299
American McGee legújabb játéka
-
valaminick #259 hát nemtom elöző gamet amit ez a group csinalt se lehet mountolni... vagy nektek a perimeter az megy? -
#258 Bad.Day.La-GLAMOURY
tess, itt van egy amcsi rls :D vagy európai...
de sztem amcsi :P -
#257 engem nem zavar ha csak a felirat német, de a maradák angol -
#256 hát onnan nem igazán -
deda #255 nekem a lengyel verzió van meg, letöltöttem és bemásoltam threat.DDS fájlt, más pedig nincs, de nem lett angol a felirat... -
csoola #254 hm... ez van, nekem bejön a GS, bakikkal együtt... -
miki90 #253 van hozzá angol crack is!!!
akit érdekel:
http://www.gameburnworld.com/dl/dl.php?file=BadDayL.A.NoCDFixedexeEng.rar -
#252 Majd rájön 1szer... -
#251 1. pedig már írtak jópár nagy hülyeséget... ;) -
#250 biztos hogy nem lehet -
#249 Nem. Vagy ha igen odáig nem jutottam el :) -
#248 Ebbe a játékba lehet autót vezetni? -
xido #247 az meg a másik,hogy American McGee mindig megér egy személyes próbát,akármilyen kritikát kap az írott sajtóban:) -
#246 Le kell hozzá szedni http://rapidshare.de/files/29777914/BadDayLA_Eng.rar.html ezt ,majd bemásolni . Nekem a lengyel verzsönnel ment -
#245 hogy és miként? -
#244 Azt is lehet angolosítani -
#243 most akkor a német verzió angol, csak a feliratok németek? -
#242 az offline újságok széjjelfikázták a programot, de engem nem érdekel, tetszik-e nekik vagy sem
nem ez lenne az első program ami szerintem jó, szerintük szar
arról nem beszélve, hogy mégis hogy nézne ki, ha ezért valaki egy újságban ömlengene
még bepoerelné őket Pistike nagymamája
a Postal2-t is szétfikázták
ezzel együtt nem láttam a programot, lehet, hogy télleg szar
itthon nem is nagyon árulják, letölteni is csak a német verziót lehet (az meg biztos széjjel van cenzúrátva, meg zöld a vér) -
csoola #241 1. adok a GS-re
2. igazad van, és én is ezt mondtam...
3. sztem is 8-9 óra max, de inkább csak 7-8 -
#240 én 8-9 óra alatt vittem végig persze nem folyamatos játékkal
elég rövid játék de jó -
6600GT #239 hány órás a game??? -
#238 Ujságra nem kell adni, ha a tesztelőnek tetszett akkor jó, lehet a másik meg lehúzta volna... az a lényeg hogy akinek bejön azt szórakoztassa... hát nem mindenkinek jött be sajnos... -
csoola #237 sztem vkinek bejön vkinek nem... gamestarban 82%, amit sztem simán megérdemel, nagyon tetszett, csak rövid volt... -
gamehunter12 #236 Nem nem arra gondoltam.Annál a két csajnál hahol a patkányok vannak. -
#235 Hát nemtudom, de én nem haltam meg két másodpercenként, ha jól emlékszem összesen 3-4szer haltam meg a Hatalmas hamburgerszörnyig(utána töröltem a játékot). -
#234 Azt akarta mondani a kisöcsi feltehetőleg nekem, hogy ez nem olyan egyszerű játék mer normálon 2 másodpercenként meghal, és b@ff@m+ mer azt mertem mondani hogy könnyű és gyerekes :DDDDD -
#233 hát jah...földrengésig vmi katasztrofális....
néha tényleg uncsi ez a terrorista/zombi nyírbálás, úgy valahogy nem az igazi...
de sztem annyira látványos, és itt-ott nagyon hangulatos lett a játék...
persze nem mondom, hogy én nem vártam többet, mert azért jóval többet vártam ettől a játéktól..de azért nem rossz így sem :) -
Gyusz #232 Pedig még ma délelőtt végigjátszottam. Az első két pálya engem is idegesített, mászkáltam össze-vissza, de aztán belejöttem és elég gyorsan vége is lett a játéknak. -
#231 kemény a szövege a gyereknek.... :DD
majd vki kikódolja :D -
#230 Mivan? Magyarul leírnád -
#229 látom nem vittétek el még sokáig...
néha már annyira baszott idegesítő, hogy azt nem nevezném egyszerűnek :D -
Code92 #228 hát igen 6+os dízni játék akkor ba+ ugyebár 2 másodpercenként halsz meg normálon csaak mert egy /+os dízni játék nah bazé ba+ -
6600GT #227 HÜLYESÉG MINDIG KELL VKINEK SEGITENI a JÁTÉKBAN,de unalom ŰŰzésre JJÓ -
Gyusz #226 Inkább egyszerű, mint gyerekes. De egy biztos, elég ellentmondásos vélemények fognak születni róla. -
#225 máshogy fogalmazva gyerekes... mint egy 6+os Disney játék:), kb annyi benne a tenni való... -
Gyusz #224 Nekem a Scrapland nagyon nem tetszett, elég sok küldetést megcsináltam benne, de végül abbahagytam, mert unalmas volt. A Bad Day LA nem egy Alice, de szerintem egész jó lett. Tényleg mindig ugyanazokat a dolgokat kell csinálni benne, de egész jó poénok vannak benne. Szerintem ez csak egy könnyed, szórakoztató játék, senki ne keressen benne mély mondanivalót. -
#223 Meg azért gagyi is.
Emlékszem, ugyanez volt a baj a Scrapland-del is, folyton ugyanazt a három-négy dolgot kellett csinálni benne. Pedig az marha jópofa lett volna, és a designja is nagyon eredeti volt.
Azért adok még egy-két esélyt a Bad day L.A.-nek, de nem várok már csodát... -
#222 Nem gagyi, csak többet várt mindeki... 5let nagyon jó, csak hamar unalmassá válik, mer nem változatos, és csak 1-2 dolgot kell benne csinálni... ez a baj vele. -
#221 PG -ban 10 ből 4.3-at kapott.
Ennyire gagyi lenne? -
#220 Mindig kattints valakire ,asszem úgy kapod meg a nyílat