Bad Day L.A.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt
Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
nem ez lenne az elsõ program ami szerintem jó, szerintük szar
arról nem beszélve, hogy mégis hogy nézne ki, ha ezért valaki egy újságban ömlengene
még bepoerelné õket Pistike nagymamája
a Postal2-t is szétfikázták
ezzel együtt nem láttam a programot, lehet, hogy télleg szar
itthon nem is nagyon árulják, letölteni is csak a német verziót lehet (az meg biztos széjjel van cenzúrátva, meg zöld a vér)
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
2. igazad van, és én is ezt mondtam...
3. sztem is 8-9 óra max, de inkább csak 7-8
elég rövid játék de jó
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
hány órás a game???
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
néha tényleg uncsi ez a terrorista/zombi nyírbálás, úgy valahogy nem az igazi...
de sztem annyira látványos, és itt-ott nagyon hangulatos lett a játék...
persze nem mondom, hogy én nem vártam többet, mert azért jóval többet vártam ettõl a játéktól..de azért nem rossz így sem 😊
néha már annyira baszott idegesítõ, hogy azt nem nevezném egyszerûnek 😄
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Emlékszem, ugyanez volt a baj a Scrapland-del is, folyton ugyanazt a három-négy dolgot kellett csinálni benne. Pedig az marha jópofa lett volna, és a designja is nagyon eredeti volt.
Azért adok még egy-két esélyt a Bad day L.A.-nek, de nem várok már csodát...
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
a meteoresõ, ami a földrengés után jön, az egyszerûen rohadt jó!
Hollywoodban vagy akkor épp, de nagyon durva 😄
és akkora poénok vannak benne...néha nagyott röhögtem egy-két poénon 😄
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Azt írja öljek meg 5 terroristát,de sehol nem látom õket 😞
Elsõ katasztrófán végigverekedve, jön a földrengés. Ottse sokkal több a tenni való... nyirj ki embereket, zombikat, mentsd meg ezt azt x,y mennyiségben. Kicsit monoton. Ehhez hozzá járul hogy fizika nincs, a mozgások is gyakran elég idióták, és nincs valami nagy kihívás benne... Jó felrakom hardra biztos lelõnek pár golyótól, de hát az nem kihívás...
Pedig már az összes létezõ xvidet felraktam ,és a kurva anyját nem indul...
legalábbis én nem vettem észre, hogy olyan sok lenne, nem egy Oblivion 😄
amúgy ami meg van szöveg, az a kevéske, azt lazán megérti sztem mindenki...