Bad Day L.A.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

raven87
Nem. Vagy ha igen odáig nem jutottam el 😊

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

Colton
Ebbe a játékba lehet autót vezetni?

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

az meg a másik,hogy American McGee mindig megér egy személyes próbát,akármilyen kritikát kap az írott sajtóban😊
reger
Le kell hozzá szedni http://rapidshare.de/files/29777914/BadDayLA_Eng.rar.html ezt ,majd bemásolni . Nekem a lengyel verzsönnel ment

Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt

Mike
hogy és miként?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

reger
Azt is lehet angolosítani

Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt

Mike
most akkor a német verzió angol, csak a feliratok németek?

Mike
az offline újságok széjjelfikázták a programot, de engem nem érdekel, tetszik-e nekik vagy sem
nem ez lenne az elsõ program ami szerintem jó, szerintük szar
arról nem beszélve, hogy mégis hogy nézne ki, ha ezért valaki egy újságban ömlengene
még bepoerelné õket Pistike nagymamája
a Postal2-t is szétfikázták
ezzel együtt nem láttam a programot, lehet, hogy télleg szar
itthon nem is nagyon árulják, letölteni is csak a német verziót lehet (az meg biztos széjjel van cenzúrátva, meg zöld a vér)

1. adok a GS-re
2. igazad van, és én is ezt mondtam...
3. sztem is 8-9 óra max, de inkább csak 7-8

bauer15
én 8-9 óra alatt vittem végig persze nem folyamatos játékkal
elég rövid játék de jó

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

hány órás a game???

Istencsászár
Ujságra nem kell adni, ha a tesztelõnek tetszett akkor jó, lehet a másik meg lehúzta volna... az a lényeg hogy akinek bejön azt szórakoztassa... hát nem mindenkinek jött be sajnos...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

sztem vkinek bejön vkinek nem... gamestarban 82%, amit sztem simán megérdemel, nagyon tetszett, csak rövid volt...

Nem nem arra gondoltam.Annál a két csajnál hahol a patkányok vannak.
Gerbill
Hát nemtudom, de én nem haltam meg két másodpercenként, ha jól emlékszem összesen 3-4szer haltam meg a Hatalmas hamburgerszörnyig(utána töröltem a játékot).

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Istencsászár
Azt akarta mondani a kisöcsi feltehetõleg nekem, hogy ez nem olyan egyszerû játék mer normálon 2 másodpercenként meghal, és b@ff@m+ mer azt mertem mondani hogy könnyû és gyerekes 😄DDDD

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mucsácsó
hát jah...földrengésig vmi katasztrofális....
néha tényleg uncsi ez a terrorista/zombi nyírbálás, úgy valahogy nem az igazi...
de sztem annyira látványos, és itt-ott nagyon hangulatos lett a játék...
persze nem mondom, hogy én nem vártam többet, mert azért jóval többet vártam ettõl a játéktól..de azért nem rossz így sem 😊
Pedig még ma délelõtt végigjátszottam. Az elsõ két pálya engem is idegesített, mászkáltam össze-vissza, de aztán belejöttem és elég gyorsan vége is lett a játéknak.

mucsácsó
kemény a szövege a gyereknek.... 😄D <#idiota>
majd vki kikódolja 😄
Gerbill
Mivan? Magyarul leírnád

mucsácsó
látom nem vittétek el még sokáig...
néha már annyira baszott idegesítõ, hogy azt nem nevezném egyszerûnek 😄
hát igen 6+os dízni játék akkor ba+ ugyebár 2 másodpercenként halsz meg normálon csaak mert egy /+os dízni játék nah bazé ba+

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

HÜLYESÉG MINDIG KELL VKINEK SEGITENI a JÁTÉKBAN,de unalom ÛÛzésre JJÓ

Inkább egyszerû, mint gyerekes. De egy biztos, elég ellentmondásos vélemények fognak születni róla.

Istencsászár
máshogy fogalmazva gyerekes... mint egy 6+os Disney játék😊, kb annyi benne a tenni való...

Nekem a Scrapland nagyon nem tetszett, elég sok küldetést megcsináltam benne, de végül abbahagytam, mert unalmas volt. A Bad Day LA nem egy Alice, de szerintem egész jó lett. Tényleg mindig ugyanazokat a dolgokat kell csinálni benne, de egész jó poénok vannak benne. Szerintem ez csak egy könnyed, szórakoztató játék, senki ne keressen benne mély mondanivalót.

Voltan
Meg azért gagyi is.
Emlékszem, ugyanez volt a baj a Scrapland-del is, folyton ugyanazt a három-négy dolgot kellett csinálni benne. Pedig az marha jópofa lett volna, és a designja is nagyon eredeti volt.
Azért adok még egy-két esélyt a Bad day L.A.-nek, de nem várok már csodát...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Istencsászár
Nem gagyi, csak többet várt mindeki... 5let nagyon jó, csak hamar unalmassá válik, mer nem változatos, és csak 1-2 dolgot kell benne csinálni... ez a baj vele.

kirol
PG -ban 10 bõl 4.3-at kapott.
Ennyire gagyi lenne?

Törölt felhasználó
Mindig kattints valakire ,asszem úgy kapod meg a nyílat
bauer15
és valahogy meg lehet oldani hogy a nyíl végig oda mutasson ahová menni kell vagy nem? amúgy jó kis játék le tud kötni

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

Gerbill
Azhiszem hogy jobb gombal magad után hívod õket, és közben oltod a tüzet, márha arra gondolsz.

És amikor a földrengéses pályán 5 helyzetet kell megoldani az utolsónál amikor ott áll két csaj ott mit kell csinálni?
mucsácsó
sztem jó a game 😄
a meteoresõ, ami a földrengés után jön, az egyszerûen rohadt jó!
Hollywoodban vagy akkor épp, de nagyon durva 😄
és akkora poénok vannak benne...néha nagyott röhögtem egy-két poénon 😄
a benzinkút felé vedd az irányt és menj is tovább arra kerüld ki a zombi füstfüggönyöket és végül weljutsz egy mekdönci felé aminél már lõnek is rád a ccsúnya csúnya terroristák

Istencsászár
Érdemes a terroristák felé ballagni és ott lesznek...

Gerbill
5 perc után még nekem is tetszett, de szerintem nagyon monotonná és unalmassá válik egy idõ után. Nemigazán jött be a játék.

Törölt felhasználó
Nekem tetszik 5 perc játék után.
rvn
Amugy ebben a játékban mi a jó?

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Törölt felhasználó
Elindult!!!!!!

Azt írja öljek meg 5 terroristát,de sehol nem látom õket 😞
nah megan a német verzió van/lesz hozzá magyarítás vagy szerezze meg aki akarja a magyar verziót????

Törölt felhasználó
Instalnál ezt kapom,mi ez?
Törölt felhasználó
Leszedtem az xvidet és akkor is ezt írja ki...
CalebJoe
Én is többet vártam nem csak az Alice hanem a Scrapland is jó volt.
Istencsászár
American McGee-tõl többet vártam, elég gondolni csak az Alice-ra.

Elsõ katasztrófán végigverekedve, jön a földrengés. Ottse sokkal több a tenni való... nyirj ki embereket, zombikat, mentsd meg ezt azt x,y mennyiségben. Kicsit monoton. Ehhez hozzá járul hogy fizika nincs, a mozgások is gyakran elég idióták, és nincs valami nagy kihívás benne... Jó felrakom hardra biztos lelõnek pár golyótól, de hát az nem kihívás...

Törölt felhasználó
Átállítottam ,de semmi 😞
Pedig már az összes létezõ xvidet felraktam ,és a kurva anyját nem indul...
Istencsászár
Amugy akinek Ati kártyája van az mondja már meg hogy neki bugos e az arnyék... Most ez kártya vagy driver függõ?...

mucsácsó
fõleg hogy allig van benne rinyálás... csak itt-ott...
legalábbis én nem vettem észre, hogy olyan sok lenne, nem egy Oblivion 😄
amúgy ami meg van szöveg, az a kevéske, azt lazán megérti sztem mindenki...
Istencsászár
Minek magyarosítás? alapvetõ dolgokat nemigaz hogy nem lehet megtanulni ( angol ) ha már minden játékot angolul játszasz, netán a winfos is az és angol lapokat olvasol/nézel, valami csak rá ragad még azokra is akik elzárkózanak tõle...

mucsácsó
hát nem nagyon, mivel még meg sem jelent egy rakat helyen a játék...

jahés...
TÉK! #200 <#idiota> <#idiota>