Törvénytelen a féltékenyek ellenőrző szoftvere

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
A nemzetbiztonság, ha kell meg is végbéltükrözhet és te maximum mosolyoghatsz hozzá, ez meg csak egy 25 éves hülyegyerek, van némi különbség nemde ?! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

h4x0r
Azert itt lehetett sejteni, hogy mi a szituacio. Egy ilyen program elegge veszelyes lehet hulyeemberek(tm) kezeben. Ezert kell gpg-t vagy pgp-t hasznalni, es titkositott leveleket kuldozgetni 😊

\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova

Tessék így vegyél programot. Legálisan megvette, mégis lecsukják érte, legjobb ha visszatérünk a kõbaltához, és eladjuk a számítógépeket. A feljesztõ kaphat 175 évet... Hm. A nemzetbiztonságiak és hasonlók ennél komolyabban figyelgetnek, mégsem ítélik õket életfogytiglanra.
Megint az amerikai igazságszolgáltatás gyöngyszemével találkozhattunk, amikor egy pitiáner ügyre ráhúzzák a legsúlyosabb vádakat.
Nálunk meg, ha a késes rablógyilkos "nemzetiségi" le akar szúrni véletlenül sem gyilkossági kisérletért fogják elítélni, mondjuk jó lesz vádnak a könnyû testi sértés, mert csak kicsit vágta beléd a bicskáját...
igen ez már nekem is feltünt, hogy az élet ellenes büntetteknek kevesebb a letöltendõ börtön büntetése, sõt még fel is mentik önvédelelem etc😊

Elnézést a Sorokért:)

mrzed001
Már megint.
USA-ban jobban megéri sorozatgyilkosnak lenni, mint fejlesztõnek, mert bizony arra a társadalomra károsabb mások adatainak ellopása, mint esetleg 5-10 nõ elrablása/megerõszakolása/megölése
No comment 😞

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

a magándetektiv nem sérti meg - semmivel nem tehet meg többet, mint egy átlagember.

Például a Media Player.
Aranyos kis spyware.

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

Eztet én nem értem.
Most a féltékenykedõket is meg akarják büntetni? Mert - én legalábbis - nem látok különbséget aközött, hogy a féltékenykedõ spyware-t használ, vagy magándetektivet fogad...
Ha meg csak a készitõket akarják büntetni, akkor pedig a magándetektiveket is be lehetne perelni, mert õ is - hivatása folytán - megsérti az emberek magánélethez való jogát...

Éértem? Nem éértem? <#zavart2>

Nyugalom, a hosszú élet ritka...

Obi Wan
Vesz az ember egy progit, ami kémkedik utána, és ezért még fizet is...

Az erő velem van!!!!

Ez azért elég nevetséges, hogy egy lúzerrel akarnak példát statuálni, holott ennél ezer dúrvább spyware van, csak azokat nem ilyen szerencsétlenek készítik. Persze õket nem kapják el.

Hogy mik vannak! minden spyware és vírusíróval így kéne eljárni!

kemény