49
Ferentus-MMORPG
  • NémethXPepi
    herrcot.de ugyan az mint a ferentus v3 csak németül
  • madd dogg
    szevasztok! gyerekek, (vagyis fiatalok)ha tudtok valami Ferentushoz hasonló MMORPGt, megosztanátok velünk? plz, fontos lenne! thx
  • NémethXPepi
    Kicsit sokat foglalhat ha már a telepítője kevesebb mint 1 gigát foglal
  • Agaric
    ez de gáz...

na mindegy, én találtam azóta jobbat.

www.entropiauniverse.com

érdemes megnézni
  • NémethXPepi
    Agaric!
    Törölték most már egy jó ideje a Ferentust de talán DEC 4től viszakapjuk a Version1-et vagyis a régi jólbevált térkép meg minden! A régi karaktereket kétlem h megkapjuk...
  • Agaric
    Szevasztok, lassan 3 honapja nem játszottam a ferentussal, sajnos a költözés miatt nem jutott rá idő, aztán leültem hogy megnézzem miujság goblinéknál, erre azt irja hogy server not responding try again a little later.
    Namost, azt értem hogy ez mit jelent, de ezt kábé egy hete irja, és a www.ferentus.com ot se nyitja meg. Hát ez meg mi? Történt valami amiröl lemaradtam?
  • NémethXPepi
    Hi all!!!

Én csináltam egy oldalt a ferentusnak akik még játsznak azok jelentkezenek pls

itt a címe ferentus.atw.hu

jah meg kijött a version 3 sajna új kerik nincsenek de a tesztszerver térképén mehetsz és jóóóó naon itt van mindenki

engem és a legtöbb magyar a USWEST szerveren találjátok meg a ferentus.atw.hu--n =)
  • Savmacska
    béta--teljes ugyan az
  • Lord Oswal
    ez engem is érdekelne
  • dani92
    sziasztok ! tudjátok honnan lehet letőlteni a teljes játékot mert én letőltöttem a bétát és az tetszett.És ha fizetős akkór mennyit kell érte fizetni?
  • Martin Rome
    hy!
    nem tudtok magyar guildrol?
  • Goth
    láttalak a városban =)
  • Kiado
    Letöltöttem a game-t én is, remélem még ingyenes, visszaolvastam és valaki azt írta, hogy még másfél hónapig és az szeptemberben volt :(
  • Goth
    Valaki le tudná nekem írni hogy pontosan mire is jó a dex?
    befolyásolja azt hogy mennyi esélyem van hogy eltaláljam a dögöt, vagy csak a sebzést növeli?
  • Borg87
    sziasztok eljutottam oda hogy letölcsem... Remélem még játszik vele valaki :) és ha több szerver van akkor a karim átvihető a másikra vagyis nem csak 1 szerverre van korlátozva?
  • Doma #34
    Köszi!
  • Crokin
    Mint azt a neve is elárulja, tárgyak készítésére ill. upgradelésére (sic!) valók. Bármikor használhatod ha rendelkezel az adott karakter szinttel ill. hozzávalókkal. Bővebben itt: lap alján, craftnig.
  • Doma #32
    Sziasztok!

Lenne egy kérdésem, gondolom van valaki magasabb szintű aki tudja.
    A manufacturing kit meg az upgrade kit az mire/mikor használható?
  • [Jakuza]
    Meg 1,5 honapig az, es igen van angol karakteres kliense.
  • Borg87
    és vannak angol betük benne?
  • Borg87
    sziasztok
    ez ingyenes?
  • [Jakuza]
    Most nincs ra idom, de amugy igen.
  • Crokin
    Te is nyomod?
  • EmThor
    massively multiplayer online role playing game
  • [Jakuza]
    Miert kene nyuszikra lovoldozni?
    Guild haboruban is lehet fejlodni.
    Csak pl GW-nel megakadsz egy szinten mert nem tud a skill fejlodni lvl 20 felett, ebben viszont tudsz fejlodni, ha eleget hasznalsz egy skillt.
  • forza milan
    és?nem az adataimat kérdeztem!!!
  • Crokin

• Crokin
    Grafikát fikázni meg lol. Szerintem elég jól néz ki, igaz láttam már szebbet is, de egyáltalán nem teszi játszhatatlanná.
  • Crokin
    Még annyit hozzátennék, hogy van benne dinamikusan változó napszak és időjárás is. Sőt, van egy terület, ahol guild háborút lehet vívni és a győztes birtokolja asszem 1 hétig. Ott jobban fejlődik a kari, jobb cuccok esnek. Meg a party rendszer is bejön.
  • EmThor
    Nick: forza milan [Üzenet küldés]
    Csillagjegy: Oroszlán
    Életkor: 14 alatt
    Neme: fiú
  • forza milan
    miaza mmorpg?
  • phalanx
    Lineage 2 > GW
  • Ben C
    majd lesz sok kocak aki végigül egy hetet a nyuszikra meg mókusokra nyomogatja a Fájörbollt és ő lesz az "i pwn -.-"
  • [Jakuza]
    Ja amugy itt is irtunk mar magarol a jatekrol.
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1083656922

Ott egyszer mar leirtam a velemenyem, de akkor ide is bemasolom.

2005. aug. 15. 12:55 | #142

"Nem valami szep, sot kifejezetten ronda, viszont maga a jatek nem olyan rossz elso ranezesre.
    Ugye a Guild Wars-ra mondtak, hogy lenyegtelen a 20-as lvl, mert a skill rendszertol eros egy karakter a jatekban.
    Nos hat szvsz a GW skill rendszere egyaltalan nem eros, viszont ebben a jatekban nem a szint szamit (pontosabban persze szamit, mert minnel oregebb egy karti annal tobbszor lehet a skillt hasznalni) , hanem a skill tanulasi rendszere vegre olyan, amilyennek egy MMORPGnek kell lennie.
    Tehat a skill-ek nem a rajuk tett skillponttol fuggenek, hanem, hogy hanyszor hasznaltuk a skillt.
    Termeszetesen skillpontot is kell hasznalni, de csak maga a skill megtanulasara egyszer, utana mar csak a skill szintjet es maganak a skillnek a sebzeset ill tulajdonsagat a minnel tobbszori hasznalat noveli.
    Vannak kombok is a jatekban amik nehany meghatarozott skill megfelelo sorrendben torteno hasznalata eredmenyez."
  • [Jakuza]
    Sajnos unalmas a GW.
    Ha a skill ugyanigy fejlodne abban, mint itt akkor nem szamitana a lvl20as szint limit, mert akkor is eltero erossegu jatekosok lennenek, ezert ertelme lenne a skill tapolasanak.
    De mivel nincs allandoan a skill hasznalattol tovabb fejlodo skill, (Tehat maga a skill szintje is no) igy a 20as szintlimit behatarolja a fejlodest, hiaba van kismillio skill.
  • DarkHorSe
    szerintem gwvel pont az a baj h ingyenes :) mivel miutan megvetted a jatekot semmi nem osztonzi a kiadot arra h fejlessze, jobba tegye a jatekot ez a felevente 2 map meg nagyon kevesnek tunik
  • EmThor
    OFF, gw, nincs havidíj, nem is lesz, de 8000ért egyszer meg kell venni, félévente teljes áru kiegeket terveznek, és PvP oké, de PvE már unalmas nem nagyon jáccok vele mert felfedezni szeretek és nincs mit, jövő héten jön ki mindenkinek ingyen 2 új map, na majd újra belevetem magam :D
  • Barganda
    Hát jó nem egy szép játék az tény de nekem soha nem ez volt a fő szempont...
  • tigeroo
    jó, de az előbbi ingyenes(?):D
  • EmThor
    OFF öhm GW öhm [guild wars]