12
-
#12 A nemzetbiztonság, ha kell meg is végbéltükrözhet és te maximum mosolyoghatsz hozzá, ez meg csak egy 25 éves hülyegyerek, van némi különbség nemde ?! :DDD -
#11 Azert itt lehetett sejteni, hogy mi a szituacio. Egy ilyen program elegge veszelyes lehet hulyeemberek(tm) kezeben. Ezert kell gpg-t vagy pgp-t hasznalni, es titkositott leveleket kuldozgetni :) -
aaaaa #10 Tessék így vegyél programot. Legálisan megvette, mégis lecsukják érte, legjobb ha visszatérünk a kőbaltához, és eladjuk a számítógépeket. A feljesztő kaphat 175 évet... Hm. A nemzetbiztonságiak és hasonlók ennél komolyabban figyelgetnek, mégsem ítélik őket életfogytiglanra.
Megint az amerikai igazságszolgáltatás gyöngyszemével találkozhattunk, amikor egy pitiáner ügyre ráhúzzák a legsúlyosabb vádakat.
Nálunk meg, ha a késes rablógyilkos "nemzetiségi" le akar szúrni véletlenül sem gyilkossági kisérletért fogják elítélni, mondjuk jó lesz vádnak a könnyű testi sértés, mert csak kicsit vágta beléd a bicskáját... -
Fenjoy #9 igen ez már nekem is feltünt, hogy az élet ellenes büntetteknek kevesebb a letöltendő börtön büntetése, sőt még fel is mentik önvédelelem etc:) -
#8 Már megint.
USA-ban jobban megéri sorozatgyilkosnak lenni, mint fejlesztőnek, mert bizony arra a társadalomra károsabb mások adatainak ellopása, mint esetleg 5-10 nő elrablása/megerőszakolása/megölése
No comment :( -
Cat #7 a magándetektiv nem sérti meg - semmivel nem tehet meg többet, mint egy átlagember. -
Caro #6 Például a Media Player.
Aranyos kis spyware. -
wowbagger #5 Eztet én nem értem.
Most a féltékenykedőket is meg akarják büntetni? Mert - én legalábbis - nem látok különbséget aközött, hogy a féltékenykedő spyware-t használ, vagy magándetektivet fogad...
Ha meg csak a készitőket akarják büntetni, akkor pedig a magándetektiveket is be lehetne perelni, mert ő is - hivatása folytán - megsérti az emberek magánélethez való jogát...
Éértem? Nem éértem? -
#4 Vesz az ember egy progit, ami kémkedik utána, és ezért még fizet is... -
Zedas #3 Ez azért elég nevetséges, hogy egy lúzerrel akarnak példát statuálni, holott ennél ezer dúrvább spyware van, csak azokat nem ilyen szerencsétlenek készítik. Persze őket nem kapják el. -
Roli #2 Hogy mik vannak! minden spyware és vírusíróval így kéne eljárni! -
jihad #1 kemény