299
American McGee legújabb játéka
-
#299 Valaki nem tudna egy magyarítást küldeni, vagy egy linket, hogy honnan tudnám letölteni? -
#298 Kipróbáltam én is, hát egy rakás szar az egész.
McGee-nek úgy látszik csak egy igazán jó játéka van, az Alice, sannyi... -
Szergely92 #297 Nagyon jó játék és jók a poénok is benne -
7baluka7 #296 bazz iszónyu jó játék sztem lesz 2 is naon jó
-
karegab #295 jah de így is rohadt nehéz leszedni a mestereket mert nekem 2 percenként adott egy lövészt -
peppino3 #294 nos ahol beszéltél a katonával hogy adjon egy mesterlövész puskát és a videoban robantotak ahol robatotak ara elehet meni -
#293 Csáó! Vki tudna nekem segíteni mert elakadtam a 2. földrengéses pályán annál a résznél amikor le kell szedni az épület tetejéről a mesterlövészeket de sehol sem találok orrlövész puskát. Van egy ilyen katona csávó akire mutat a nyíl de nemtok odamenni hozzá mert egy nagy árok van köztünk és azt meg nem lehet átugorni ugye...Nos akkor vmi tipp esetleg? -
Cskölök #292 persz mert magyarul jelent meg... -
#291 szentem NINCS IS MAGYAROSITÁS -
babus #290 Gyerekek valami magyarositást dobjatok már fel.Köszi, -
#289 Sziasztok!
Honnnan lehet leszedni a játék magyarítását?
Előre is köszi! -
Cskölök #288 ja ás valaki megtudná mondani, hogy meik az "akciógomb"? -
Cskölök #287 Ha van akinek magyarul van meg a játék az lécci küldje el nekem a magyarítást...e-mail címem:[email protected] mégegszer KÖSZI. -
#286 nekem nem! -
Adacs #285 Ez nekem is így volt -
Hellsing47 #284 hehe kcisit sem bugos :D -
Adacs #283 DE a commandos-t csak akkor kapod meg ha végigvitted és kb ugyanolyan nehéz mint az insain elsőránézésre. na mind1 -
#282 Amellyik lejjebb van -
Adacs #281 Szerintem jó és elég rövid. elsőre normálon két délután végig tudod vinni. Másodjára meg még gyorsabban.Aszzem tíz pálya van:
Biotámadás,Autos,Földrengés,meteorhullás,tűz,repülőtér,Bandaháború,Cunami,Mexicoi katonák invázioja,Zombibomba
(utolso két pálya vagy 20 perc)
Nem tudjátok hogy a commando vagy az insane a nehezebb?
-
#280 Hány pálya van? -
#279 földrengésnél a sniperes résznél nekem is elment a kedvem tőle.. -
Hellsing47 #278 annyira azért nem rövid :)
én most a Banda háborus résznél járok, és hátra van még a Cunami( meg meg lehet hogy más is) -
#277 hát földrengés a 3. pálya...
egyébként kevés embernek van türelme végigvinni ezt a ganét, én azt gondolom.. -
#276 Mit jelent a nem hosszú?
Én most járok a földrengésnél,gondolom az még igen az eleje. -
Adacs #275 Én úgy vettem észre hogy nem lehet.(ez nekem is zavaró néhány funciónál,de nem sokáig mert ma délután keztem és egy 10 perce fejeztem) nem hosszu ez biztos,de nekem tetszett. :) -
Kope #274 Hogy lehet átkonfolni a billentyüzetet, mert én balkezes vagyok és nem tudok vele igy jatszani. A gamepadomat meg nem kanalazza. -
miki90 #273 American.McGees.Bad.Day.L.A-RELOADED -
#272 köszi! -
zsotee #271 Kijött a Reloaded verzió!
2cd-s ,és angol. -
#270 #143
http://rapidshare.de/files/29777914/BadDayLA_Eng.rar.html
itt van az angolosítás csak ki kell cserélni a fájlokat -
Grusi #269 Szubjektív vélemény: primitiv, unalmas és lapos játék. És még csak nem is vicces. -
#268 lol nekem vmi nem tom milyen nyelven van meg nemtudnám vhogy leangolositani?
lécci vki segitesen pliz? :| -
#267 valakinek nincs meg ez a fütyülős zene mert nagyon oltás :)
?? -
Hellsing47 #266 azt hiszem csak akkor tudsz majd ugrani ha át kell menned egy keritésen,addig nem..
ugyanis ott ugrani kell és irni is fogja felül a képernyö :) -
#265 pfff, már rögtön az elején elakadta,: nem tudok átugrani az autókon, hiába nyomkodom a space-t -
#264 Én is most szedem! a demoval játszottam az nem volt rosz! -
#263 sz.tem letöltheted nyudodtam engem le tudott kötni 8-9 órára nem rosz kis játék
amúgy mi a Tl?
-
Hellsing47 #262 én reggel kiprobáltam németül :D
sztem nem rossz..ütlegelni kella zombikat,terroristákat meg megmenteni az emberkéket :D
röviden,tömören:D -
csgj #261 fú, én a pc dome-on 5,5-os értékelést olvastam a game-ről... ott nagyon lehúzták. nem tudom, merjem e letölteni -
Hellsing47 #260 wááá..ez kellett nekem :D
jeee...
TL-röl már huzom is :D