Ferentus-MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Régen beképzelt voltam. De most már tökéletes vagyok. :)
na mindegy, én találtam azóta jobbat.
www.entropiauniverse.com
érdemes megnézni
Törölték most már egy jó ideje a Ferentust de talán DEC 4tõl viszakapjuk a Version1-et vagyis a régi jólbevált térkép meg minden! A régi karaktereket kétlem h megkapjuk...
Namost, azt értem hogy ez mit jelent, de ezt kábé egy hete irja, és a www.ferentus.com ot se nyitja meg. Hát ez meg mi? Történt valami amiröl lemaradtam?
Én csináltam egy oldalt a ferentusnak akik még játsznak azok jelentkezenek pls
itt a címe ferentus.atw.hu
jah meg kijött a version 3 sajna új kerik nincsenek de a tesztszerver térképén mehetsz és jóóóó naon itt van mindenki
engem és a legtöbb magyar a USWEST szerveren találjátok meg a ferentus.atw.hu--n =)
Get a life!
befolyásolja azt hogy mennyi esélyem van hogy eltaláljam a dögöt, vagy csak a sebzést növeli?
..::Borg::..
Repatarurgyán
Lenne egy kérdésem, gondolom van valaki magasabb szintû aki tudja.
A manufacturing kit meg az upgrade kit az mire/mikor használható?
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Guild haboruban is lehet fejlodni.
Csak pl GW-nel megakadsz egy szinten mert nem tud a skill fejlodni lvl 20 felett, ebben viszont tudsz fejlodni, ha eleget hasznalsz egy skillt.
Repatarurgyán
Repatarurgyán
Csillagjegy: Oroszlán
Életkor: 14 alatt
Neme: fiú
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1083656922
Ott egyszer mar leirtam a velemenyem, de akkor ide is bemasolom.
2005. aug. 15. 12:55 | #142
"Nem valami szep, sot kifejezetten ronda, viszont maga a jatek nem olyan rossz elso ranezesre.
Ugye a Guild Wars-ra mondtak, hogy lenyegtelen a 20-as lvl, mert a skill rendszertol eros egy karakter a jatekban.
Nos hat szvsz a GW skill rendszere egyaltalan nem eros, viszont ebben a jatekban nem a szint szamit (pontosabban persze szamit, mert minnel oregebb egy karti annal tobbszor lehet a skillt hasznalni) , hanem a skill tanulasi rendszere vegre olyan, amilyennek egy MMORPGnek kell lennie.
Tehat a skill-ek nem a rajuk tett skillponttol fuggenek, hanem, hogy hanyszor hasznaltuk a skillt.
Termeszetesen skillpontot is kell hasznalni, de csak maga a skill megtanulasara egyszer, utana mar csak a skill szintjet es maganak a skillnek a sebzeset ill tulajdonsagat a minnel tobbszori hasznalat noveli.
Vannak kombok is a jatekban amik nehany meghatarozott skill megfelelo sorrendben torteno hasznalata eredmenyez."
Ha a skill ugyanigy fejlodne abban, mint itt akkor nem szamitana a lvl20as szint limit, mert akkor is eltero erossegu jatekosok lennenek, ezert ertelme lenne a skill tapolasanak.
De mivel nincs allandoan a skill hasznalattol tovabb fejlodo skill, (Tehat maga a skill szintje is no) igy a 20as szintlimit behatarolja a fejlodest, hiaba van kismillio skill.
Swedish people are albino monkeys
a kepek alapjan eleg borzalmas
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Aki szereti az ilyen stílusú játékokat annak megér egy próbát.
Vannak benne újítások, de alapvetõen a játékmenet a szokásos.
Screenshotokat és infókat a készülõ oladlukon találsz.
A magyar guild neve Atra Exercitus.Én vagyok a leader, HunBlazsej néven játszok.Ha be akarsz lépni keress engem.