299
American McGee legújabb játéka
-
hitch #139 de tese tudtad megcsinálni avgy valaki más???????? -
#138 Én az nagol nyelvűre várok :(
-
hitch #137 Tud Valaki segiteni??????? -
hitch #136 Valaki help.Megcsináltam eddig 3 vészhivast amiket a tűzoltok adnak de 2 még hianyzik és nem találom
Valaki help.Thx -
#135 Jah de megvan! :)
ITT -
#134 Huh nem tudom honnan szedtem. :S -
#133 Bad Day L.A. demó magyarul! -
#132 És azt hol lehet elérni? -
#131 Nem lehet semmit álltani még az irányítást sem és a felbontást sem csak a fényerőt meg ilyeneket!
A feliratokat ki lehet kapcsolni azt hiszem! Egy nagyon kezdetleges magyarosítás már van hozzá a mi a menüt meg pár dolgot még lefordít. -
#130 szétnéztél jól nem lehet állitani a felirat nyelvét angolra?..és ki lehet kapcsolni a feliratot? -
#129 Köszi! -
#128 Jövőhét. -
#127 Angol verzió mikor jön?
-
#126 Köszi. -
#125 [url=http://www.mininova.org/tor/398511]Itt egy direktbe![url]
De nem tőlem tudjátok! :) -
#124 Külföldi torrenteken nézzetek szét. Asszem a mininováról szedtem én, de a magyar "Végtelen" nevű oldalon (csak hogy ne legyen annyira szabálysértő) is fennt van. -
#123 Engem is érdekel. Honnan szerezted meg? -
#122 Mivel lengyelországban jelent meg még csak, így gondolom lengyel és nem szlovák nyelvű. Honnan szerezted meg? -
#121 Sziasztok! Nekem már meg van a teljes csak anni a gond hogy szlovák felirattal (asszem szlovák) van és angol szinkronnal.Egész jó kis játék csak a szlovák miatt nem mindig értem hogy mit is kéne csinálni. -
#120 ahh, én meg már allig várom, hogy hazaérjek már, hogy kipróbálhassam a gameet :D
hallottam, hogy nem nagy show, de azt is, hogy nagyon jó.
hát majd meglátjuk...sztem nem lehet rossz egyáltalán... -
#119 Ez nem is rossz...... -
csoola #118 jöjjön már a játék, leáll a topik teljesen
-
#117 jah valahogy úgy... -
#116 Nekem sem ilyen az árnyék. -
#115 nálam nem ilyen... amúgy a többivel 1etértek sajna :( -
#114 Nemrossz játék, bár többet jobbat vártam a videók alapján ( jó-jó demo ), 1 kis fizika és szebb animáció nem ártott volna. De mégis a leg nagyobb gondom vele hogy az árnyékok bugosak, gondolom az Vga kari függő lehet mivel senki sem hozta szóba, tehát ( több driverrel ) próbálva is ilyen sajnos ( x800 pro )
Kép -
Radian #113 Köszi. Teccett a véleményed a Simsről. :D -
#112 Nekem ennek a játéknak a demoja jobban tetszett mint a Prey vagy a HL:Ep1. Játékmenet kb ugyan az, de a grafika sokkal hangulatosabb, valós világban mászkálhatunk és némi humort is tartalmaz, meg nem feltétlenül kell mindenkit agyon irtani, mivel a poroltóval ki is lehet kúrálni a zombikat. -
Code92 #111 boccsa leszólásért ideges voltam sorry mindenki -
Code92 #110 augusztus 22 de sztem van nekd is egy olyan jóbarátod akit GOOGLE-nak neveznek vagy nem?Amúgy jólesz ez akinek meg nem teccik az ne jáccon vele asims se sokkal job(ha valaki ezzel jönne!) ennek legalább van valami célja nem az h. a szarrá kényeztetett köcsögödet elküldöd hugyoizni és ettől most jó neked:))) -
Radian #109 pontosan mikor is jelenik meg ez a játék -
csoola #108 pontosan -
#107 84% azthiszem -
#106 A GameStar hogyan értékelte? Ha jól tudom a mostani számban tesztelték, mivel elvileg már megjelent vagy nemsokára meg fog jelenni....... -
csoola #105 nah, mi lesz, elfelejtettétek a játékot? miért nem ir már senki?:( -
csoola #104 a kishugomnak aki az elöbbi kategoribá sorolhato inkább nem adom oda, mert egy az h hülye hozzá, kettö meg h nehogy tetszen neki:P -
#103 Hát én is kíváncsi voltam a megvalósításra, de elég gagyi. Rohangálok ide oda és kész.
De 8-10 éveseknek megfelelő lehet. -
csoola #102 jobb mint egy átlag FPS, de ez vagybejön vkinek vagy nem... GS-ben azért kapott 84 %-ot, máshol meg mondjuk 4/10-et...(mazurnak kedves a lelkülete ugye:P) -
#101 jó lesz ez.. semmivel se gagyibb, mint akármelyik másik fps, tps. viszont ez legalább egyedi, + poénos^^ -
Code92 #100 már nagyon várom de nem töltömle már erre az 5 napra a demót inkáb izgulok még 5 napot nagyban és akkor a nagy betűs teljessel jáccok majd nem akarok semmilyen poént lelőni magam előtt a demóval jó játék lesz és kész és már csak 5 öt kell aludni nem tom hopgybírom majd ki