄

Gerbill
Nálam megy a játék. Feltelepítettem mindent amire rákérdezett, mert nem csak a dxet rakta fel hanem kodekeket is, lehet hogy az a gond.

nah hallod megvan a megoldás: kihuztam a többi játékvezérlöt meg mindent a gépböl usb-n, csak a bluetotth adapter meg bill meg egér maradt, és müködik, probáld meg te is igy!

matyi08
pedig igazad van. már 3× leszedtem, úh. nem az a baj. úgy nyomogatom a gombokat, mint egy vadállat, de semmi. kilépni is csak feladatkezelõbõl tudok.

sry kicsit elragadtattam magam

nforce-on irta vki h ugyanaz a baj mint itt, nem tud semmit választani a menüböl, a másik azt irta h neki jo. megprobáltam nodot kikapcsolni, msnt, minden szart, még a sima wines tüzfalat megprobálom aztán csá, ha nem megy leszophatnak

mucsácsó
nah, kíváncsi vagyok, de ha ilyen gáz van akkor... =/
mindegy, szedem...hááátha....
nekem is ezt csinálja...

király, amig nincs teljes legalább kiprobálhatjuk...

matyi08
én felraktam a demo-t, elindul, benn vagyok a fõmenüben, de nem tudom elindítani a game-t. az egérrel is nyomkodom a new game-t, az entert is nyomogattam, kattog is, de nem indul el. most én rontottam el valamit, vagy a játék szarakodik?

Gerbill
Gamershell
Itt nem kell várni fél órát a kezdésig.

gamerboy91
Én töltöm.....

nem hiszem h a bad day l.a. 1 ujságban lenne, de nekem nyolc, majd ugyis fent lesz a neten vmikor (meg pont ilyet irni az nforceon h tilos, áááá)

Gerbill
félreértettük, vagy nem olvastuk végig, de a gyerek a Frater demoját töltötte fel, és nyittt is neki egy topikot, utána már közölték hogy fent van a Bad Day LA teljes verzió a lenygel újság mellékletén csak nem tölti fel mert tilos

vagy félreértettétek, vagy kamus a gyerek, de sztem lehet mind2... csak télleg jöjjön vmi... 1ébként nem örülök h aspyr game, mert azok FULL igénytelenek, az van az oldalon h alpha... pedig tudtommal már rég gold...

Gondolom a Frater demóra gondolt... Akkor várunk.
gamerboy91
Akkor várhatunk harmicadikáig?

Gerbill
Most megint írtak, és valamit félreérthettünk, mert most azt mondták hogy a teljes játék van rajta a DVD-n de azt nem tölti fel csak egy másik játék demoját.

én ezekhez nemtok mit hozzátenni, nem bizok az ilyen "srácokban". inkább hivatalos bejelentés érdekelne, de arrol még nem hallottam...

A srác eltûnt egy idõre, ez van. Majd várjuk hogy visszajöjjön a linkel együtt. Nem hiszem hogy nagyon kamuzna, hisz ahogy látom, szinte törzstag, úgyhogy csak lesz valami játék féle...
gamerboy91
most nem tom mivan?

gamerboy91
Végülis az jobb a semminél...

reger
A fórum-ot átnézve valószínûleg lengyel demo lessz😞

Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt

Gerbill
Látom megkérdezted, hátha lesz belõle valami.

gamerboy91
Én vok.

Gerbill
Valaki nincs regisztrálva az nforce fórumára? Csakhogy megkérdezhetné hogy lesz e belõle valami.

Istencsászár
Még semmi

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

gamerboy91
Akkor most vivan a demoval?

De kívánom hogy ne kamuzzon a gyerek! 😄
gamerboy91
in about 32 min this demo will be uploaded and THEN i will make a topic , m`kay people - damn those kids are getting dumber every year
Nforce

Ezek szerint félóra mulva feltölti?

gamerboy91
Ja.

reaper4
én a demónak is nagyon tudnék örülni 😄

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Ja sorry. 😊
Tök mind1, csak ne kamuzzon a srác. 😄
Gerbill
Az átutalás valószínûleg(remélem) poén volt mert mosolygós szmájli van mellette